multi

TakTik

New member
אולי תסכמו על משהו בין כ"ס לפ"ת?

אפילו בדיוק באמצא,הוד השרון.

EmGee

New member
זה לא כזה גאווה

ובהוד השרון הדבר ההכי מסוכן שיכול לקרות זה שבר רפאלי תהיה במחזור

EmGee

New member
../images/Emo93.gifהסתבכתי עם הוד-השרוניקים

עכשיו כל פעם שאני אלך לספורטן אני עוד עלול לקבל כדור טניס שולחן בראש

ק ר ח

New member
כבוד ענקי למולטי../images/Emo45.gif

הבחור הזה יגיע רחוק,סמכו עליי.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בואנה גיל

איך אתה לא מתבייש להגיד שאתה מכפר סבא תודה שאתה מאלפי מנשה התנחלות לשעבר בושה וחלימה אל תתבייש גם אני מאלפי מנשה שזה בדיוק 10 דקות מכפר סבא

Gil shaDy

New member
כמעט שכחתי מאיפה באתי הא../images/Emo35.gif

אני אחדש לך ארז...אני לא במקור מאלפי,ההתמחלות האהובה עלי וגם לא מכפר סבתא(
) וחבל... אני מצופים-גם כן התנחלות... וכל האיזור הזה זה כמו קודמן-ממעלה אדומים וירושלים רק שלא כדאי ללכת ברגל לכפר סבתא אם אתם רוצים להגיע בחתיכה שלמה בלי שערבוש ידפוק בכם כדור... אז קיצור ארז-התכוונתי שבכלליות אני באיזור כפר סבא...או קי? כאפיש?

DJ JuVi

New member
תהיו בריאים כולכם!

תודה רבה באמת לכל מי ששמע וכל מי שהגיב. דוגרי קיבלתי תגובות טובות מאוד (שלא ציפיתי להן) אחרי ההופעה מאנשים שלא קשורים להיפ הופ... כמובן גם ממי שקשור... היה פ33ה, אני לא אשם שאני אומר "בן זונה" והמנהלת מחליטה שאנחנו לא זוכים. ת´אמת זה הכל היה מההתחלה For The Love Of Music אז לא ציפינו לכלום. תודה רבה לכל מי שהגיב פה והזכיר את זה. אממממ....כן כן, אני מגיע מחר לג´י ספוט תודה לאל (ולעוד כמה אנשים) ואנחנו נעלה על הבמה כי הכל כבר מוכן. אני מקווה שכולכם תהיו שם כדי לשמוע ולהיות השופטים האמיתיים, מכיוון שאנחנו מכינים דבר מעניין ומפתיע לדעתי. קצת רוח חדשה....!!! בקיצור, תודה רבה, אני מחר בג´י עם בלונדי, מולטי ושיי-די, וכדאי לכם להיות שם!!! וחג שמיייח....

DJ JuVi

New member
ודבר אחרון ששכחתי....

פעם הבאה, כל מי שבא מהפורום ובכלל כל מי שרוצה שיבוא ויציג את עצמו כי זאת הייתה המטרה. לא פרס ולא מקום ראשון. באנו כדי להציג את עצמנו ולהראות מה יש לנו לתת (למרות שאני י-ו-ד-ע שאנחנו מסוגלים להרבה מעבר לזה) ואני חושב שעשינו את זה בצורה יפה, לא ככה?? אז קדימה כל הישראלים העצבניים בכפר סבא - להתפקד!!!

Mc Bang

New member
כבוד!!

מולטי כבוד לך ולג´ובי ועינת (לא התבלבלתי נכון?) היום באופן מייק אני מצפה לראות אותך, עוד לא ראיתי! שוב, כבוד!

באמת כבוד

לא להתפשר על שום מקום כמו שאני רואה את זה למולטי אחי יש באמת עתיד

black o

New member
היי אנחנו פאקין שכנים!!

אני מרעננה.אולי אפשר להצטרף למאפיה שלכם? או שאני קטן מידיי?

למעלה