multi

multi

למי שלא יודע אז מולטי דפק היום בבית ספר הופעה בת זונההההההההההה משהו אדיר בקיצור היה כחשרונות צעירים כזה לכבוד חנוכה מולטי עלה שם עם עוד אחד שאין לי מושג איך קוראים לו והם שיחקו אותה חברה אז עשו כבוד כי היה שם באמת משהו מיוחד ובמיוחד לך מולטי מברוקקקקקקקקקקקק ומבריאוווווק על ההופעה הזאת

כבוד ../images/Emo45.gif

אני מתארת לעצמי איזה ענקיים הייתם !!!

גילדורי

New member
הרבה כבוד!

איזה שיר הם עשו? את הגודל לא קובע? לנו היה משו מפגר, ועשו כבוד לרוסי קטן שזכה מקום שני באליפות העולם בשח-מט...הרבה כבוד!

אני חושב

שזה גיז בול לא בטוח בכלל אבל חבל לכם על הזמן איזה הופעה ביטחון על הבמה בכמויות אדירות נתנו אפילו ביטבוקס בסוף משהו אדיר

AcE666

New member
אהה!!! צירוף מקרים או קונספירציה?!

אח שלי גם עלה לבמה בשיר שהוא כתב שעה לפני וגם לקח מקום שני!

Geez Ball

New member
זה אומנם היה מולטי, אבל לא אני

היום בכשרונות צעירים בבית ספר מורן (מולטי) עלה לשיר עם DJ JUVI לא איתי. אני ומורן היינו אמורים לעלות לשיר ביחד, אבל אני ויתרתי בסוף כי הבית שלי לא היה מוכן לדעתי וגם הייתי צריך לקצר אותו, אז הוא עשה שיר אחר עם ג´ובי והם באמת נתנו הופעה טובה, שניהם. הם לקחו מקום שני אחרי כמה טמבלים שזכו רק בזכות זה שהם עשו משהו דבילי שהמנהלת אהבה כנראה, והיא הייתה אחת מהשופטות הקובעות. הם היו צריכים לזכות. אז זהו, הקרדיט הוא לא לי, אלא למורן וג´ובי.

BigFoot2212

New member
רגע...

מי פה מכפר-סבא?! את מורן אני מכיר מההוקי אבל מי עוד פה מכפר-סבא? בסוף אני אגלה שאני מכיר פה את כל הפורום!

McClew

New member
אני מכפר סבא נו אתה יודע מי אני אז

זה לא שווה CUZ IN THE K WE TRUST!!!

multi

New member
תודה רבה לכולם

דבר ראשון, זה לא ג´יז בול, וזה לא היה הגודל לא קובע (ארר נמאס מהשיר הזה
) שרנו את הבתים שלנו שהם חלק משיר חדש עם גיל-שיידי ובלונדי(עינת) שתוכלו לשמוע מחר באופן מייק (אם הכל ילך כשורה) רק כנראה שג´ובי לא יוכל להגיע אז אנחנו ערוכים גם בהתאם. לפי איך שראינו כתגובה מהקהל באמת הייתה לנו הופעה טובה (ואנחנו נהנו מאוד) והכי טוב היה כשהקהל השתגע מהביט-בוקס של ג´ובי. ההופעה צולמה אז אולי אני אצליח להעלות את זה לרשת או רק את האודיו ובכל מקרה אנחנו נופיע באופן מייק מחר. אז ממני ומג´וב, שבטח יכתוב גם מתישהו, תודה רבה.

Gil shaDy

New member
חחחחחחח...מה זה ביט בוקס???

כשתבוא לג´י ספוט תדע... או לחילופין כשתגדל...

multi

New member
פשוטו כמשמעו

חיקוי של מקצבי תופים (וגם סאונד של תופים כמובן) בעזרת הפה אתה בטח יודע מה זה רק לא מכיר את זה בשם

DJ JuVi

New member
זה יותר מתופים....הרבה מעבר!!!

ואתם תשמעו אני מבטיח...

Gil shaDy

New member
באמת הייתה הופעה פיצוץ!!!

התפלחתי מהבי"ס שלי כדי ללכת לבי"ס של מולטי וג´ובי כדי לראות את זה... וכמובן על פי חוק מרפי הייתי חייב להיתפס ע"י מורה שהייתה יכולה לארגן לי כמה ימי השעייה אבל למזלי הייתה נחמדה ושחררה אותי לחופשי את הסיפור המלא תוכלו לשמוע אצלי באיי סי...אבל לא חשוב... מי שיבוא לג´י מחר ב"ה אי"ה והוא ירצה...שאני,מולטי,בלונדי(עינת) ואני מקווה מאוד ששותפי ג´ובי ותשמעו את השיר המעווווווולה ואני לא מגזים משאלה... אז ביי כרגע...

למעלה