ההשוואות שלי
קודם כל, אני חייבת לציין שלא שמעתי את האלבום הזה המון זמן, והזיכרון שלי לא משהו..... אבל בכל אופן:
You Learn - יותר אהבתי את האנלפנגד, למרות שגירסת הסטודיו לא גרועה בהרבה.... אהבתי מאוד שהיא שינתה קצת את הצעקות בברידג', זה יותר עדין ככה.
Joining You - אי אפשר להשוות. שתי הגירסאות מדהימות כשלעצמן, שתיהן מציגות פן אחר של השיר ואני מאוד מאוד אוהבת אותן (בהתחשב בזה שזה השיר האהוב עלי של אלאניס...)
That I would be good - ואי, אני לא זוכרת... אני חושבת שאהבתי יותר את גירסת הסטודיו, החליל שם יותר עדין, אבל באנפלאגד יש משהו יותר "צבעוני" (?!) אני חושבת....
Head Over feet - האנפלאגד. יש משהו יותר עשיר בגירסה הזו, מבחינת אקורדים.
I was hoping - גם פה, אי אפשר להשוות. אותו טיעון כמו JU
Ironic - לא סובלת תשיר הזה בלייב. היא לא הורסת אותו, אבל גם לא עושה איתו חסד...
These R the thoughts - בהתחלה ממש לא אהבתי אות השיר הזה, כששמעתי את הסטודיו התאהבתי, הכינורות שם מדהימים, ובכלל הרבה יותר טוב.
King of pain - אין לי למה להשוות, לא משעתי את המקור...
You oughta know - לא אהבתי את הגירסה של האנפלגד. היא סתם. לעומת זאת, הגירסה של הגראמי כל כך מדהימה, מרגשת, פשוט מושלמת! הגירסה המועדפת עלי.
Uninvited - אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה באנפלגד, אני בד"כ מעבירה אותו... אולי זה העדר הסולו גיטרה המדהים לקראת הסוף שהורס לי את השיר.... ובכלל, הגיטריסט הנוכחית של אלאניס לא מנגן את השיר משהו, וחבל...
Baba - אני לא זוכרת, שנים שלא שמעתי...
Thank u - הסטודיו, ואין לי כוח לפרט...
Your house - הגירסה של האנלפגד מדהימה ומרגשת, אבל גם של האלבום. אי אפשר ממש להשוות פה...