Reutk
Active member
וחשבתי שגם את אוהבת האמת ע"ע בריאן קיני. (ונדמה לי שגם אהבת את מיקי?)
הממ כן. אני כנראה בהכחשה.
וחשבתי שגם את אוהבת האמת ע"ע בריאן קיני. (ונדמה לי שגם אהבת את מיקי?)
נראה לי שמישהו (אולי רעות) גם התייחס לזה שלקחתי שם של פרק של ורוניקה מארס.אגב לגבי שם הפרק בכותרת, אני עד לרגעים אלו חשבתי שזה My Mother, the Friend וחיכיתי לראות כמה זמן יקח לניק לשים לב שהוא שכח שם אות אחת, אז עכשיו התייאשתי ובאתי להעיר לו על זה, אבל משהו לא ברור גרם לי להחליט לבדוק בגוגל לפני שאני שולחת (למרות שהייתי בטוחה בעצמי) ולגלות שזה לא טעות, ושיש מילה כזאת fiend ומה המשמעות שלה.
זה באמת נשמע לי כמו שם פרק משונה, אבל אני איכשהו או המצאתי לעצמי בראש או עיוותתי זכרון של פרק מאלו שעוד ראיתי, שבו קורה משהו בסגנון של אבא שלה אומר לה שהוא נפגש עם friend או שהיא מוצאת איזה מכתב או משהו מחבר/ה ואז היא עוקבת ומגלה שזאת אמא שלה - וככה עשיתי לעצמי היגיון לשם השגוי של הפרק.והשם My Mother, the Friend הוא נראה לי שם מטופש לפרק ובטח לא הייתי בוחר בו.
חוצפה להגיד את זה בחודש ששמתי בו שיר של דיוויד בואי.
צודקות, אני סתם מאשימה. נראה לי שבמחשבה שלי אני כל כך מקשרת את שתיכן עם טיילור וליאן שלא משנה מה תשימו אני יודעת מה באמת רציתן לשיםואני כאילו כמעט ולא שמה לכם שירים של ליאן פה אז אני לא יודעת מה רוצים ממני![]()
חשבתי שאת עדיין כועסת על אחותי כי היא עצבנה אותך בחלום![]()
ה מזכיר לי שבעבודה יש לי פלייליסט ענק של איזה 500 שירים שיצרתי כדי לנגן בזמן טיפולים. רוב השירים בו שקטים ומרגיעים כזה, אבל מידי פעם מתפלק לי לשם איזה להיט מוטאון כזה כיפי. בכל מקרה, מכיוון ששירים שקטים זה השם השני של ליאן (האמת שליאן זה השם השני שלה בכלל) מתוך ה-500 שירים האלה, בערך 70 מתוכם זה שלה🫣 אבל כאילו כשעושים שאפל על הכל יש גיוון מאוד גדול בסגנונות כי באמת שיש שם הכל, וגם כל הזמן אנשים אומרים לי שזה פלייליסט מעולה.
קיצר, איזה פעם אחת איזו לקוחה נודניקית באה לטיפול והתנגן השיר What Becomes of the Brokenhearted והיא כזהשרהזייפה לה איתו בסבבה שלה כל השיר ואז היא כזה ״אני לא אוהבת את הגרסה הזאת. זו מה שמה, נכון? ריימס הזאת?״
ואני כזה, ביץ׳ פליז. קודם כל, זו מרטינה מקברייד. לא כל נקבה שיש לי בפלייליסט זו ליאן. דבר שני, היית מתה. זו גרסה מושלמת. דבר שלישי- פאק יו, את סתם מקנאה כי אין לך קול יפה כמו שלהוחוץ מזה, מה נראה לך שאם חשבת שזו ליאן את מעזה להגיד בפניי שזו גרסה לא טובה. הפרצוף שלך לא טוב
![]()
איך מתקבלים לעבודה אצלכם?לא סיימתי. החבר׳ה בעבודה רצו ללכת לאכול צהריים ביחד ולא זוכרת של מי היה הרעיון המבריק להזמין שוטים לכולם![]()
חוץ מזה פתאום נזכרתי בקטע הזה מסרט צ'ארלי בראון שהייתי רואה כשהייתי ילד:
חחח גם אני חשבתי על זהזה מאוד מטריד אותי שהוא בכלל לא משלם על אף אחד מהבאגטים שהוא קנה.
חחח ניקמיס מארווך זאת הגרסה הישראלית כמו מנאייכ?
אני יכולה להבין אותך. אנשים מאוד אוהבים לעשות דברים גדולים ומשמעותיים וסמליים כי זה נותן איזו תחושה של ביחדנס אבל זה בהחלט מתיש ומוגזםאבל עדיין יש סוג של עניין גדול שעושים מהכנת האוכל וסידור השולחן ושטויות כאלו שעושה לי לא נעים.
כאילו פאק. זה אוכל. למה אי אפשר לאכול כמו כל ארוחת יום שישי?
חחח, וואי ממש פספסתי את זההשאלה הזאת נכתבה לכבוד היציאה של הסרט ת'ור החדש - שם יש את הפטיש מיולניר שרק הוא ת'ור יכול להרים.
בסרט ת'ור הראשון (ובעצם גם בשני) דרסי לא מצליחה להגיד מיולניר ומה שיוצא לה מהפה נשמע כמו "מיאו-מיאו".
מיאו-מיאו נשמע כמו שם טוב לחתול. וחוץ מזה גם מתאים לחתול שלא ייתן לכל אחד להרים אותו.
(רוב המשפחה שלי בקושי מאמינה שהוא עדיין חי כי הוא נכנס אלי לבית מהחלון האחורי ולכן הם לא רואים אותו כמעט אף פעם)
חחח. נחמד. ועכשיו בא לי לראות שוב את רוג'ר רביט. איך אהבתי את הסרט הזהאז דמייני שאת בסרט כזה ואת פותחת את הברז במטבח, אבל במקום מים רגילים, יוצאים לך מים באנימציה.
עונה טובה מאוד אבל בגלל שהיו בה פרקים חזקים וטובים. הביג באד היהאנשים באמת לא מבינים כלום [לגבי הזילזול בעונה 4 של באפי]
יאאא, הסרטון מעולה. לא ראיתי דקה מסטריינג'ר ט'ינגס אבל נהניתי בכל מקרהוץ מזה שלזלי מכירה את הבן של סטיב
איפשהו קראתי שחלק גדול מהעניין הוא ששוטרים בארה"ב מקבלים כסף לפי המעצרים שהם עושים. אז אם יש יום חלש הם פשוט צריכים למצוא מישהו לעצור.
