MS TIP

הטיZרית

New member
MS TIP

פשוט לא היה לי מושג לאן לשרשר את זה.... יש שמועות שאומרות שפין קראקר לא יכול לפצח פין קוד שמתחיל בספרה 0 מישהו יודע על זה משהו?

Hasselblad

New member
ביררתי קצת

ואני מכירה מישהו שאמר לי חד משמעית שהוא יכול לפרוץ פין שמתחיל ב 0...

הטיZרית

New member
../images/Emo13.gif

כבר חשבתי שמישהו עלה פה על איזה סטארטאפ לחסינות מהאקרים..

yonVata

New member
תלמדי כלל...

במחשבים אין דבר כזה אי אפשר, כל מה שיש זה עדין לא המציאו את הכלים המתאימים :)

הטיZרית

New member
גם משהו זמני זה סבבה ../images/Emo13.gif

אבל מסתבר שגם זמני לא היה פה
בזמן האחרון אני שמה לב שיותר ויותר אנשים שיש להם חנויות בפרי מרקט או שמוכרים הרבה NX ומושכים תשומת לב פורצים להם וכנראה שממש בקלות את השחקנים ומרוקנים אותם... ב 4 חודשים האחרונים נפרצו 6 חשבונות של חברים קרובים שלי במשחק.. והאחרון מסתבר של מישהו מהגילד שלי שאני לא מכירה... שאחרי שרוקנו לו את השחקן עוד השתמשו עם השחקן הזה לרמאויות... (סורי POOFI) הפחד שלי מפריצות זה.. שאם השחקן הזה נפרץ .. אני דיי אבודה.. כי אין לי את המייל שלו... ומבחינתי זה אומר פרישה לצמיתות ממיפל...

Hasselblad

New member
כשאת אומרת שאין לך את המייל

הכוונה היא שאת לא זוכרת עם איזה מייל נרשמת או שאין לך את הסיסמא לחשבון מייל?

הטיZרית

New member
ספור ארוך... אני אקצר..

כשהמייפל עדיין היה BETA פתחתי שם דמות של קוסמת... הרגשתי כמו מפגרת זקנה במשחק של ילדים בגן... ואז פגשתי שם בחור ישראלי יותר מבוגר ממני.. לקח אותי לטייל במייפל והראה לי דברים.. ולאט לאט גילינו שיש לנו חברים משותפים(מחוץ למייפל) התחלנו להתחרות על הרמות... וברמה 73 הפריסטית שלי נפרצה... כל ההשקעה.. כל העבודה הקשה.. הכל הלך לזבל... בגלל שהמייל שהחשבון היה רשום עליו נסגר כי החלפתי חברת אינטרנט ולא היה מה לעשות... החלטתי על פרישה .. אבל אז.. אותו בחור הציע לי שהוא יפתח לי חשבון.. ושהוא ישחק בו עד רמה מסויימת ביחד איתי כדי שאני אעלה רמות מהר ואחר כך החשבון הזה יהייה רק שלי.. השתכנעתי.. קיבלתי משתמש חדש.. פתחתי קשתית.... אחרי חודשיים היא כבר הייתה רמה 60+ ואז הוא פרש מהמייפל... ואני המשכתי לשחק לבד עם המון חברים חדשים שהכרתי במשחק... ולפני כמעט שנה... היה לנו ריב דיי גדול... ואנחנו לא מדברים יותר... ומסתבר.. שהשחקנית שלי רשומה על המייל של האבא שלו... אז.. אין עם מי לדבר...

P o o f i

New member
סבבה, למרות שדעתי על אותו בן אדם לא השתנתה.

אגב, בקשר למסר (מצטערת שאני לא מחזירה לך מסר, פשוט תיבת המסרים שלי עובדת ממש לאט ונתקעת כל הזמן..
), לא הייתה לי בכלל את הכוונה לערב את הגילד שלך
, רציתי רק להזהיר אתכם.~ שמחה בשבילכם שהכל הסתדר ומקווה שאותו בנאדם ישתנה בעקבות הפריצות.

עכשיו 37...../images/Emo27.gif

אחרי חריש של 7 רמות בCOLDE EYE הם מתחילים לשעמם
אשמח לקצת טיפים

D amaged R oses

New member
את לא

בלייז ויזארד? זה ממש לא אותו דבר כמו רוזי.. יש לך מוב סקיל ולרוזי לא היה עד עבודה שלישית.. בלייז ויזארד קלים פי אלף

P o o f i

New member
מצטערת על הדיליי בתשובה, עצוב שרק עכשיו הגעתי

הביתה.
טוב, אני לא יודעת איזה סקילים יש לך אבל אני בהחלט ממליצה בחום על El Nath.
תנסי להרוג Yetiים, אם זה קשה לך תתקדמי אחורה לכיוון השועלים. אני זוכרת שכשאני הייתי ברמה שלך חרשתי על LPQ, אבל למה שלא תלכי לCPQ או לכל דבר אחר? גם הדבר הזה של הכבשים-זאבים מביא EXP לא רע.
מה עם הליצנים הקטנים בלודי? יש שם גם מקומות שבהם את יכולה להרוג מבלי להיפגע.

../images/Emo27.gif

ניסיתי CPQ ואני עדיין חלשה לשם... מי היה מאמין...
מזל שמתים שם לא מאבדים אחוזים חחחח יש לי אפשרות לפגוע ב6 מפלצות במקביל מה שכיף למידי
אבל בעסה שאין איפה להתאמן בדיוק.. וLPQ פשוט אין לי סבלנות אליו חחח
על ההמלצות בהחלט אנסה

למעלה