Music|רישיון|

AGENT SHESH

New member
למה נסקלת?|רישיון|../images/Emo73.gif

גוד שארלוט אחלה להקה! ילוקארד גם סבבה... מיוז - לפחות בשירים שהם הוציאו לרדיו - ממש ממש טובים. הימ - כמובן - איך אפשר בלי פיונרל אוף הרטס... ניו פאונד גלורי - גם טובים... את השאר אני לא מכיר.. (כן, אני מתעלם מהביטלס
)

Knotted String

New member
רק בגלל שממש ממש משעמם לי..

הנה רשימה של כל האמנים שיש לי בווינאמפ: (באמת רציתי לעשות רשימה מתישהו.
) אז ככה: AFI Alex Ubago (מי זה לכל הרוחות?
) Alice in Chains Allister Alter Bridge American Hi-Fi Avril Lavigne (ממש קצת שירים, אני נשבעת!
) Ayumi Hamasaki Beach Boys (שיר אחד, אבל משעשע אותי שיש לי שיר שלהם.
) blink-182 Bonnie Pink Bowling for soup Children Of Bodom Coldplay Cradle of Filth Darkwell Deep Purple Dir en grey Do as infinity Eminem Evanescence(בטוח כתבתי את זה לא נכון. אתי?) Every Little Thing Exilia (הם טובים
) Faun (גם!
) Finch Gackt Glay Goldfinger Good Charlotte מגוון שירים מגראוויטיישן Green Day Guns and Roses HIM
Hoobastank Lacrimosa Lara Fabian Led Zeppelin Less than Jake Lillix Linkin Park Lostprophets Luna Sea Marilyn Manson Mest
Muse MxPx Nevermore New Found Glory Nickleback Nightwish Nine Inch Nails Nirvana NoFx Paparouch Pink Floyd Placebo Poison the well Puddle of Mud Rammstein Silverchair Simple Plan Siouxie and the Banshees Skinny Puppy SR71 Sum 41 System of a down The Beatles The Cranberries The Rasmus The who Theatre of Tragedy Toad the wet Sprocket Utada Hikaru Weezer Lake of tears (שאין לי מושג מה הם עושים באות W) Within Temptation Yellowcard (אני מכריזה על עצמי בזאת כמשועממת הכי גדולה ביקום כולו.
)

גוד שארלוט הם כ"כ וונאביז... ../images/Emo29.gif

הם כל כך "אנחנו רוצים להיות להקת ניו אייג'-סקא-פאנק פופ מאגניבה, אבל אנחנו לא". הם פופ מיינסטרימי עם הרבה תופים ומעט משמעות. יכול להיות שפעם הם היו יותר טובים, אבל האלבום שלהם ששמעתי (TYAH) פשוט גרוע. יאמר לזכותם שיש להם שיר אחד טוב - Superman Can't Walk

AGENT SHESH

New member
את האמת?|רישיון|../images/Emo73.gif

מזה לא איכפת לי מה הם, העיקר שיש להם מוזיקה טובה. נמאס מההגדרות האלו, למה חייבים להגדיר את הכל? פשוט מוזיקה טובה, נקודה.

זה לא עניין של הגדרה... ../images/Emo29.gif

הגדרה זה רק בשביל שאנשים יבינו למה אני מתכוונת. אני אנסח את זה בפשטות - גוד שארלוט סאקס.

Knotted String

New member
את יודעת מה..../images/Emo129.gif

זה לא הוגן מהסיבה הפשוטה שטעם מוזיקלי הוא עניין סובייקטיבי. לא אכפת לי אם גוד שארלוט הם וואנאביז שלא עושים מוזיקה משמעותית בשיט. אני נהנית לשמוע אותם. האלבום החדש שלהם מצויין, והוא עושה לי שמח. הם אחת הלהקות שמצליחות לעשות לי טוב כשאני בדכאון. את לא אוהבת אותם. חבל. זכותך. אני מעריכה את הטעם המוזיקלי שלך מאד, כי את שומעת הרבה מאד דברים שאני שומעת גם ואוהבת, ואם היית יודעת קצת יותר על גוד שארלוט אולי היית מדברת אחרת. (אגב, רק כדי שזה לא יעלה בהמשך הדיון - הם ממוסחרים, הם פופ, ואני אוהבת אותם. נקודה. (פופ זה לא רע, אגב.))