*לקראת סוף ההודעה הראשונה התחלתי להרגיש שלא יכול להיות שזה עומד להסתיים ואז הייתה לי התחושה הזאת שיש כשצופים בפרק ומבינים שהעלילה לא עומדת להסתיים וכנראה יהיה "המשך בפרק הבא". זה היה מאוד נוסטלגי כי כיום עם עלילות עונתיות אין את זה באמת.
זה מתרחש במימד שבו לא צריך לשלם על מזון. (תופתעי לגלות שברוב המימדים לא צריך לשלם על מזון)
לאנו, כבר עברו עשרה ימים. עדיין לא ראית איתם? [את ת'ור: אהבה ורעם]
פתחת ב2 ואני עוד אזרתי כוחות לנקות אז עוד לא היה אכפת לי אם יש שאלון או לא. ואז סיימתי ב3 וחצי בערך והיה לי נורא נחמד אם בזמן שאני מחכה שהבית יתייבש יהיה שאלון שיעסיק אותי. [בד"כ אני הולכת לפארק בשלב הזה אבל חם מידי]. ב4 וחצי נזפתי בך עם גיף. ואז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי ובינתיים לא רק הבית התייבש אלא גם אני ובסוף ב6 הלכתי לאכול. 2 עד 6 שווה 4 שעות.
לגיטמי לגמרי, זה שאדם מת לא אומר שכל הפשעים שלו נמחקו, אני מאוד מחזקת את זה שצריך גם להזכיר פשעים של מתים בעיקר כדי שזה יגיע לתודעה
נכון מאוד. אבל עדיף צדק מאוחרמה שמטריד כאן זה שהגילויים של כל הדברים הנוראיים שהוא עשה התחילו מיד לאחר מותו. כלומר כנראה כל עוד הוא היה חי, הוא (או אנשים מטעמו) הצליחו להשתיק את כל העדויות. זה עצוב שבגלל שהוא מת הוא אף פעם לא הובא בפני צדק.
אני מניחה שלא. היה לפני כמה שבועות עניין כשגילו שלשופרסל יש אתר אינטרנט למהדרין, כלומר מיועד לקהל חרדי והמחירים בו נמוכים משמעותית מהאתר של שאר האנושות. מרגיז ביותראני נשבעת לכם שפעם קניתי בסופר של חרדים 3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל (הפסטות הכי פשוטות של אסם)
* יש מצב זה היה פג תוקף
בואו נעשה לוח שנה לפורום, נבחר לכל חודש מישהו אחר שייצג אותו (והכוונה לחתיכים מהטלוויזיה , לא לחברי הפורום)
על מה אתם מדברים, הסרט הכי עצוב של פיקסאר זה מכונית 3
* עצוב שמישהו החליט ליצור אותו
ולמען האמת האנטי של כולם לסדרה כאן קצת הוריד לי את החשק לשתף
השם קוקון ממש מוכר לי אבל לא זוכרת.הסרט הראשון שהלכתי אליו(בלי ההורים,עם ההורים זה היה POLICE ACADEMY) היה קוקון,וזה עלה פאקינג שקל !
חח, בדיוק ההיפך ממני. כי כל מה שתיארת הוא בגדר פנטזיה ולא יכול לקרות במציאות, בעוד שדברים כמו שכתבתם על דקסטר בהחלט יכולים להתרחש במציאות וזה הרבה יותר מפחיד ומלחיץ מגעיל אותי. מה שמפחיד אותי יותר זה יצורים ומפלצות וזומבים ודברים מגעילים ואימג'ים מחרידים
זה יפה ועצובמזכיר לי סיפור דווקא הפוך, בפולין במאה ה-19 באיזה עיירה היה איש עשיר שכל פעם ביקשו ממנו לתרום לתושבי העיירה והוא אף פעם לא הסכים. בגלל זה שנאו אותו וכשהוא מת לא נתנו לו קבורה מכובדת ושמו אותו בקבר פשוט בקצה בית הקברות.
כמה ימים לאחר שהוא מת איש עני בא לכנסייה וביקש משהו לאכול, הוא סיפר שכל יום היה מחכה לו סלסלה עם לחם וחלב מחוץ לבית וכמה ימים לא הופיע לו, לאחריו בא עוד עני עם אותו סיפור ואז עוד עני ועוד אנשים הגיעו. עד אשר אנשי העיירה הבינו כי העשיר שמת היה כל יום תורם אוכל באופן אנונימי לענים.
עדי הכל בסדר? אני מתחילה לדאוג לך, את מתחילה לקבל תסמינים של מחלת הניק וזה לא מוביל למקום טוב
תכלס עדי צודקתמדברת מי שהופכת לניק בעצמה עם בדיחות אבא והתחכמויות ניקיות יותר ויותר![]()
ויש שעדיין חושבים שאתה טונילא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל פעם גם אני לא הייתי ניק. אבל נהפכתי לניק כאשר נלחמתי בניק.
וואלה. ממש מגניבלפי התיאוריות חלק גדול מאוד מכל הסדרות שיצאו אי פעם מתרחשות כולן למעשה במוח של ילד אוטיסט.
הכל מתחיל בכך שסדרה משנות ה80 בשם St. Elsewhere הסתיימה בכך שמגלים שכל עלילת הסדרה (מרובת העונות) התרחשה במוח של ילד אוטיסט שהיה בן של אחד הדמויות.
עכשיו לסדרה הזאת היו קישורים עם סדרות אחרות. למשל דמויות הסדרה התארחו בבאר מהסדרה חופשי על הבאר (שלה עצמה הייתה סדרת ההמשך פרייז'ר).
מסתבר שיש עוד המון קישורים כאלו בין סדרות ולפי התיאוריה אם יש לסדרה קישור אל St. Elsewhere זה אומר שגם היא פרי הדימיון של טומי ווטפאל.
הראשון - סטינג טיוי. מוזמן להכיר את הקונספטאיפה ראית על הספקטרום? כי אין לי מושג איפה בעצם אני יכול לראות את זה.
ואיך היה אדם נגד דבורה? נראה לי שאת היחידה כאן שראתה. אני לא יודע אם זה שווה.
