my review-in the zone!!!

t o m 1 6

New member
my review-in the zone!!!

אני חדש פה בפורום ובדכ לא משתתף בפורומים של מעריצים אבל אני ממש חולה על בריטני. אבל לא חולה עליה כמו כל המעריצות הקטנות האלה והמעצבנות אם אתם מבינים... אני פשוט אוהב את המוזיקה שלה ואת הסגנון שלה. יש בה משהו, באישיות שלה שפשוט גורם לאהוב אותה. והאלבום החדש שאני מחכה לו כבר המון פשוט מספק את הסחורה בשבילי. יש בו מלא סגנונות וכל שיר הוא שונה מהשני. זה האלבום היחיד השנה שאני נהנה ממנו אחרי ציפיות גדולות לאלבומים של קיילי פינק אנריקה נלי פורטדו אלישיה קיס דידו ועוד המון... ואני לא אומר את זה כי זאת בריטני. השירים הם אולי לא כאלה רציניים כמו של קריסטינה שגם אותה אני אוהב, אבל השירים הם כאלה שגורמים לחשוב על דברים אחרים והכי חשוב גורמים להנות. אז מה אם היא החליטה לא לחשוף חיים אישיים כמו שעשתה קריסטינה בסטריפד? המוזיקה עדיין מושקיעת והקול שלה פשואט מושלם פה. אין מה להשוות הין הקודמים שלה. פעם זה היה סתם קצביות. היום זה הרבה יותר מזה לדעתי. בגלל זה המון אנשים אומרים לי שזה לא טוב כמו שהיה פעם ואני ואמר שזה הרבה יותר טוב. יחד איתה גם אני גדלתי וכל חומר שמוציאה מתאים לי יותר ויותר. me against the music היה די מוזר בהתחלה אבל אני נורא אוהב את השונות שבו. זה מה שמיוחד באלבום. גם אם אלה שירי פופ הם ככ שונים משירים אחרים. זה הכיף במוזיקה. ללגוון. לשמוע הרבה צדדים וסוגים. boom boom הוא שיר נחמד אבל אני שמח שהואלא סינגל כי קטעי הראפ בו הם לא מששהו... showdown זה שיר שאהבתי מההתחלה למרות שהוא לא מתאים להיות סינגל. אני ככ אוהב את ההפקה למרות שאני לא ככ אוהב את המילים אבל זה לא מה שהכי משנה. breathe on me זה אחד מהטובים ביותר לדעתי. למרות שהוא די רגיל. שיר דאנס כזה. הוא מש שונה ממה שבריטני רגילה אליו והוא ככ חושני וסוחף. זה מצליח גם לסחוף וגם להרקיד, שוב, גם אם המילים הם לא הכי נוגעות פה. early mornin. ןידןי: בהתחלה שנאתי אותו. עכשיו אני ממש חולה עליו. גם על המילים גם על המקצב והמוזיקה השונים. זה פשוט שיר ענק. רק חבל שמובי הפיק אותו... toxic. ללא ספק האהוב עלי באלבום ובחירה מצוינת לסינגל הבא. אין מילים. שיר ממש ממש מיוחד. outrageos. המילים הם פשוט ענקיות והמקצב גם טוב ואופייני לאר קלי. לא הייתי רוצה שזה יהיה סינגל כי זה אחד מאלה שנמאסים מהר, אבל זה עדיין שיר טוב. tomy זה שיר ממש ממש טוב. השיר הכי אינטימי וסוחף באלבום. ההפקה המוזיקה ככ נעימה. השיר הזה ממש שיר טוב ומשתלב טוב עם בריטני. הבעיה היא שהנושא שהוא מדבר אליו קצת קיצוני לדעתי... hook up. שיר ענקקקקקקקקק. ככ קליט ומעצבן. מוזיקה ככ קצבית נעימה וחמודה. באמת שיר טוב. shadow. לא יודע למה, ציפיתי שהשיר הזה יהיה הכי טוב רק כששמעתי את השם שלו. נוכחתי לגלות שהוא לא הכי טוב אבל הוא בהחלט טוב מרגש ונעים. שיר ממש טוב שמזכיר לי את im with you של אבריל. (כי זו אותה הפקה...) brave new girl. אני אוהב את השיר הזה. מזכיר לי את ריי אוף לייט של מדונה והראפ ככ יפה. לא יודע ממש נחמד השיר הזה. everytime. לא ממש אהוב עלי אבל שיר די נחמד וקליט שכיף לשמוע בעיקר כשעצוביםן. בעקרון האלבום הוא קצבי כיפי ומצוין. אה ו-פרובוקטובי-אולי יותר מדי אבל אני לא ככ מתייחס לקטע הזה כי בריטני ללא ספק סיפקה לי את הסחורה כמו שרציתי ואפילו יותר. dont hang up הוא שיר בונוס ממש ממש מרגיע אני חוןלה עליו ,אגב... תנו לי לשמוע מה דעתכם על מה שכתבתי אם בכלל היה לכם כוח לקרוא.

i4britney

New member
מסכים בקשר להכל למעט...

מהדעות שלך על השירים :) ברוכה הבאה לפורום

britney4u

New member
זה בן!!!

גם אני מסכים איתך אבל יש לי דיעות שונות על חלק מהביקורות של השירים כתבת... לדעתי יש לנו טעם קצת שונה...

סורי שלא קראתי את הכל...

