MyStikal

Igeezy

New member
אני מבין מה את מה שאתה אומר אבל....

קיפוץ במועדונים לצלילי שירים קליטים עם ביט של נפטונז(וכדומה) זו לא הסיבה העיקרית שבגללה אני שומע היפ הופ...השירים שאיתם אנחנו רוקדים הם רחוקים מלהיות השירים שלהם אנחנו מקשיבים באמת-או שלפחות אצלי זה ככה.

HaWk34

New member
זה מה שכתבתי בהודעה...

אבל קיפוץ במועדונים הוא מה שמכניס הרבה אנשים למוזיקה השחורה מה לעשות אבל די אמ אקס הוא אולי בעשירייה המובילה של האומנים שמכניסים אנשים חדשים.... כמו אמינם, דר. דרה וכו´

Igeezy

New member
צודק אבל צריך לזכור

dre הוא גדול המפיקים בהיפ הופ (לפחות לדעת רוב ההדס) וזה שהוא חושף עוד אנשים להיפ הופ זה דבר גדול, EM הוא ענקי ליריקלי ופלואווייז- ובסך הכול שני אלה ימשיכו לקבל רוטיישן חזק בדיסקמן של כל NEWBE חדש שיצתרף לקיהילתנו :)...אבל בקשר לדי אמ אקס- ישנם דברים הרבה יותר אטראקטיביים לעיניו של אדם שכבר הספיק להיכנס לכל הסצינה.

2PAC4EVER

New member
אז הנה משהו לייבש-

DMX מכר בממוצע פלטינה משולשת מכל אלבום אם אני לא טועה נמכרו 12 מיליון שלבומים שלו בארה"ב? מי עשה את זה חוץ ממנו? בודדים בהיפ הופ. ככה שקודמן המשולשת היחידה שתגיע אלייה זה יהיה חתיכה מפיצה וMYSTIKAL גם אם יוציא אלבומים עד גיל שמונים לא יגיע ל12 מה שאומר שכל השוואה וירידה על D חסרות מטרה! כישרון/ לא כישרון/ קול מעצבן/ חוסר יכולת מילולית/ זה לא משנה בסופו של דבר אוהבים אותו באמריקה והוא והרוויח יותר ממה שתראו בכל החיים שלכם גם אם תחיו 4 פעמים AIGHT?

Bracker Bracker

New member
לפי מה שאתה אומר

גארת´ ברוקס מכר הרבא יותר מDMX וגם מכל ראפר כנראה שהוא יותר טוב מכולם אז מה אני עושה פה בכלל מקשיב לאילמטיק ...לרוץ לקנות קאנטרי מוסר השכל : מכירות לא אומר כלום וזהו נ.ב כמה מכר הבחור בחתימה ?

2PAC4EVER

New member
למה אני מגיב לאנלפבתים???

נלך שלב שלב לאט לאט שתבין מהר: אנחנו בפורום מוזיקה ש-ח-ו-ר-ה, מה שאומר לא קאנטרי אלא- שחורה מזה אתה מבין שאנחנו מדברים על מוזיקה . . . איזה??? שחורה ! יפה, קבל ח"ח! נתקדם: אם היית קורא את ההודעה שלי היית יודע שכתוב בה: "בודדים בהיפ הופ" - הסבר: היפ הופ זה חלק ממוזיקה שחורה- HEY סגרנו מעגל, בפורום של מוזיקה שחורה, דיברתי על סגנון של מוזיקה כזאת ! איזה קטע הכל נראה כל כך ברור עכשיו,

Bracker Bracker

New member
תפסת גובה ...

מכירות לא משקפות כלום זהו. יש אלף ואחת דוגמאות אבל למה לטרוח . נ.ב מי זה הבחור מהחתימה ?

chiki chiki

New member
מה לא משקפות כלום??????????????

אז איזה עוד מדד יש לך במוזיקה????? אם אתה לא יודע מה לכתוב אל תכתוב שטויות טוב??? אתה לא יודע אם מוזיקה היא טובה לפי מספר השירים שיש בדיסק או לפי העטיפה היפה שלו!! אתה יודע לפי מכירות!! מי שמוכר יותר מצליח יותר! לכל אחד יש תטעם שלו... ואתה יכול למות על מיסטיקל ולא לאהוב את דיאמאקס אבל לא מתווכחים עם תוצאות.. אני יתן לך דוגמא ממני.. אני יותר אוהב לשמוע את ג´ה רול ואת camron מאשר את eminem... אז אני יגיד שלפי דעתי הם יותר טובים .. אבל רק לפי דעתי.. כי לפי מכירות כנראה שאמינם יותר ואין מה לעשות!!!!!!

Bracker Bracker

New member
אז מה שאתה אומר

שסלאג הוא אפס( לא מוכר... ) שג´ה רול עולה על תאליב בכל המובנים שלקילה פריסט אין את העומק של פי.דידי ... וכו´ נו באמת ? מה שהמכירות בסך מראות זה הנתח של שהאומן פונה אליו ולא יותר כלומר עם הוא מספק את האדם הממוצע אז הוא ימכור יותר אם את חובב ההיפ-הופ הרציני אז פחות נ.ב נו מי כתב ת´חתימה ?

chiki chiki

New member
לא... זה בדיוק מה שאני אומר!!

כל אחד והטעם שלו! אבל מכאן ולהגיד שמכירות לא אומרות כלום זה לא נכון! מכירות אומרות לעוד כמה אנשים אחרים יש את הטעם שלך או של מישהו אחר.. אז אתה יודע מה.. לדעתי!! ג´ה רול עולה על טאליב.. אבל זאת דעתי.. כל אחד ומה שהוא חושב מה אני יגיד לך.. ברור שיש דברים שאי אפשר להתווכח עליהם .. אבל יש דברים (רוב הדברים) שכן.. ....... ........... ................ ......... . . . . .. ... ... ........ ................. ..................

Bracker Bracker

New member
אתה יודע מה ?

צודק אני טעיתי כתבתי מכירות לא משקפות כלום אבל הם כן אבל איכות המוזיקה הם לא משקפות וזהו אין לי כוח לכתוב בשירשור הזה (די מיותר...)

למעלה