ברחה לי השלאה...
בגלל שהפורום הזה יבש כמו המוות, אז יאללה משחק... מה הביצוע הכי טוב? מה הכי פחות? מה תפס אותכם הכי חזק באלבום? מה השורה? יש משהו לשפר? הביצוע הכי טוב לדעתי זה - No pressure over cappuccino, אלאניס הפיקה אותו בצורה מושלמת וזה הביצוע הכי טוב של השיר, הכינורות והפסנתר נכנסים מצוין והקול שלה הוא השיא באלבום כאן. הכי פחות - You oughta know, כי הוא לא תפס כמו הגראמי 1995, הוא נשמע ארוך מידי ומאולץ מידי. השיר הכי טוב - Princes familiar, בניגוד ל- NPOC, אין כאן ניסיון להרשים ווקאלית, אז זה בא פשוט טבעי, והכל מושלם בשיר הזה. אני אוהב את הקטע שהיא שרה So much sometime I could stranggle you והתוף המטורף שנכנס אחרי זה, וה- לה לה לה פנטסטי. השורה הכי חזקה - המשפטים שתפסו אותי ועזרו לי הכי הרבה זה - 1. you finish my sentence I think I love you - השתמשתי בטריק הזה על מישהי שרציתי וזה יצא לי, נתתי לה לדבר וסיימתי לה ת'משפטים.. היא היתה נגנבת מזה. 2. I love the way you press my buttoms - נשמע הדלקות מטורפת - והמפשט הזה תיאר הזה בלי שום קלישאה ואם טיפה קיטש וזה יצא מעולה. "אני אוהבת איך שאתה לוחץ על הכפתורים שלי..". מה רע? - לא יודע, לא אהבתי את הגרסה של I was hoping, וחבל שהיא ויתרה על your house. שורה תחתונה - השירים החדשים הם הכי טובים באלבום.