תלמד להשתמש עם ה- ENTER. הוא משמש לך כמרווח בין הפסקות, זה מאוד יועיל אם תיעזר בו בפעם הבאה שאתה רושם מגילה
. דבר שני, עד איפה שקראתי, שמתי לב שפעמיים הזכרת את כריסטינה אגילרה. הדבר הראשון שמפריע זה שכותבים כריסטינה (טוב לא חובה, אבל ככה רגילים וזה פחות מוזר) והשני זה שזה פורום בריטני ואין שום סיבה להזכיר את כריסטינה. חס ושלום לא בגלל שאנחנו שונאים אותה, כי כולנו ממש אחלה (ואני מעריצה שלה ואני בטוחה שיש פה עוד), אלא פשוט בגלל שיש כאן אנשים שנוטים להגזים עם מה שנכתב ומתחילים השוואות שלא מסתיימות. מקווה שתבין
וברוך הבא לפורום

i4britney

New member
אז ככה..

אני בטוח שזה היה נועד בשביל דוגמא ולא כדי לפגוע במעריצים שלה ולמרות כל הגועל שאני מרגיש כלפייה מבחינת האישיות שלה אני עדיין מכבד אותה כאמנית מוזיקלית כי היא פשוט זמרת מוכשרת אבל היא לא הצליחה לקנות אותי בגלל מי שהיא!

אז מה יוצא לך מלרדת עליה כל הזמן?

זה רק מוריד ממך ומהמעריץ שאתה מתיימר להיות של בריטני, כי אם אתה מכיר את בריטני כל כך כמו שאתה אומר, היית יודע שהן לא אויבות והן חברות. חפיף...

i4britney

New member
יורד עלייה?

היחידה שיורדת על בריטני זאת היא ואם את מעריצה שלה את צריכה להיות מודעת לכך וחוץ מזה בריטני היא זאת שכל הזמן מחמיאה לה ואומרת לה שהיא כישרונית ושהיא הייתה רוצה קול גבוהה כמו שלה ועוד ועוד מחמאות ובמקום זה היא מחזירה לה ביריקה בפרצוף! אני יורד עלייה כי היא חרא של אישיות אבל עדיין אני מכבד אותה בתור אמנית מוזיקלית, לחזור על זה שוב בשבילך?

די אתה משעשע!

אתה לא מבין שהכל זה חלק מה- SHOW? כמו הריב המתוקשר של כריסטינה ופינק? יש שטענו שהן התנשקו פעם במועדון, הן גם עבדו יחד בליידי מרמלד (זוכרים?) אז מה הקטע עם הריב הזה? ואני אחפש לך בהזדמנות את הכתבה בפורום כריסטינה על מה שהיא אמרה על הקטע עם בריטני, שהיא רוצה שזה ייפסק כי זה לא אמיתי... אה, ואני ממש לא יורדת על בריטני. תראה לי פעם אחת שירדתי עליה טוב? אבל ירידות באמת, לא סתם "לא אהבתי את השיר הזה". תראה לי ירידות כמו שלך...

מזה משנה

שכריסטינה תגיד מה שבא לה,גם ככה היא לא משהו.. זה רק מוסיף לאישיות המטומטמת שלה. ולא,אני אישית לא חושבת שיש לה קול יפה..צפצפני מדיי,זועק מדיי,לא יודעת. רק בקטעים שהיא "צועקת" היא שרה טוב. כריסטינה זמרת,אבל שתידע לשים לעצמה גבולות. אבל בכל מקרה,כל מה שהיא תעשה..היא לא תצליח לגנוב מבריטני את התפקיד הראשי.

סוף סוף

אחד,שמבין את טעוני! אני אישית לא שמעתי את האלבום,רק מספר שירים מצומצם. אין לי את הדיסק,ואין לי כוח להוריד מהנט'. אבל לבינתיים,אני אוהבת את טוקסיק-כל כך יפה,כל כך מגוון וחדיש. בום בום-אני לא יודעת למה,אבל פעם אהבתי..ומרוב ההשמעות,אני רק מחבבת את השיר הזה..כנ"ל לגבי MATM אברי טיים,יש לי את השיר בהופעה-אה,צריך להתרגל. לא יודעת. עכשיו,משום מה,אני רואה דודו טופז ושרון איילון מדברת-אחלה גבר זאתי אה? איפה השפכטל למלות לה את הגומות! איפה?!

britney4u

New member
מה את לא קנית את in the zone?

תתביישי לך!!! איך את קוראת לעצמך מעריצה?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאפשר לחשוב...

גם לי אין את הדיסק השני... (אבל זה בגלל ששבוע שעבר אחותי [בת 4] שברה לי אותו ואני לא מתכוון לרוץ שוב לקנות ב 90 ש"ח)

לא..

ואני לא אמרתי שאני מעריצה של בריטני. אני אוהבת אותה,רק אוהבת. פעם הערצתי אותה,עכשיו,בתור אחת שאוהבת אותה..אני לא ירוץ לקנות. ובכלל,אני לא חייבת לך דין וחשבון ולא הסברים.

אם אתה כל כך משתוקק לזה

שאני יקנה את הדיסק בתשעים שקל,אין בעיה. תשלח לי בדואר מזומן! אם זה מה שאתה רוצה.. אדוני היקר,אמרתי כשתיהיה לי הזדמנות..זאת אומרת..שיהיה לי כסף. ואני לא תוקפת.

למעלה