Mt. Shasta

מישי1

New member
Mt. Shasta

האם יש למישהו מידע על איזור Mt. Shasta? (אני יודעת שיש מידע באינטרנט.) תודה

Tal_Ya_Tal

New member
היי מישי../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif הר שאסטה

הוא ההר שהאינדיאנים עולים אליו לרגל לקיים את אחד מטקסיהם החשובים ביותר. (האמת היא שלמרות שראיתי על כך תכנית טלביזיה איני זוכרת הרבה על הטקס או איזה שבט מקיים אותו. רק שישנה מחלוקת לגבי טיפוס של מטפסים על ההר, במתופת חגם של האינדיאנים. הם טוענים שהמטפסים מחללים את קדושתו של ההר. ישנו מי שמכליל את ההר יחד עם המאסטרים הנעלים (THE ASCENDED MASTERS) תוכלי למצוא על כך מידע באתר על ה´אסנדד מאסטרס´. כמו כן, סולארה מדברת אף היא על מאונט שאסטה. וגם זאת תוכלי למצוא באתר שלה 11:11 NVISIBLE (אני מצרפת לך את הכתובות המדויקות. סולארה בחרה בהר זה על מנת לעשות שם עבודה אנרגטית שהכינה את הגעתו של קריון והאנרגיות של ´ילדי האינדיגו´ והקריסטל. (לדאבוני, כל אתרי הASCENDED MASTERS אוגדו, כונסו וקוצצו על ידי גוף אחד הנקרא בעברית "פסגת המגדלור" כך שמידע שהיה זמין לפני שבועות מספר, אינו זמין עוד. בכל מקרה, תוכלי לחפש באתר הזה, תחת הכותרת MT.SHASTA כי יש שם חומר על כך. (אין לי כרגע פנאי לבדוק לך את זאת. א-ב-ל יש

מישי1

New member
שלום טליה,

אני מבקרת כאן בפורום מדי פעם וקוראת הודעות, והיתה לי הרגשה שתדעי משהו על MT.SHASTA . תודה על התשובה ועל הלינקים. אני גם ראיתי סרט תעודה על המקום ואני מניחה שזה אותו סרט שאת ראית. אני זוכרת מעט מהסרט אבל כמוך זכורה לי מורת הרוח של האינדיאנים המקומיים על ה´לבנים´ הניו-אייג´ים הרבים שהגיעו ומגיעים להר, ופוגעים בקדושה שלו. אשלח לך גם הודעה במסר אישי. תודה ביי

Tal_Ya_Tal

New member
האינדיאנים רואים את ההר../images/Emo42.gifכמקום

קדוש, שבו הם עורכים טקסים דתיים. בוודאי שאם אנשים אחרים מטפסים עליו בזמן שהם עורכים את טקסיהים, זה פוגע על פי תפישתם בקדושתו של המקום
אם מישהו למשל היה מחליט להביא קבוצות תיירים לתוך בית הכנסת באמצע תפילת ´קול נדרי´ ביום הכיפורים ומראה להם את המקום מבחינה מסחרית, איך היית מגיב על כך? (הם רק רצו לראות את ההר
\שמש|

למעלה