Music|רישיון|

AGENT SHESH

New member
Music|רישיון|../images/Emo73.gif

מה בפלייליסט שלכם כרגע
סתם כי אין כמעט תנועה בפורום בימים האחרונים, וגם כי בא לי לשמוע מה אתם שומעים...

ובכלליות יש פה:

המון המון המון (
104 שירים ליתר דיוק) שירי ABBA... שירים מיוזיקל של באפי דיסני אריתה פרנקלין גם לי יש את השיר ההוא של מארון 5
, בגלל אחותי... כל הזמן נתקע לי אחרי באפי ואז מרעיש הרבה :X כל מיני תפזורות, אין לי טעם מוגדר...

Misery Of Life

New member
למד אותי את דרך האבבא, שקד.

הידע שלי בהם די מוגבל. אני מכיר את השירים המוכרים, ויודע שזאת להקה של שני נשים ששרות ושני גברים שמנגנים ושותקים.

ABBA^^.

השמות הם אנייטה (בלונדה), בני, ביורן, ואני פרידה (פרידה, הג'ינג'ית). מה שמרכיב את השם ABBA
. הם היו שני זוגות שנואים, והם התגרשו אחד אחרי השני, אבל המשיכו לנגן... הבנים שרים מידי פעם
למשל בDoes Your Mother Know או בI Saw It In The Mirror או בCrazy World שנאי ממש אוהב... אתה יכול למצוא המון שירים שלהם באתר הרשמי פה. יש שם המון שירים שאפשר לשמוע, לא להוריד, וגם את כל הקליפים, הם ממש מצחיקים (בעקרון יש כל יום קליפ אחר, אבל אם תפתח אחד מהם, תשנה בURL של הויינדוז מדיה פליחיר כל פעם למספר אחר בין 1 ל30 ויהיה קליפ אחר)... והמון דברים

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהמ,.

המון שירים של החברים של נטאשה,. כעת זה בדיוק "שיברתי את הטלוויזיה"

shloompi

New member
המפ... ../images/Emo79.gif

הפסקול של Chicago - בעיקר I move on ו- Razzle Dazzle לפני כמה שבועות ידיד שלי הביא לי את הפסקול, ומאז הוא הדיסק העיקרי במערכת...
She will be loved/Maroon 5 התמכרות מדאיגה, אם להודות על האמת...
Don't stop me now/Queen אני שמה את הדיסק בבקרים, ושומעת את השיר הזה בלופ אינסופי. הוא בערך עוזר לי להתעורר (=אני לא נראת מתה לחלוטין, אלא רק גוססת קלות).
Ana Johnson - we are
SheDaisy - Still Holding Out For You
הפסקול של "שרק2", בעיקר I need some sleep ו- Accidentally in love (הנחרש, אך המעולה
).

AGENT SHESH

New member
מזכיר את שלי..|רישיון|../images/Emo73.gif

לפני חודש וחצי בערך.. בחופש - זאת ממש היתה המוזיקה שלי...
ממליץ לך להוריד את הדיסק של אנא ג'ונסון - דיסק אדיר! היא בדיוק הוציאה ממנו עוד שיר - Don't Cry For Pain ולגבי She Will Be Loved - זה יעבור לך די מהר... משום מה הוא נמאס לי... (אחרי הפעם ה461272932586179 אני בטוח שהוא יימאס גם לכם...)

Knotted String

New member
Finch - Awake../images/Emo129.gif

אבל לפני שניה בדיוק זה היה Mest - Shell of myself. בכלליות, הרבה מסט, ילוקארד, מיוז, הקיור, פאון, אקסיליה, הימ, גוד שארלוט (*נסקלת*), גאקט, אלטר ברידג', AFI, ניו פאונד גלורי, הביטלס, סקיני פאפי ושאר דברים חסרי איכות ולא קשורים בעליל אחד לשני.

thebaby

New member
את הבנאדם היחיד בעולם../images/Emo101.gif

חוץ ממני ומי שהכיר לי אותם שאנימכיר שמכיר את סקיני פאפי. זה כל כך מגניב
. ואת שומעת מלא מוזיקה טובה... השיר three simple words הוא השיר האהוב עלי משירי FINCH... אחלה שיר. מאוד מומלץ... אני מניח שאת מכירה, אבל אם לא אז הוא ממש חובה. ומסט גם אחלה... ובכלל הרבה להקות שאת שומעת... אוו כמה נחמד. את זאת שאמרה לי שאני אימו קיד. אולי את צודקת

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

אני קראתי לך אימו-קיד?
הו! אתה מכיר את סקיני פאפי! כמה נהדר. אף אחד לא מכיר אותם.
וכל החברות שלי מפחדות מהסולן.

thebaby

New member
יש לי את האלבום../images/Emo101.gif

Dark Park... לא יותר מידי התלהבתי אז לא המשכתי הלאה... אבל הם חביבים
. וכן את קראת לי אימו קיד מזמן במירק.

למעלה