my first baseeee!

Diva Star

New member
בשביל כל אלו ש...../images/Emo42.gif

בשביל כל אלו ששאלו על הדולמייקרים של קנטאורים.... לא.. לא נזכרתי בכתובת של אחד כזה... אבלל בשבילכן ובעיקר מתוך שעמום של יום שבת... מצאתי קנטאור... והכנתי ממנו..... קנטאורבייס - פאלאס זה שילוב של גוף של סוס וגוף של בובת פאלאס...
תהנו....

בייסים לפרפס (ולעוד סוגים)../images/Emo126.gif

אני החלטתי למסות לעשות בובות לבד (בלי דולמייקר) ואני מחפשת בייסים דחוף ולא מוצאת לדיוות יש לי כמה אבל אני לא מוצאת לפרפס. אם מישהי יכולה לשלוח לי בייס או כתובת אני אשמח מאוד...

Diva Star

New member
אחותי...../images/Emo42.gif

תשרשרי
כאילו אם יש כבר הודעה חדשה על בייסים... תכתבי כתגובה שמי שיש לה פרפס תפרסם גם בייסז של פרפס.. בעיקרון את יכולה להרכיב לך בייס בדולמייקר... ולהעביר אותו לצייר כמו שאת שומרת בובה שאת מכינה בדולמייקר.. ואז לצייר על זה את הבגדים בצייר... בהצלחה

Girly Girl

New member
my first baseeee!../images/Emo80.gif

מה דעעעעעתכם?! אה כן וחזרתי אליכם.. גירלי גירל

וונקי

New member
אני רוצה base

ולא אכפת לי של אזה סוג אני חייבת בייס דחוף

Girly Girl

New member
סרקתי פנקס שקניתי בקרביץ..

אני לא יודעת מה זה קשור בכלל כנראה בגלל שיש על זה דמות שדומה לדולז... איך זה?

Girly Girl

New member
תראווווו (משעמם לי)

השמלה של הבובה אני עשיתי אותה לבד >!!< אתמול את הבובה בניתי הרגע.. ואם אתם רוצים לבנות גם שמלות שמלה שראיתי באתר dresess.com >נראה לי שזה הכתובת< שפורסם באתר של ווריה >איך שלא קוראים לה> נתן לי את הרעיון.. ויש שם דברים ממש יפים ד"א מה הכתובת של וריה? גירלי גירל נ.ב. איך הבובה?

Girly Girl

New member
chack it out ../images/Emo80.gif

עשיתי עכשיו 2 בגדים <כמו שאתם רואים> ואת הראש של זאתי שלא מחזיקה את התיק. איזה חמודדדדדדדדד =] איך זה? גירלי גירל

למעלה