את השיר הזה אני אוהב. אבל לא הכרתי את הגרסה הזאת ואני לא בטוח אם אני אוהב אותה. (הולי שיט, אני שומע את זה תוך כדי כתיבה ועכשיו זה הגיע לשלב שיש צעקות ברקע ולרגע חשבתי שזה מישהו בחוץ צועק במציאות)
לא, אבל אני צריכה. לפני שנים כשהיא יצאה התחלתי ולא המשכתי(אגב, ראית מיספיטס? כי חלק מהעניין הוא לחלוטין השחקן ורואים את זה שם)
אני מאוד שמה לב למשחק ולפעמים משחק לא טוב יכול ממש להרוס לי הנאה. במקרה של הומלנדר זה שילוב. הדמות אכן כתובה מעולה. אבל העוצמות שהשחקן מביא לדמות, ניואנסים בהתנהגות ובהבעות פנים - זה מה שהופך אותו לשחקן מצוין.לאחרונה ממש חשבתי על זה - האם השחקן של הומלנדר הוא מדהים? או שזה יותר שהוא כתוב מדהים?
כשאין ילדים ויש עבודה ממש לא מרגישים שיש חופש גדולמה זאת אומרת? זה עכשיו החופש הגדול. את לא מרגישה אותו באוויר?
כל הכבוד. אני קניתי סדין וציפית חדשים אחרי חודשים רבים שדחיתי את זה.
אני לגמרי יכולה להבין את הקושי הגדול בזה, אבל מן הסתם אף פעם לא נוכל למצוא משהו שיתאים לכולםאני מבין שלהרבה אנשים השבעה זה משהו שעושה טוב. אבל אני שונא את זה. שנאתי את זה כשהייתי צריך ללכת לשבעות של אנשים אחרים והרגשתי רע עם זה. ואז שנאתי את זה כשהייתה השבעה של אמא שלי והרגשתי מוצדק יותר בכך ששנאתי את זה תמיד.
הרמת להנחתה, מה ציפית?לזלי מוצתה בשאלה הזאת.
בסוף כן יצאתי מקורית. גם נראלי שהתשובה שלי מנצחתאבל אני מאוד אוהב את הרעיון של הנשיא הולט. עם קווין בתור הבעל הראשון וצ'דר הכלב הנשיאותי.
הדמויות השתנו כמעט ללא היכר. מערכת היחסים בין אנג'ל ובאפישכחתי שאת אנטי-אנג'ליסטית. אבל איך היא הרסה לך דברים בבאפי?
אחחח איזה שיר. וואי, השירים הצרפתיים של פעם היו מדהימים. אגב, מעולם לא ידעתי על מה השיר מדבר. ובעיני גם נורא יפה שכל מה שהיה צריך זה פשוט לעמוד ולשיר שיר טוב, בלי אפקטים גדולים ופירוטכניקה. זה מה שלא עובד לי באירוויזיון של השנים האחרונות (והנה, בדיוק ברדיו מתנגן עולה עולה, עוד שיר א-דיר!)זה נכון
נכוןאוי, זה נורא מתוק. אבל גם הייתי במתח כל הצפיה כי זה הרגיש כאילו כל הפרפר עמד למות כל רגע.
נגיד ידעת יוג'ין לוי היה אמור לשחק את ג'ד ברטלט ?
* היא עוד לא ראתה שום דבר עם יקיר הפורום
זה נשמע כמו חידת פסיכומטריאז זה היה אחרי עונה 1 ואם היית מחפשת משהו בתקופה שאחרי שציפיתי בעונה 2 לראשונה אז לא הייתי ממליצה לך עליה
אבל אחרי צפייה נוספת בעונה 2 אז אני שוב מרגישה אליה כמו שהרגשתי אחרי צפייה בעונה 1
יאפ. צריך לכתוב את זה בשרשור שטרקי פתחעד שהוא לא ישרשר אוטומטי הודעות לסוף העמוד
ושיהיה אפשר ישר לראות הודעות מאינסטגרם
זה עדיין שמו [תפוזבל]
נחשב נחשב. כל דבר שדיוויד מופיע בו אפילו לרגע נחשב (לא ראיתי את שתי הסדרות שציינת)אז זה לא ממש נחשב שראיתי משהו איתו (למרות שהוא הראשי בשתי הסדרות אלו)
בגלל זה לא ראיתיעריכה אני מתכוונת שחשבתי שבעיה שלי איתו הייתה בגלל הדמות שהוא שיחק
חחח. איזו הערה אקראיתאוי איזה קטע אני עכשיו פתאום קולט שבעברית אם כותבים את השם שלו הפוך זה יוצא זאב)
ואין שום בעיה עם זה כי יש לנו טעם נעלה ואנחנו צודקותצודקות, אני סתם מאשימה. נראה לי שבמחשבה שלי אני כל כך מקשרת את שתיכן עם טיילור וליאן שלא משנה מה תשימו אני יודעת מה באמת רציתן לשים![]()
איזה ילדים?ההוא עם הילדים? או שהיה משהו חדש מאז?
בדיוק!!!!!!רשומון על פי עדי. אל תתעסק עם העחו"ס
זה בהחלט הגיוני יותר אבל המוח שלי לא הגיוני.חח, בדיוק ההיפך ממני. כי כל מה שתיארת הוא בגדר פנטזיה ולא יכול לקרות במציאות, בעוד שדברים כמו שכתבתם על דקסטר בהחלט יכולים להתרחש במציאות וזה הרבה יותר מפחיד ומלחיץ מגעיל אותי
סרט מד,ב חביב על חייזרים בבית אבות (כאילו, הרבה יותר מסובך מזה , אםתרצי אכתוב עוד)השם קוקון ממש מוכר לי אבל לא זוכרת.
שקל? איך יכול להיות?
נו, קשה לעקוב אחרי החלומות עם דילן. היה לה איזה חלום לםני כמה חודשים עם סהר ומתישהו הופיעו שם ילדים שהיא היתה צריכה לשמור עליהם ונדמה לי שאחותך היתה מעורבת אבל אולי דילן סתם כעסה על מישהו אחראיזה ילדים?![]()
חיפשתי עכשיו ומסתבר שאין לי מושג על מה הסרט ומעולם לא ראיתי אותו...סרט מד,ב חביב על חייזרים בבית אבות (כאילו, הרבה יותר מסובך מזה , אםתרצי אכתוב עוד)
ולמה שקל? כי זאת היתה הצגת יום,אני משער וזה היה לפני שלושים שנה
לא משנה מה היא אמרה, כל דבר שיוצא ממנה זה פנינת חוכמהאוקי, אבל אני כבר לא זוכר מה יעל אמרה ואין לי כוח עכשיו לחפש
כאילו ברור לכולם שהאדם הרע בסיפור הזה זה מי שהפיץ את הסרטון, כן?אני דווקא הסכמתי עם המחשבה שהאישה העוזרת באמת כן עזרה כי היא לימדה את האישה הראשונה איך להחנות.