זה שומדבר אישי, או נגדך, ../images/Emo29.gif

ואני לא הולכת ל-"hold it against you" את זה שאת אוהבת אותם... אני פשוט מאוד לא אוהבת אותם. מאוד. (הם מעצבנים אותי :X) תראי, מה שעושה לך טוב
רק רציתי להביע דעה נגדית. (ופופ זה באמת לא רע. חלק מהפופ זה רע.)

Kryptonite

New member
../images/Emo168.gif

עברי לידר ורונית שחר (פסטיבל הפסנתר 2000) - אהוב יקר

AGENT SHESH

New member
שלי:|רישיון|../images/Emo73.gif

קודם כל - שיר שמאז אתמול לא יוצא לי מהראש: KoЯn - Word Up ויש את Reach Up For The Sunrise של דוראן דוראן (Duran Duran) Ana Johnsson - Don't Cry For Pain Rammstein - Amerika Brian McFadden - Irish Son (אחד האהובים עליי!
) ומטריד במיוחד - אבל מה לעשות, אני אוהב את זה: Britney Spears - My Prerogative delta goodrem - out of the blue Good Charlotte - Predictable Hillary Duff - Fly Joss Stone - You Had Me Marilyn Manson - Personal Jesus slipknot - vermilion ואיך אפשר בלי טיאסטו...
Tiesto Feat. Kirsty Hawkshaw - Just Be המוזיקה שלו נותנת לי פשוט הרגשה טובה... במקום לשמוע אותה ברחבת ריקודים כדאי לנסות לשמוע אותה כשרגועים, וזה פשוט נותן הרגשה טובה... לפחות אצלי זה פועל.. זהו לעכשיו.

Kryptonite

New member
My Prerogative!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

עכשיו לינזדי לוהן מנסה לחקות את השיר הזה עם Rumors, עצוב!

AGENT SHESH

New member
אוי....|רישיון|../images/Emo73.gif

לינדזי לוהאן היא כלכך מיותרת בעולם... גם כל המריבות המטופשות שלה עם הילארי דאף, וגם זה שהיא מנסה להיות זמרת למרות שהיא פשוט גרועה בזה... שתהיה שחקנית, וזהו.

ketty the sheep

New member
בריאן מקפדן

או, יש לי כזו סטיה מטורפת כלפיו כרגע, גם כלפי הסינגל וגם כלפי המראה החדש.

AGENT SHESH

New member
חחח..|רישיון|../images/Emo73.gif

הוא כזה לא מגולח, שיער שחור... כלכך בריטי!

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif נוצץ!!!!!!111

כרגע -עברי לידר ה4-5 שירים שלו שאני אוהבת בתכלס יש לי איזה 80-90 שעות מוזיקה איכותית על המחשב.(+אוסף דיסקים לא רע בהחלט) בין האומנים הישראלים על המחשב שלי(כי הלועזיים יקחו מאמץ יתר מצידי,יחי הפדלאות): המכשפות(איך לא?) ענבל פרלמוטר איפה הילד יוני בלוך מאיר אריאל עברי לידר כנסיית השכל שייגעצ רונה קינן שחר אבן צור מוניקה סקס משינה אנפקציה

Gizmo15

New member
איפה .. איפה.. איפה...../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

איפה הילדדדד
נאמ. מאיר אריאל חרא
ועוד כשנסעתי לחיפה ביום ראשון הייתי צריכה להאזין לו כללללל הדרך
מאוד לא אוהבת מאיר אריאל
שיפסיק לדקלם ויתחיל לשיר

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהו!

זה באמת משובח מצדך,. מאיר אריאל, משינה, איפה הילד, המשכפות

As I Am

New member
נייה... >> ../images/Emo103.gif

הרבה, הרבה, המוןהמון אלאניס. ^^; אני שומעת אותה הרבה יותר מהרגיל לאחרונה. Can't Not, במיוחד. *מצווחת ברחבי החדר לצלילי אלאניס* יאיי~

למעלה