הייי... תתחדש על התמונה!
ק ק ל א ס י ק New member 16/3/04 #32 הבהרה: עד לפני יומיים הייתה שם תמונה ישנה נושנה שצילמה דמטיאלה, ולזה כוונתי הייתה שזה ישן נושן. לפני יום התמונה הוחלפה בתמונה אחרת שאותה צילמה שייקספיר, אז כעת לה מגיע הקרדיט וגם התמונה כבר לא ישנה נושנה.
הבהרה: עד לפני יומיים הייתה שם תמונה ישנה נושנה שצילמה דמטיאלה, ולזה כוונתי הייתה שזה ישן נושן. לפני יום התמונה הוחלפה בתמונה אחרת שאותה צילמה שייקספיר, אז כעת לה מגיע הקרדיט וגם התמונה כבר לא ישנה נושנה.
L Le Fay New member 17/3/04 #45 תראה איך אתה כשאתה שואג, ונחליט. מפיתום. אריה צריך תמיד להיראות עצל ואדיש! אם קשה לך להיראות עצל ואדיש אני אעביר לך טיפים.
תראה איך אתה כשאתה שואג, ונחליט. מפיתום. אריה צריך תמיד להיראות עצל ואדיש! אם קשה לך להיראות עצל ואדיש אני אעביר לך טיפים.
S ShakeSpearE New member 17/3/04 #39 הבהרה: דווקא לא אני צילמתי... ככל הזכור לי. היה זה ידידנו הטוב...?
S spag New member 22/3/04 #46 היי היי היי!../images/Emo67.gif אני זה שצילמתי ת'תמונה!!! נראה לך ששייקספיר יודעת להחזיק מצלמה?!
D damtiela New member 15/3/04 #19 וקרדיט לצלמת --- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=292&msgid=27959252
A avidadon New member 15/3/04 #27 ברוך הבא איש!../images/Emo24.gif היה כיף להכיר אותך בשבת, וגם לראותך עכשיו כאן!
E evc New member 15/3/04 #28 ברוך הנמצא ../images/Emo24.gif אני בטוח שגם לי היה כיף להכירך,אם כי אינני יודע בדיוק מי הכותב,ואשמח לדעת.
ברוך הנמצא ../images/Emo24.gif אני בטוח שגם לי היה כיף להכירך,אם כי אינני יודע בדיוק מי הכותב,ואשמח לדעת.
L Le Fay New member 16/3/04 #31 ברוך היוצא מפסיביות לאקטיביות שידך תהיה קלה על המקלדת כנשר במעופו וזרועך תיטה בגבורה בעד כל החוב"תים הצרים על שעריך! (המעט שיכולה לעשות עד שרייצ' חוזרת ולייזר לוקחת בחירות זה להקפיץ).
ברוך היוצא מפסיביות לאקטיביות שידך תהיה קלה על המקלדת כנשר במעופו וזרועך תיטה בגבורה בעד כל החוב"תים הצרים על שעריך! (המעט שיכולה לעשות עד שרייצ' חוזרת ולייזר לוקחת בחירות זה להקפיץ).