זה כמו שאומרים: תנו לאדם דג, אז הוא אוכל ליום, אבל תלמדו אדם לדוג אז הוא יאכל כל חייו.
וזאת באמת הייתה חניה יחסית מרווחת שהאישה הייתה צריכה להצליח להכנס אליה, אז טוב שהיא לא וויתרה.
*אני גם גרוע מאוד בחניות במקביל.
בסטינג TV שלךיפה ראית על הספקטרום? כי אין לי מושג איפה בעצם אני יכול לראות את זה.
הקראש התמידי שלי זה מופסהאף אחד לא אמר שקראש החודש חייב להיות שחקן. או אפילו בן אדם. אז החתולים שלך בהחלט יכולים להיות קארש החודש.
וג'ייק יהיה שומר הראש שלולזלי מוצתה בשאלה הזאת. אבל אני מאוד אוהב את הרעיון של הנשיא הולט. עם קווין בתור הבעל הראשון וצ'דר הכלב הנשיאותי.
אני באמת לא מבינה איך אפשר לחיות בלי להכיר את יקירנואני רק פה כדי לציין שאני קניתי לה את הספר הזה מתנה (כמובן שלא היה לי מושג מה זה הספר הזה)
וזה היה לפני שעשו את הסדרה
בספר של בשורות טובות שהיא קיבלה בטעות . יש תמונה של השחקנים* מהסדרה על הכריכה אז אולי אחרי שהיא תראה את הסדרה היא תעדיף אותו על פני זה שאני קניתי לה
* היא עוד לא ראתה שום דבר עם יקיר הפורום
כי זה שיר יצירת מופתאני לא זוכרת בקשר ללונה
אבל אני בחרתי בו באחד הסיכומים [שיר הפתיח של יורשים]
וממני* אני מנסה להבין איך זה שלכולם היו אתמול חיים ולא הגיבו בפורום, חוץ ממני![]()
[הסרט על אלביס]הבוסית שלי רצתה שנלך לראות את הסרט הזה וסירבתי אבל עכשיו אני תוהה לעצמי אולי כדי לי לשקול את זה מחדש![]()
טוב בסוף הוא התעקש על נעליים אז עכשיו יש לי נעליים חדשותאבל הסירו דאגה מליבכם- אני כבר אשלח לו איזה משהו מהעגלה שלי באמזון כדי שיקנה לי![]()
אויש, התפלק לך ניק.אני פשוט לא מבינה מה טעים בזה. הכי מעצבן שבפסח בארוחות כל הזמן מציעים לי קניידאלאך כי אני צמחונית. כאילו שזה אמור לשמח אותי, הקציצה נטולת הטעם הזאת.
כי איך שארה"ב מתנהלת עכשיו זה פשוט הרבה יותר טוב?אני לא יודעת למה כולכם בוחרים בלזלי נוף. ברור שהיא מדהימה והכוונות שלה טובות, אבל זה באמת יהיה טוב אם ארה"ב תנוהל כמו מחלקת גנים ונוף?
מה את בכלא??לחם פרוס וטחינה.
אני לא יודעת אם היא כבר נכנעה וגילתה לך, אבל למקרה שלא- הנה קישורזה מזכיר לי שג'ולס סיפרה לי על המשחק הזה של המדינות שדילן שמה פה פעם. אבל שהתלהבתי ושאלתי איפה זה, היא לא הייתה מוכנה לגלות לי באיזה שרשור אתם מדברים עליו.
www.geoguessr.com
אולי זה מה שצריך לקרות כדי שאני אקדם דברים בביתהייתי חולה בקורונה לפני שבועיים בערך, ביום הראשון רציתי למות. ביום השני עשיתי כיף חיים בלרבוץ במיטה כל היום לצפות בטלוויזיה ולקרוא, ביום השלישי מרוב חירפון התחלתי לסדר את הארון בגדים שלי.
כי את מזוכיסטית.
יאללה יאללה עלק לא מתחרטת. כולנו יודעת שאת מחסירה שינה בלילה בגלל שלא ענית ראשונה.הונסטלי אכלתי קינוח שווה יותר מכל השאלון הזה אז אני לא מתחרטת.
די חבר'ה, אתם עושים לי גזלייט הפוך. מזה השטויות האלה. זה היה סיפור גרועמה לא מוצלח?! ישבתי במתח וקראתי הכל בנשימה עצורה. זה by far אחד הדברים היותר מעניינים שקראתי לאחרונה
ויש כל כך הרבה להגיב וכל כך הרבה WTFFFFFFF?
בחיים, ישלמו לי מלא, בחיים לא עוברת לארה"ב. אמאלה
מתאים לך רומן זדורוב [too soon?]איזה שוטרים קריפיים, ירחם השם. גם אני הייתי מתחילה לבכות. יש מצב שהייתי מתפרק ומספרת להם אפילו שרצחתי את קנדי או משהו![]()
אממ יש אופציה לסייע לעובדים מכיוון שלהשכיר דירה לא מספיק רק שיהיה לך כסף לשלם אותה, צריך שיהיה לך ציון קרדיט טוב, והרבה חבר'ה צעירים פה עוד לא התחילו לבנות את הקרדיט שלהם. אז ככה יש להם אפשרות לגור בדירה עובדים שהיא על שם העסק והשכירות שלהם יורדם להם במשכורת. שזה סבבה כי הם משלמים הרבה פחות ממה שהם היו משלמים אם הם היו שוכרים בעצמם חדר איפשהו. החיסרון הוא שאפשר להחליף להם שותף כל הזמן בלי לשאול אותם (דירת שני חדרים אז את לא בוחרת מי גר איתך). כשאני הגעתי לארה"ב בהתחלה גרתי בדירת עובדים כזאת והייתה לי שותפה מושלמת שממש אהבתי, ואז היא עזבה והביאו לי את הבת של השטן ומאז אמרתי לעצמי שאני לא עושה את אותה הטעות פעמיים. עדיף לשלם יותר.זה דבר? יש דירות עובדים? בארץ אני מכירה את זה רק ממלונות באילת
הבוס שלי אמר שהיה איזה משהו עם שוטרי מג"ב באפריל, אז אולי לזה הוא התכוון?חיפשתי בגוגל ולא היו שום אירועים כאלה בישראל, אבל כן היו בארה"ב [שוטרים שנרצחו]
חח נראה לך שאני הולכת להגיש תלונה על שוטרים? מה משעמם לי בחייםאמאלה! איזה נבלות. בטח אפשר להגיש עליהם תלונה. מזל שהייתם ביחד ולא היית לבד.
