הנאפסטר האלה, להעמיד אותם מול הקיר.
מנוולים. זונות. קקות בלבן, כולם. איך, איך, החוצפנים האלה, איך הם לא מספרים לנו איך לגנוב מוסיקה בקלות. טוב. נראה לי שצריך גם כאן לעשות קצת סדר, כמו ב``למה אין לי את כל הרשימה שהייתה לי באיי סי קיו כשהתחברתי על מחשב נקי למספר הישן`` (ע``ע). נאפסטר *לא* ממציאים שמות חדשים ללהקות אהובות ומוכרות על מנת למרר את חייך. הם גם לא עושים את זה על מנת לשחק איתך בשבץ-נא ביזארי. הם לא עושים את זה בכלל. לנאפסטר יש שמות קבצים ש``אסורים להעברה``. משתמשים - משתמשים - משתמשים - לא נאפסטר - משתמשים שרוצים בכל זאת להעביר את הקבצים, משנים לשמות אחרים. לנאפסטר אין שליטה, אין ביקורת, ואין דרך לבקר את זה, לעצור את זה, ובוודאי שלא לדווח לפיראט החובב ``מה ישדוד היום``. ובמסגרת התלונות על הקשיים הנוראיים שנאפסטר הזונות והקקות מערימים עלינו, אני מציע גם להצטרף לארגון הפורצים, ולחתום על עצומה, שתחייב כל זקנה בודדה להוסיף שלט על דלת ביתה ``גנב יקר, פורץ חביב, המפתח נמצא מתחת לשטיח בכניסה, היהלומים מוחבאים במזווה מצד שמאל למעלה, ואני נוהגת לצאת מדי ערב בשעה שש וחצי לסיבוב רגלי קט. בתודה, רוחמה``. לא, אני לא מתחסד. גם אני גונב מוסיקה ותוכנות כמו כולם. אני רק לא מתלונן על זה. לפחות לא בפומבי. דע את מקומך ושתוק. נ.ב. במסגרת חוסר ההתחסדות - פינקי והפלויד, אם אתה רוצה עוד קליפים של הפינקי והפלוידים, תן סימן. -- And I believe at heart, everyone`s a killer