MushMom Tracker

AsSaf tHe kinG

New member
MushMom Tracker../images/Emo103.gif

אני מקווה שאני יכול לדבר על זה כאן.
איך מפעילים את זה

miss_t

New member
בבקשה הסבר בפנים

התכונה הזו יודעת להתריע לך שmushmom מופיעה שוב. איך זה עובד? אחרי שהרגת את MM היא אמורה להופיעה בטווח של חצי שעה בערך אחרי ההריגה שלה. מה שבעצם אתה עושה זה להרוג MM אחת ולהתפנות להריגות אחרות (אימון אחר) והתוכנה סופרת לך זמן ומתריעה לך לפני ההופעה שלה (כשאתה מגדיר כמה זמן לפני אתה רוצה התרעה). זה נוח מכמה סיבות 1- לא תמיד שמים לב לזמן במשחק ושוכחים שMM הופיעה... וכמו שידוע לMM יש דרופים טובים ביותר. 2- שעון מעורר במחשב, מה רע? 3- אני לא בטוחה אבל- יש אופציה להכניס לתוכנה את הCH ואז אתה יכול להרוג כמה MM, ולחזור אחרי חצי שעה ושוב לעשות סבב של MM (כמובן בערוצים שהיית בהם קודם). מקווה שאני לא טועה בעניין הזה. בכל מקרה- אני לא יודעת איך עובדים עם התוכנה ולא יודעת אם היא נחשבת להאק.

miss_t

New member
רשימת דרופים של MM

תמונת מסך נלקחה מאתר www.basilmarket.com

G4aRa

New member
כמה תיקונים

MM מופיע בטווח זמן של 45 דקות עד 60 דקות קרה לי כמה פעמים שהיא הופיע אפילו אחרי שעה כנראה באג או משהו. זה מה שעושה את התוכנה ללא ממש יעילה כי היא לא יכול לצפות מתי בדיוק היא תופיע מכיוון שזמני ההופעה הם רנדומלים, וב MM תמיד יש הרבה אנשים ככה שהסיכוי להרוג MM בכמה צ'אנלים הוא קטן.

../images/Emo26.gif

בהנסייס. המפלצת הזו היא MOM MUSHROOM- אמא פטרייה. היא מוגדרת כמיני- בוס. יש לטפס מעל לעץ שנמצא מעל לקודי בהנסייס ולהיכנס בשיגור שנקרא SOMEONE ELSE HOME- שם היא נמצאת. שימי לב- היא מופיעה בטווח של 45 דקות עד שעה. יש להתאזר בסבלנות

אה../images/Emo87.gif

ויש שם חזירים למיטב זכרוני. לא בטוח על איזה סוג. רוב הסיכויים שאלה חזירים עם סרטים.

טוב- טעיתי קצת../images/Emo87.gif

בכל מקרה- לכי לפארק החזירים. שימי לב לחזירים עם שריון. את אלה אפשר לחסל ברמה 45 או פחות (אני עם הקרח שלי מסוגל לחסל אותם.) ואז לכי לחלק הזה כפי שמסומן בתמונה הזו. זה כל מה שיש לי להגיד.

הודעה נוספת ואחרונה../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

לכי לAN EMPTY HOME ומשם לכי לפסל של חזיר עם שריון. משם לכי עוד קצת עד שאת רואה את מה שמתואר בתמונה הראשונה בהודעה הקודמת. ושם- את פוגשת את גברת אמא פטריות. עד פה הטירוף שלי

the man 123456

New member
אפשר הסבר נורמלי בבקשה?

אז מההתחלה הסבר שלב שלב, דבר ראשון זה בויקטוריה, אחר כך איפה??

כן בוודאי../images/Emo87.gif

סיבכתי אותך אני רואה. ויקטוריה. הנסייס. מעל לקודי ישנו שיגור שנמצא בעץ. כנסי שם. את תכנסי למפה נסתרת הנקראת SOMEONE ELSE HOME. יש שם חזירים בעלי שריון אז להיזהר. לאחר מכן לכי לפסל של חזיר עם שריון שיעמוד בקצה הכי |ישמאל| של המפה או איפה שתראי אותו. זה יכניס אותך לפארק החזירים. חפשי שוב עוד פסל של חזיר. זה יכניס אותך למפה שבה הפטרייה האם נמצאת.

Koki Girl1

New member
תודה! מצאתי אבל היה שם מישהו שצחק שאני שם

ברמה 36 אז הלכתי

למעלה