חח המשכנו די בקלות. היינו נסערים קצת באותו הלילה ובקושי נרדמתי. אבל כבר ביום יומיים שאחרי הספקנו לשכוחאיך ממשיכים מכאן?
חח את זוכרת שבאחד הפרקים של פרינג' יש איזה מישהו שקורא מחשבות והוא מנסה לקרוא את המחשבות של וולטר והן לא קוהרנטיות, הוא חושב על איזה משהו ואז פתאום איזה חדי קרן או מאכלים משונים בלי קשר לכלום?אבל את יודעת מה המסקנה? כמו שכבר אמרתי לך, צריך לתעד את החיים שלך! תתחילי להסתובב עם מצלמת גוף שמחוברת באלקטרודות למוח שלך כדי שתוכלי לקריין לנו תוך כדי את המחשבות שלך
אני מצטערת אבל אם אני הייתי רואה חזיר בר הייתי מקבלת דום לב במקום.ובינתיים בחיפה העולם קורס בגלל חזירי בר ש*לא* תוקפים בני אדם והם לא נחשבים חיית טרף. מטומטים אנחנו
בתאכלס נו אופנדס ניק, אבל אני מחכה לטבלאות של לונה יותר מאשר לחפירות שלך עם ערימות השחקנים שלא שמעתי עליהם מעולם.לונה מכינה סטטיסטיקה נפרדת רק על זה
העיקר שיש מתנהטוב בסוף הוא התעקש על נעליים אז עכשיו יש לי נעליים חדשות![]()
אויש, התפלק לך ניק.
אם היא היתה מחליפה טחינה בשוקולד אפשר היה לעבוד עלינו שהיא בקיטנהמה את בכלא??![]()
יאללה יאללה עלק לא מתחרטת. כולנו יודעת שאת מחסירה שינה בלילה בגלל שלא ענית ראשונה.
מתאים לך רומן זדורוב [too soon?]
אולי אני לא עוקבת מספיק, או בכלל, אחרי החדשותהבוס שלי אמר שהיה איזה משהו עם שוטרי מג"ב באפריל, אז אולי לזה הוא התכוון?
חח את זוכרת שבאחד הפרקים של פרינג' יש איזה מישהו שקורא מחשבות והוא מנסה לקרוא את המחשבות של וולטר והן לא קוהרנטיות, הוא חושב על איזה משהו ואז פתאום איזה חדי קרן או מאכלים משונים בלי קשר לכלום?
אז ככה בערך יראו המחשבות שלי
הוא פחות מפחיד משוטר אמריקאיאני מצטערת אבל אם אני הייתי רואה חזיר בר הייתי מקבלת דום לב במקום.
תודהיו מילי, את יודעת שאני לא אוהבת חיות אבל החתולים שלך נראים ממש חמודים(בתמונות כמובן, כי במציאות לא הייתי נותנת להם להתקרב אליי
)
זה באיכות כל כך גרועה והסאונד לא תואם לתמונה כמעט לאורך כל הוידאו אבל כל כך לא אכפת לי
אתה בחרת שאלה רנדומלית וקיבלת תשובה רנדומלית. אל תתלונן עכשיו.למה דווקא? [הגיל של מתושלח]
בחוף המערבי יש פחות אסונות טבע ופוטבול משודר מוקדם יותר אז לא צריך לחכות עוד 3 שעות. נראה לי שזה מספיק טוב כדי שאהיה צודקתאת משוחדת [כי אני מעדיפה את הווסט קוסט]
נראה לי שעשית לי ג'ינקס, כי מאז שכתבתי את ההודעה הזאת לא הצלחתי לראות אפילו פרק אחדממש פרינג'ית
מה?? איך פיספסת את הדבר המושלם הזהוואלה, הסרט כבר בן 25. אני מרגיש זקן. אף פעם לא ראיתי אותו בעצם ממש, אבל ראיתי את ה20 דקות האחרונות שלו או משהו כזה. כלומר לא בקולנוע.
אין לי זמן לשבת לקרוא ספר אז האזנה לספר זו הצורה היחידה שאני מסוגלת לצורך ספר בימים אלו.בעניין האזנה לספרים. אני בעיקרון אף פעם לא שקלתי ממש להקשיב לספר כי קשה לי לקלוט דברים רק בהאזנה. אבל יצא לאחרונה ספר של אבא של טום הולנד שבאודיו בוק שלו הוא מדבר עם טום. אז אני שוקל לנסות את זה.
בוא לא נגזים. זה שהוא חתיך לא אומר שאני אוהבת פוליטיקה.שכחתי מהקראש שלך על המושל הזה. את צריכה להתנדב במטה הבחירות שלו.
באתי להגיב בפליאה "אורז בלי כלום??" ואז נזכרתי מי הגיב לי אז לא משנה.אורז אולי
צריך להוסיף וצריך גם שאתם תשתפו פעולהזה טוב יותר מציטוט. אולי אנחנו צריכים להוסיף לשאלות הקבועות גם "סיפור החודש"
זה בסדר, כבר קיבלתי מתנות שוות השבוע אז יש לך פטור.האם זה שאני מגיב לך זה לא מתנה מספיקה?
בסדר גם לי יש 300 נשים ו-700 פילגשות..אני חושב שהיו 300 נשים ו700 פילגשות. אבל לא אמרת מה את לא אוהבת ביהדות
אני בקושי עושה כביסה לעצמי. למעשה השותפה שלי לפעמים מתעצבנת שאני משאירה בגדים במייבש ובמקום לזרוק לי אותם על המיטה היא מקפלת אותם יפה ומניחה לי על השידה. שזה אגב מוציא אותי מדעתי כי אני שונאת שנוגעים לי בכביסה. גם אם זה סתם מגבות או משהו כזה. בעע.חחחחחחח
(רגע, את עושה כביסה גם לשותפה שלך?)
כן, ניית'ן הוא נסיךכל הכבוד על התשובה המקורית. הייתי כבר מוכן לכך שכולם יכתבו לזלי נופ.
