MyStikal

שירקב בכלא אם זה נכון!!

ועוד הוא חשוד שהוא אנס איזה בת 40?!?! ולא רק זה הוא הביא עוד שני חברים שלו שגם יאנסו אותה, מה הוא דפוק?!!?

belistirs

New member
סתם

סתם דפוק שירקב מי שומע תהומו הזה? יש לו קול של צפרדע בעעעעע

chiki chiki

New member
מה יותר טוב מדיאמאקס???????????????

לא!!!!!!! הוא נחמד אבל אתה משווה אותו לדיאםאקס??? איך אתה יכול בכלל.?? הוציא סך הכל 3 להיטים וגם זה בקושי..... הכל אותו דבר עם אותו קול ואותם אפקטים.. אין ליריק טוב בכלל .. לעומת זאת דיאמאקס יש קול בן זונה .. אולי האפקטים שלו כבר מאוסים ואי אפשר לומר שאין לו ליריק טוב!! אני מפנה אותך לשירים dmx- here we go again dmx - who we be dmx - sllipin dmx - ruff ryders anthem אז אל תגיד סתם שמיסטיקל יותר טוב מדיאמאקס

RunNGun

New member
מיסטיקל ראפר חרא לדעתי

ויקח לו הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה זמן כדי להגיע לציפורניים של DMX. וזה בתוספת התדמית הציבורית שתהיה לו אם זה באמת נכון. ולגבי הקול....למיסטיקל באמת יש קול מגעיל, ל-DMX יש קול צרוד אמנם אבל זה יוצא יותר טוב. רק לשם השוואה: מיסטיקל נשמע כמו כרובי מ"רחוב סומסום", DMX צרוד ברמה קונבנציונלית. אבישי

kodman

New member
DMX יותר טוב ממיסטיקל?

למה? שניהם לא ראפרים כאלה גאוניים לפי דעתי. האלבום הראשון של DMX אלבום טוב ומאז גם שאר האלבומים נחמדים והיו לו כמה יציאות טובות וכן Party Up שיר טוב - במיוחד למסיבות, אז ל DMX יש את סוויז ביטז בין היתר - למיסטיקל היו את הלהיטים הגדולים ביותר בזכות הפקת הנאפטונז וגם למיסטיקל היו אלבומים על רמה (לא רמה גבוהה יותר מידי אבל גם לדיאמאקס לפי דעתי לו היה אף אלבום גאוני). אבל אתם מדברים על הקול של מיסטיקל? אתם מפספסים פה משהו - הקול והסטייל של מיסטיקל באים בקטע הפאנקי - לא בקטע של הדאווין כמו DMX וג´ה רול של טאגז עם קול מפחיד. אז תבינו - מיסטיקל בא יותר בקטע הפאנקי - ולא בלצעוק - ואל תשכחו כמה האשמות היו שהתגלו כשקר (אני פירטתי בדיון אז על אר קלי). kodman

ק ר ח

New member
מה אתה אומררררררררר?????

אחי,אתה צודק!
,די אם אקס ומיסטיקל(בבונים קטנים שלי) הם ראפרים מצוינים ואין מה להשוות מי יותר טוב כמו ילדים בכתה ג´2

magoo

New member
לכלכתם פה בטירוף!!!

DMX הוא ראפר ענק! בזכותו נכנסתי לעולם המוזיקה השחורה וכל הדיסקים שלו מעולים! יש לו קול פצצה, והשירים שלו ממש טובים אחד אחד. לא כמו הדיסק של M.O.P למשל שכל השירים שם נשמעים אותו דבר. אין בכלל מה להשוות בין MYSTIKAL ל- DMX! אז תרגיעו..

Igeezy

New member
ehh...שניהם לא משהו לדעתי

זכותכם לשמוע מה שאתם רןצים אבל לדעתי DMX הוא ליריקלי הנדיקפט...נכון שהוא מביא אותה בהרבה אנרגיה והכול,והנביחות שלו יכולות אפילו לשעשע לזמן קצר- ...אבל בשבילי זה לא מספיק.

Oleg Silver

New member
לדעתי DMX הוא ראפר ענק.....

ולא שאני מת על המוזיקה שלו אני דווקא כן אוהב הרבה שירים שלו הסיבה העיקרית שאני חושב שהוא גדול בגלל שהוא משקיע הכל במוזיקה שלו. רואים את זה, האנרגיה המילים האמתיות, התפילות בסוף ההופעה. הוא אמיתי ואני מאוד מכבד אותו. הוא כל כך חי את המוזיקה שבאחת מההופעות שלו הוא התפלל לפני כל הקהל בסוף ובאמצע של התפילה הוא התחיל לבכות. הבן-אדם פשוט אמיתי. יש לי כבוד גדול עליו.

chiki chiki

New member
למה רק party up?????

דוקקא לדעתי בדיסק and then there was the x יש שירים הרבה יותר טובים כמו.. here we go again what these bitches want one more road to cross וכמובן what´s my name אז לא רק פרטי אפ הוא שיר יפה שלו!! מהדיסקים שאחרי הדיסק הראשון... כתבתי רק שירים יפים מדיסק אחד... שהוא לא הדיסק הכי יפה שלו לדעתי... אז אין מה להשוות אותו למיסטיקל

HaWk34

New member
אני חייב להגיב

כולכם פה מעמידים את די אמ אקס ואת מיסטיקל למשפט על פשעים שהם לא עשו פתאום כולם מבינים בליריקס ומבינים בגל שאר הדברים... נכון שיש להם קול שונה אבל זה הקול שלהם אני אישית לא מת על מיסטיקל למרות שהוא חביב מאוד עם יציאות טובות הרימקיס לסטאטר של ג´ו מאוד נחמד לפי דעתי, וגם איט איינט מיי פולט 2 עם סליק מצחיק. כולכם פותחים פה פה עליהם ואומרים עליהם דברים מלוכלכים אבל זאת עובדה שאת די אמ אקס בימינו מנגנים הרבה במועדונים, וכל פעם שיש שיר שלו במועדון כל הקהל על הרגליים, כולם שרים, כולם רוקדים, כולם קופצים, אז אל תגידו שהשירים שלו לא ככה וככה כי כולכם נהנים להקשיב להם, אז אין להם ליריקס גדול, זה לא הכל בחיים מצטער, אבל אני חייב להגיב לדבר הזה לפחות פעם אחת, ואני אישית מחבב את די אמ אקס ואת הדיסקים שלו.

למעלה