השתלות סתם - נגד, מסיבות רפואיות בעד לכי על זה אנג'לינה
א אופטימית 29 New member 20/6/13 #26 הדברים שאני לוקחת מהוריי הם: אבא שלי תמיד אומר: ״ אם נופלים,מייד קמים״ ואימא שלי: ״ אם יורדים מדרגה אחת,אחכ עולים שתיים״. תמיד עזר לי כשהייתי פסימיסטית או סתם במצב רוח רע.
הדברים שאני לוקחת מהוריי הם: אבא שלי תמיד אומר: ״ אם נופלים,מייד קמים״ ואימא שלי: ״ אם יורדים מדרגה אחת,אחכ עולים שתיים״. תמיד עזר לי כשהייתי פסימיסטית או סתם במצב רוח רע.
א אופטימית 29 New member 21/6/13 #30 החמים היום נסעו למרות שלא קיבלו הודעה שהם יכולים לחזור. נקווה שהם יגיעו ליעדם.
S shemesh7079 New member 21/6/13 #29 צרפתי זה לא דוגמה סבא שלי אומר את זה הרבה הוא איש האמרות במשפחה... ההורים שלי בעיקר מדברים שטויות עוד פנינה- כשאני אוכל אני חרש עיוור ואילם (אני חושבת שזה לא מקורי שלו אבל לא זוכרת למי לתת קרדיט).
צרפתי זה לא דוגמה סבא שלי אומר את זה הרבה הוא איש האמרות במשפחה... ההורים שלי בעיקר מדברים שטויות עוד פנינה- כשאני אוכל אני חרש עיוור ואילם (אני חושבת שזה לא מקורי שלו אבל לא זוכרת למי לתת קרדיט).
O odansky New member 24/6/13 #32 אבא שלי תמיד אומר סוף מעשה, מחשבה תחילה. וגם כגודל הציפויות - גודל האכזבות. עמרUK