ניית'ן היה בחור טוב בסופו של דבר? אני לא ממש זוכר (אני גם לא ראיתי מעבר לעונה 2 של גיבורים)
דווקא יכול להיות נחמד פאזלי פורנו. אולי זה היה גורם לכם להרכיב יותר פאזליםאני דווקא רציתי לכתוב שזה צריך להיות "אתר אהוב חוץ מתפוז".
תני לינק לאתר פאזלים. (ואל תשימי בטעות את אתר הפורנו)
אויש, אני מקווה שהפסקת לדבר עם חלשת האופי הזאתאני לפני כמה חודשים המלצתי למישהי לראות דקסטר. המלצתי על זה ספציפית כי היא אוהבת סרטי אימה. אחרי כמה ימים היא אמרה לי שיש לה סיוטים והיא חייבת להפסיק.
אין לי מושג על מה הגבת אבל אני אוהבת את הצליל של זה, אז אני אשאיר את זה פה.אני אולי אידיוט אבל את זה לא הבנתי
יואו יש לנו איזו ילדה סינית אחת שעובדת איתנו ולמרות שסינים הם בדר"כ אנשים די קרים שלא חובבים יותר מידי מגע, היא ההיפך הגמור מזה. יש לה קטע שהיא תופסת לי את הפרצוף בשתי הידיים ומתחילה ללטף לי את הלחיים ולהגיד לי ?why are you so cute אין לי דרך לתאר לכם כמה הדבר הזה מטריד וזה גם נמשך כל פעם איזה חצי דקה שמרגישה כמו נצחלחלוטין איך שאני מרגיש לפעמים. רק שאני לא רוצה שילטפו אותי
איזה יום אחד ישבתי עם חברה לארוחת צהריים בעבודה והמלצר שכבר מכיר אותנו ויודע את ההזמנות שלנו בא לדבר עם חברה שלי, (ולמרות שהוא גיי מובהק, אני די בטוחה שהוא היה מחליף צדדים בשבילה לאיזה לילהאני צעיר בנשמה
(אבל באמת שאני אומנם לא מבין מה צעירים אומרים, אבל אני גם הרבה פעמים לא מבין על מה אנשים בגילי מדברים כשהם מדברים על דברים של מבוגרים)
אם אתה מתנדב לשלם אותם אז כן, אני צריכה.זה קשור לסיפור משטרה שלך? את צריכה דמי ערבות?
הוא אוהב את החברה שאומרת It's giving יותר ממניזה לקח זמן אבל הוא אוהב אותך
בסדר אם אתם רוצים לקנסל אותי בחיי ובמותי, לכו על זה.כיום יש גם אנשים שמקנסלים אותם לאחר המוות.
יצא בנטפליקס סרט תיעודי על איזה שדרן בריטי מפורסם שרק אחרי שהוא מת התחילו לחקור את זה שבמשך שנים הוא פגע מינית בהמון נשים, בין היתר מאוד צעירות.
תדעו לכם שאמהות ממש אוהבות אותי (חוץ מאמא של סהר ששונאת אותיאני חייב ללכת לבדיחה של "1000 נשים ו1000 חמות"?.
אהה נראה לי שראיתי את הסרטון הזה איפשהו בפייסבוק. אני דווקא חושבת שהאישה השניה עשתה בשכל כי מישהו היה צריך ללמד את הראשונה איך לחנות. אני מקווה רק שהיא הצליחה ללמוד מזה משהו באמתאם עוד לא תיארו לך, אז מראים רכב מנסה לחנות ברוורס במקביל למדרכה. קדימה אחורה קדימה אחורה ואז יוצאת מהאוטו אשה, כמובן, שמשום מה סופרת צעדים בין הרווח שיש לה לחניה ומשווה אותם לאוטו שלה, ועדיין לא מצליחה. ואז באה אשה אחרת ומכווינה אותה ומצליחה לעזור לה לחנות כמו שצריך. אחרי שסיימה, האשה שעזרה נכנסת לאוטו שלה, שהיה הרכב שעמד מאחורה בחניה, ונסעה. ואז באו אליה בטענות שהיא עשתה בכוונה. לדעתי היא חכמה.
חח האמת שהיא לא כל כך סתומה. להגנתה יאמר שהזיהום אוויר פה ממש נורא וזה באמת נותן לשמים גוון כתום אחרי השקיעה לעוד איזה 3 שעות וזה נראה באמת כמו שקיעה. וזה אפילו יפה אם לא חושבים על כמה שזה נורא. וטוב נו יש מצב שהגזמתי קצת, נסענו לכיוון צפון מערב, אז היה שם קצת מערב. אבל זה היה פחות מצחיק בסיפורחחח אויש, סתומה
בדיוק עליך חשבתי כשכתבתי את זה
חחח לאלא אנחנו אוהבים אותה
אוף שתסתום! מי היא חושבת שהיא שתבוא ותקטין אותך ככה?! חצופה![]()
חח בעיקר בא לי את המבטא שלההיא כזאת מהממת. איך בא לי להיות אוסטרלית בלונדינית, תמירה ומגניבה בלי להתאמץ. ויפה. כמובן
בגלל זה מערכת היחסים שלנו עובדתמקבלת באהבה כל מה שתתנו לי. אני לא צומי בכלל
ממ מבטיחה לנסות לכתוב משהו מוצלח יותר בחודש הבא.מגילה משובחת זאת היתה
אה אז כן, זה הוידאו שחשבתי. גם אני בעד השניה.הנה, מצאתי לך. אבל שתדעי שאני בעד האשה השנייה!
טבעי היא מתולתלת וזה משמעותית פחות יפה לה. אבל הפנים שלה עצמן יפות עם או בלי איפור.יפהפיה אבל יותר יפה טבעית
אבל אבל...למשל כאן
איפור מוגזם תמיד נראה פחות טוב
אויש, שנאתי את זה*לקראת סוף ההודעה הראשונה התחלתי להרגיש שלא יכול להיות שזה עומד להסתיים ואז הייתה לי התחושה הזאת שיש כשצופים בפרק ומבינים שהעלילה לא עומדת להסתיים וכנראה יהיה "המשך בפרק הבא". זה היה מאוד נוסטלגי כי כיום עם עלילות עונתיות אין את זה באמת.
