MTV Unplugged

לעעעעעעעעעע ברור

באנגלית הכל נשמע יותר טוב... אצל אלאניס זה פחות מורגש כי בלב הכי אןי לה חריזה... אז הדפקה נשמעת פחות גרוע....

עוד יצרת מופת של אלאניס!

פשוט דיסק מושלם! אין בו שום פגם. אפילו שהיא לא הכניסה את באבא יור אוס וטנק יו לא מרגישים בחסרונם! פשוט מושלמות...

ההשוואות -

You Learn - שתי הגרסאות נשמעות טוב וההשוואה קשה, בגלל העיבוד שונה לגמרי. YL בג'גד נשמע יותר מחוספס ורוקיסטי וזה מתבטא בביצוע של אלאניס, שהיא שרה את השיר בקול שחור טיפה, ובאנפלאגד הקול מעודן ומוגש ביותר מלודיות. לדעתי, המילים יותר מתאימות לגרסה של האנפלאגד (כלומר הגשה עדינה וידידותית יותר), אבל YL JAGGED טיפ-טיפה יותר טובה Joining You- של supposed טובה יותר. That I would be good - לא שיש כל כך הבדל בעיבוד, אבל של supposed טובה יותר, באנפלאגד אלאניס מזייפת לגמרי את כל הבית השלישי. Head Over feet - זה רק אני או שHOF של ג'גד יש קצת נגיעות של ראגיי עם הדיסטורשיין בחשמלית, אבל הוא עדין. בכל מקרה הגרסה של האלבום טיפה יותר טובה בגלל הביצוע של אלאניס. הלחן והעיבוד של האנפלאגד טוב יותר, אבל אלאניס כל מילה עושה הפסקה בביצוע. I was hoping- עזבו אתכם, שאלה של טעם - supposed יותר טוב. Ironic- הלירקס של אירוניק הן בלב הכי פסימיות - מוות וביש מזל, הגרסה של ג'גד הופכת אותו לרוק-פופ ועושה היפוך כי זה ביצוע שמח למילים לא שמחות. אז הגרסה של האנפלאגד עושה את זה ממש שיר בעסה. These R the thoughts הגרסה של האנפלאגד יותר טובה, אלאניס יותר מורגשת שמה, והבית האחרון היא עולה בקול - כלומר קצת צועקת וזה יותר טוב מהסטודיו שהיא יורדת והופכת אותו לרגוע. King of pain- של אלאניס, היא שרה את השיר הזה עם עיניים נוצצות ומרגישים בקול שלה שהיא התחברה למילים הרבה יותר מסטינג, הכותב עצמו. והצעקה שלה ב- I will always be queen of pain הופכת אותו לטוב בהרבה יותר. You oughta know- שמעו - ברור שהסטודיו פי 47823478902 יותר טובה מהאנפלאגד, אבל הגרסה של הגראמי - שהיא כמו האנפלאגד רק עם רוח של זעם הופכת את העיבוד לאפילו טוב ומוערך יותר מבחינתי. Uninvited- הסטודיו, אם כבר אנינויטד אקוסטי,אז הוא היה נשמע יותר טוב ב- high places. Baba - עזבו אתכם, אין לי כח להסביר - הגרסה של הסטודיו גאונית. אבל במחינת שמיעה ראשונית האנפלאגד יותר טובה (באים טוב הכינורות בשיר, אבל הסטודיו יותר טובה.. אני יסביר יותר עוד כמה זמן) Thank u - הסטודיו, יותר חיה ונשמעת יותר אמיתית. Your house - ברור שהאנפלאגד, הסטודיו אלאניס שרה שוב בקול טיפה שחור-צעקני, ובחיים לא אהבתי קול שחור על א'קפלה.

Lotzifer

New member
ההשוואות שלי

קודם כל, אני חייבת לציין שלא שמעתי את האלבום הזה המון זמן, והזיכרון שלי לא משהו..... אבל בכל אופן:
You Learn - יותר אהבתי את האנלפנגד, למרות שגירסת הסטודיו לא גרועה בהרבה.... אהבתי מאוד שהיא שינתה קצת את הצעקות בברידג', זה יותר עדין ככה.
Joining You - אי אפשר להשוות. שתי הגירסאות מדהימות כשלעצמן, שתיהן מציגות פן אחר של השיר ואני מאוד מאוד אוהבת אותן (בהתחשב בזה שזה השיר האהוב עלי של אלאניס...)
That I would be good - ואי, אני לא זוכרת... אני חושבת שאהבתי יותר את גירסת הסטודיו, החליל שם יותר עדין, אבל באנפלאגד יש משהו יותר "צבעוני" (?!) אני חושבת....
Head Over feet - האנפלאגד. יש משהו יותר עשיר בגירסה הזו, מבחינת אקורדים.
I was hoping - גם פה, אי אפשר להשוות. אותו טיעון כמו JU
Ironic - לא סובלת תשיר הזה בלייב. היא לא הורסת אותו, אבל גם לא עושה איתו חסד...
These R the thoughts - בהתחלה ממש לא אהבתי אות השיר הזה, כששמעתי את הסטודיו התאהבתי, הכינורות שם מדהימים, ובכלל הרבה יותר טוב.
King of pain - אין לי למה להשוות, לא משעתי את המקור...
You oughta know - לא אהבתי את הגירסה של האנפלגד. היא סתם. לעומת זאת, הגירסה של הגראמי כל כך מדהימה, מרגשת, פשוט מושלמת! הגירסה המועדפת עלי.
Uninvited - אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה באנפלגד, אני בד"כ מעבירה אותו... אולי זה העדר הסולו גיטרה המדהים לקראת הסוף שהורס לי את השיר.... ובכלל, הגיטריסט הנוכחית של אלאניס לא מנגן את השיר משהו, וחבל...
Baba - אני לא זוכרת, שנים שלא שמעתי...
Thank u - הסטודיו, ואין לי כוח לפרט...
Your house - הגירסה של האנלפגד מדהימה ומרגשת, אבל גם של האלבום. אי אפשר ממש להשוות פה...

isw

New member
הדבר שאני הכי אוהבת

זה שבהופעה עצמה- היא כל הזמן מחייכת. זה קורה אחרי תקופת היובש של אחרי הטור של JLP, אחרי שהיא הרבה זמן לא הופיעה, והיא ממש ממש מאושרת וכל הזמן מחייכת. ממש כיף לראות! חוצמזה לדעתי הביצועים של IWH ושל JY ממש יפים לדעתי. וכמובן PF וNPOC שירים מהממים. פחות אהבתי את TATT.

smgfan

New member
לא מסכימה בקשר ל- TIWBG

הביצוע ב-supposed כל כך קר בהשוואה לביצוע של גרסת האנפלאגד. אני שמעתי קודם את גרסת האנפלאגד ולאחר ששמעתי את גרסת הסטודיו לא התלהבתי ממנה כמו מגרסת האנפלאגד. הצעקות שלה בגרסת הסטודיו נשמעות די מעיקות יחסית לרגש שהיא נותנת בלייב. זה משהו אחר בכלל.

למעלה