זה נורא...תמשיכי לצפות!נראה לי שעשית לי ג'ינקס, כי מאז שכתבתי את ההודעה הזאת לא הצלחתי לראות אפילו פרק אחד![]()
אני חושב שיש כאן רעיון לסטארטאפ שיעשה לנו מיליוניםדווקא יכול להיות נחמד פאזלי פורנו. אולי זה היה גורם לכם להרכיב יותר פאזלים![]()
וואו זה כל כך givingאיזה יום אחד ישבתי עם חברה לארוחת צהריים בעבודה והמלצר שכבר מכיר אותנו ויודע את ההזמנות שלנו בא לדבר עם חברה שלי, (ולמרות שהוא גיי מובהק, אני די בטוחה שהוא היה מחליף צדדים בשבילה לאיזה לילה) ואז שניהם התחילו איזו שיחת בני נוער טיפוסית שלא הבנתי חצי ממנה ואז הם התחילו להגיד אחד לשניה It's Giving בתגובה לכל משפט שאחד מהם אמר. ואני כזה מסתכלת עליהם בתהיה ומנסה להבין מה הולך שם אבל לא היה למשפט הזה המשך.
אז אחרי שהם סיימו עם השיח המוזר הזה, שאלתי את חברה שלי מה זה אומר ולמה אין לזה המשך. "איטס גיבינג וואט??" והיא ניסתה להסביר לי את זה בעזרת עוד ערימת מילים לא קוהרנטיות ואז החלטתי לנסות שאלה אחרת - האם גיבינג זה דבר טוב? זה דבר רע? אבל היא רק טענה שזה תלוי בקונטקסט אז כמובן שזה גם לא הועיל לי. אז החלטתי עכשיו לשגע אותה וכל דבר שהיא אומרת אני מגיבה לה ב-!Omg girl, it's giving ליטרלי, על כל דבר שני שהיא אומרתאולי יום אחד אני אבין איך להשתמש בזה בצורה "תקינה" בתוך משפט כמו שבסופו של דבר הבנתי את הקטע של you're such a mood
אבל עד שהיום הזה יגיע, אני סתם מטרילה.
אוי ואבוי. אני בקושי שורד כשאנשים שמים לי יד על הכתף לשניה.יואו יש לנו איזו ילדה סינית אחת שעובדת איתנו ולמרות שסינים הם בדר"כ אנשים די קרים שלא חובבים יותר מידי מגע, היא ההיפך הגמור מזה. יש לה קטע שהיא תופסת לי את הפרצוף בשתי הידיים ומתחילה ללטף לי את הלחיים ולהגיד לי ?why are you so cute אין לי דרך לתאר לכם כמה הדבר הזה מטריד וזה גם נמשך כל פעם איזה חצי דקה שמרגישה כמו נצח![]()
מה זה בכלל אומר?אויש, התפלק לך ניק.
מה את בכלא??![]()
מה ההבדל?אם היא היתה מחליפה טחינה בשוקולד אפשר היה לעבוד עלינו שהיא בקיטנה
זה לא היה קורה בחיים. המילה להיכנע לא מופיעה בלקסיקון שלה ואצלי היא מופיעה יותר מידי. השיחה התרחשה בערך ככה:אני לא יודעת אם היא כבר נכנעה וגילתה לך,
כן.אם את מזוכיסטית
הלוואי.חסרת חיים
משום מה זה מזכיר לי את זהבוא לא נגזים. זה שהוא חתיך לא אומר שאני אוהבת פוליטיקה.
זה ילמד אותך [ניק] לא להתעסק עם עדימוןאני תמיד צודקתתתתת
פתחת ב2 ואני עוד אזרתי כוחות לנקות אז עוד לא היה אכפת לי אם יש שאלון או לא. ואז סיימתי ב3 וחצי בערך והיה לי נורא נחמד אם בזמן שאני מחכה שהבית יתייבש יהיה שאלון שיעסיק אותי. [בד"כ אני הולכת לפארק בשלב הזה אבל חם מידי]. ב4 וחצי נזפתי בך עם גיף. ואז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי ובינתיים לא רק הבית התייבש אלא גם אני ובסוף ב6 הלכתי לאכול. 2 עד 6 שווה 4 שעות.
הייתה לי ילדות עשוקה, לא לקחו אותי לראות סרטים מצוירים בקולנוע.אני די בטוחה שהסרט הראשון שלי היה מלך האריות
כולנו...אני מזמן ויתרתי על להבין על מה אתה, ניק , מדבר
תאכלסלגיטמי לגמרי, זה שאדם מת לא אומר שכל הפשעים שלו נמחקו, אני מאוד מחזקת את זה שצריך גם להזכיר פשעים של מתים בעיקר כדי שזה יגיע לתודעה
מה בעצם יכול להיות פג תוקף בפסטה?אני נשבעת לכם שפעם קניתי בסופר של חרדים 3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל (הפסטות הכי פשוטות של אסם)
* יש מצב זה היה פג תוקף![]()
שיט, דווקא ציפיתי לראות תמונות של כל חברי הפורום בלבוש מנימלי על החוף כל חודשבואו נעשה לוח שנה לפורום, נבחר לכל חודש מישהו אחר שייצג אותו (והכוונה לחתיכים מהטלוויזיה , לא לחברי הפורום)
אבל המתקן שלו בדיסנילנד הוא אכן המתקנים היחידים שאני לא מפחדת מהם, אז פלוס קטן למי שיצר אותועל מה אתם מדברים, הסרט הכי עצוב של פיקסאר זה מכונית 3
* עצוב שמישהו החליט ליצור אותו
אהבתי.זה מאוד עצוב באמת
ומזכיר לי סיפור דווקא הפוך, בפולין במאה ה-19 באיזה עיירה היה איש עשיר שכל פעם ביקשו ממנו לתרום לתושבי העיירה והוא אף פעם לא הסכים. בגלל זה שנאו אותו וכשהוא מת לא נתנו לו קבורה מכובדת ושמו אותו בקבר פשוט בקצה בית הקברות.
כמה ימים לאחר שהוא מת איש עני בא לכנסייה וביקש משהו לאכול, הוא סיפר שכל יום היה מחכה לו סלסלה עם לחם וחלב מחוץ לבית וכמה ימים לא הופיע לו, לאחריו בא עוד עני עם אותו סיפור ואז עוד עני ועוד אנשים הגיעו. עד אשר אנשי העיירה הבינו כי העשיר שמת היה כל יום תורם אוכל באופן אנונימי לענים.
לאחר מכן העבירו את הגופה שלו לקבורה מכובדת בכניסה לבית הקברות.
כולם פה עושים ניק לאחרונהעדי הכל בסדר? אני מתחילה לדאוג לך, את מתחילה לקבל תסמינים של מחלת הניק וזה לא מוביל למקום טוב
חח בדיוק ראיתי בפייסבוק שמישהו פרסם את זהאני דווקא הסכמתי עם המחשבה שהאישה העוזרת באמת כן עזרה כי היא לימדה את האישה הראשונה איך להחנות.
זה כמו שאומרים: תנו לאדם דג, אז הוא אוכל ליום, אבל תלמדו אדם לדוג אז הוא יאכל כל חייו.
אתה זה שאחראי לתחקירים כאן בפורום...בכל מקרה גם לי הסיפור נשמע מוזר ואני רוצה שיעשו תחקיר בנושא.
אוף גם אני צריכה. אולי אני אוסיף את זה לרשימת היומולדת שלי ואתן למישהו אחר לקנות לי כי זה לא משהו שבא לי לבזבז עליו כסף בעצמיכל הכבוד. אני קניתי סדין וציפית חדשים אחרי חודשים רבים שדחיתי את זה.
אני דווקא חושבת שאתה צריך לפרסם את השאלון שלך חודש מראש בתוך שרשור נעול שאי אפשר להגיב אליו רק כדי שיהיה לנו מספיק זמן לחשוב על תשובות ואז כשיגיע הזמן לענות תפתח את השרשור ולכולם יהיו תשובות לשאלות המוזרות שלך.וואה וואה וואה - כמובן שאת צריכה לחשוב על זה. השאלון החודשי זה לא בשביל הכיף, זה מקום שבו צריך לאמץ את המוחות שלנו.
[תפוזבל] עד שהוא לא ישרשר אוטומטי הודעות לסוף העמוד
ושיהיה אפשר ישר לראות הודעות מאינסטגרם
זה עדיין שמו
דיברתם פה הרבה על דברים שאני לא רואה/קוראת ואיבדתי אתכם. האם יקיר הפורום זה דיוויד טננט?* היא עוד לא ראתה שום דבר עם יקיר הפורום
מעכשיו אני אשים לכם לנצח רק שירים של ליאןצודקות, אני סתם מאשימה. נראה לי שבמחשבה שלי אני כל כך מקשרת את שתיכן עם טיילור וליאן שלא משנה מה תשימו אני יודעת מה באמת רציתן לשים![]()
כמובן שלא, כי את יודעת BETTER מלהגיד דבר מטופש כזה שעלול להביא למוות שלך.אני יכולה להעיד שהלקוחה לא היתה אני![]()
בונוסים אכן יש ובשפע.איך מתקבלים לעבודה אצלכם?
בוסים שאוהבים לתת בונוסים ועובדים שמזמינים שוטים לכולם באמצע יום עבודה נשמע כמו מקום עבודה אידאלי
את וניק מתישים ומוגזמיםאנשים מאוד אוהבים לעשות דברים גדולים ומשמעותיים וסמליים כי זה נותן איזו תחושה של ביחדנס אבל זה בהחלט מתיש ומוגזם
מה שהפליימקיפה אמרהואין שום בעיה עם זה כי יש לנו טעם נעלה ואנחנו צודקות![]()
חח לא, הזה עם הילדים וסהר היה עם דרונו, קשה לעקוב אחרי החלומות עם דילן. היה לה איזה חלום לםני כמה חודשים עם סהר ומתישהו הופיעו שם ילדים שהיא היתה צריכה לשמור עליהם ונדמה לי שאחותך היתה מעורבת אבל אולי דילן סתם כעסה על מישהו אחר
ניק, נראה לי שהגיע הזמן לשים פינה של סיפורי דילן בשרשור נעוץ ונפרד
מילי, נשמע שחשוך שם בפינה שהתיישבת בה* אני מנסה להבין איך זה שלכולם היו אתמול חיים ולא הגיבו בפורום, חוץ ממני![]()
האם זה חצוף מידי להגיד שהנעליים לא נוחות ליהעיקר שיש מתנה
בקייטנה היו נותנים לחמניה, לא לחם פרוס. היו תנאים פעםאם היא היתה מחליפה טחינה בשוקולד אפשר היה לעבוד עלינו שהיא בקיטנה
זה בסדר, גם אני לא.אולי אני לא עוקבת מספיק, או בכלל, אחרי החדשות
זה בעיקר מטריד.זה עדיין יותר מעניין מהמחשבות של שאר האנושות
לא יודעת, אני מפחדת מחיות הרבה יותר מאשר מאנשים.הוא פחות מפחיד משוטר אמריקאי [חזיר בר]
חחח עוד נראה לגביי זהתודה. הגושי פרווה האלה נותנים כל כך הרבה אהבה שלא היתה לך ברירה והיית נכנעת במיידי
אה, הסר דאגה מליבך, כבר צפיתי בכל הסדרה כמה פעמים. עכשיו אני בצפיה משותפת עם חבר אבל הוא יכול להמשיך גם בלעדיי כי אני עדין זוכרת מה קורה ברוב הפרקים כדי לדבר איתו עליהם גם בלי לצפות.זה נורא...תמשיכי לצפות! [פרינג']
חח, אני אמכור את הרעיון לכרישיםאני חושב שיש כאן רעיון לסטארטאפ שיעשה לנו מיליונים [פאזל פורנו]
אוי לאוואו זה כל כך giving
האמת שאני גם קצת נחרדת אבל הילדה הזאת נראית לי קצת על הספקטרום אז אני משתדלת להראות קצת יותר סובלנות.אוי ואבוי. אני בקושי שורד כשאנשים שמים לי יד על הכתף לשניה.
שיצאת ניק.מה זה בכלל אומר?
איך את אוהבת את הטחינה שלך?. אבל זה באמת אחד המאכלים הכי אהובים עלי. טחינה זה שלמות מבחינתי , ואני מעדיפה אותה על לחם פרוס כי בשאר סוגי הלחמים יש יותר מידי לחם.
אוי זה בערך כמו החברות שלי ושל סהרזה לא היה קורה בחיים. המילה להיכנע לא מופיעה בלקסיקון שלה ואצלי היא מופיעה יותר מידי. השיחה התרחשה בערך ככה:
רעות: ג'ולס תביאי לי את הקישור הזה של המשחק של המדינות.
ג'ולס: חחחח. לא.
רעות:
וככה זה נגמר.
משום מה זה מזכיר לי את זה
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.