mp3 לריצה

psedo

New member
mp3 לריצה

צריך המלצה לנגן שמתאים לריצה, אני מחפש משהו פשוט וטוב (עד 100$) ומתכוין לקנות אותו בארצות הברית. תודה מראש על העזרה

psedo

New member
לא מחפש נפח גדול

משהו שיתאים לריצה 2-4 ג'יגה נראה לי

uriler

New member
אם זה לצרכי ריצה בלבד - אני לא מסכים עם

omerdav. כשאתה בזמן ריצה - אתה מחפש מינימליסטיות בנגן, ללא הסחות דעת או שום גורם שיפריע. הנגן האידיאלי לצרכים האלה הוא האייפוד שאפל - הכי קטן וקל שיכול להיות, קליפס חזק לתפיסה על החולצה / גופיה, מיעוט כפתורים במיקומים אינטואטיביים וללא מסך. אתה פשוט עושה play ומתחיל לרוץ. שלב את זה עם זמן ההשמעה הארוך, איכות הסאונד של אפל וכמובן תוכנת הניהול אייטונס (לטעמי אחד היתרונות הגדולים)- לדעתי זה הנגן האידיאלי. לגבי הסנסה קליפ - אני לא מכחיש שזה אחלה נגן, וכבר כמה חברים שלי קנו אותו בעקבות המלצה שלי כנגן משולב לשימושי ספורט / יום יום, אבל אם מדובר רק על ספורט - השאפל עדיף.

uriler

New member
מילא, אם היית אומרת zen stone.

אבל למה צריך מסך ועוד ספיקר לריצה?!

uriler

New member
תתפלא.

ראיתי אותו, שיחקתי איתו, לאבא שלי יש את הסטון הרגיל (ממבצע נטוויז'ן) - ואני עדיין לא מסכים איתך. לנגן שמיועד לריצה אין צורך במסך - ובטח שלא בספיקר! (הספיקר של הנגן הזה מפתיע באיכות שלו ביחס לגודל - אבל לשמוע איתו משהו חוץ מרדיו זה פשע כלפי יוצרי המוזיקה).

כל נגן צריך מסך. גם לריצה. איך תיכנס לתפריט..

ללא מסך? איך תראה איזה שיר מתנגן ואיזה ספריה / שיר לבחור? האם המסך לדעתך תופס מקום ומפריע? הרי המכשיר הנ"ל גם בלי מסך היה בדיוק באותו הגודל. הוא לא תופס מקום והוא רק נועד לחיווי מינימלי למשתמש. כנ"ל גם הרמקול לא תופס מקום, לא מפריע ולא בולט. הרמקול הוא אופציה ואף אחד לא אומר לך לא לשמוע באוזניות. הרמקול נועד למיקרים ובהם אתה מעדיף לא להיות מחובר לנגן : בהרבה מיקרים שאתה רוצה גם לשמוע קולות מהסביבה .. במיקרים כמו במקלחת בהכנת אוכל במטבח ועוד בהרבה מיקרים אחרים. אי אפשר להשוות את המכשיר לסטון הרגיל. זה מכשיר אחר שמתחרה טוב מאוד במתחרים כמו ה Sansa Clip ועולה עליו בגלל אופציית שימוש ברמקול.

uriler

New member
כל הכבוד על ההצהרה - "כל נגן צריך מסך".

באמת כל הכבוד. אם זה המצב - אז איך זה בדיוק שנמכר מס' בן 7 ספרות של אייפודי שאפל (מעל 10 מיליון דור ראשון, ואף אחד לא בטוח כמה דור II)? (http://en.wikipedia.org/wiki/Ipod_shuffle) נגן המשמש לריצה צריך להיות מינימליסטי - קל, קטן, חסכוני בסוללה, ומהווה מינימום הסחת דעת! אני לא יודע מתי רצת פעם אחרונה, אבל כשאתה רץ ממש לא מעניין אותך באיזה תיקייה אתה או איזה שיר תשמע - אתה טוען למכשיר שירים קצביים / טרנסים / מה שאתה אוהב לשמוע כשאתה רץ, ונותן למוזיקה לזרום. מסך יכול רק לפגוע ("אוי, מתחשק לי השיר הזה, אולי אני אחפש אותו") ולפגוע בצריכת הסוללה של הנגן. אני לא אומר שהסטון+ לא נגן טוב, וכבר ציינתי את זה למעלה - אבל לטעמי (ואני מדגיש - לטעמי), לריצה יש טובים ממנו. מעבר לזה - תראה את התמונה שהעלית - בשביל לתפוס את הסטון בנוחות לבגד כבר צריך נרתיק נוסף (בשביל הקליפס). מניסיון עם הקליפס של הנרתיק הזה - הוא חלש בהרבה מזה המובנה בשאפל דור II.

טועה.. המגן סליקון+קליפס באים באריזה שלו...

ולא צריכים לקנות בנפרד! נראה לי שאתה ולא מכיר מה יש במכשיר. ל ZEN STONE PLUS SPEAKER יש באריזה קליפ לחגורה + מגן סיליקון ( ל STONE ZEN המקורי אין כזה והוא נשרט בקלות) תגיד לי כמה כבר שוקלת התצוגה הזאת? 10 גרם? תגיד לי כמה צורכת התצוגה שנכבת אחרי 10 שניות? (המכשיר הזה ע"פ היצרן יש לו 20 שעות פעולה! עם התצוגה כמובן הZEN STONE המקורי רק חצי מזה ועוד הרבה תכונות שאין לו) אז זה מה שמפריע לך: תצוגה של 10 גרם? 20 שעות לא מספיקות לך וזאת למרות שאתה טוען שאתה שומע רק תקיה אחת כל הזמן ולכן אתה לא צריך תצוגה ???? המסך הקטן הזה פוגע בך? אתה נשמע מוזר מאוד. אתה מעדיף נגן ללא תצוגה על נגן עם תצוגה בגלל ה 10 גרם הנוספים ובגלל שהוא "מהווה הסחת דעת!" בזמן ריצה. אתה מוזר. גיל.

ואני רואה שיש לך ניסיון כבר עם הנגן הזה...

יש לי את הנגן כבר כמה חודשים ותאמין לי שהוא מצוין לריצה ולהליכה ולכל דבר אחר - עם אוזניות או בלי. ואין כל תלונות על חוזק הקליפס, גם בנסיון וגם מביקורות בעולם. האם באמת קנית את הנגן הזה או יש לך, אם בכלל, את ה ZEN STONE המקורי בלבד? כי מהכתוב עולה ש..."מניסיון עם הקליפס של הנרתיק הזה " ... שכבר קנית אותו. גיל.

uriler

New member
כמה דברים:

1. איפה ראית שאמרתי שצריך לקנות את הנרתיק? אמרתי (ואני מצטט:"בשביל לתפוס את הסטון בנוחות לבגד כבר צריך נרתיק נוסף (בשביל הקליפס)"). אני יודע שהנרתיק מגיע עם הנגן, ועדיין - לטעמי - הוא מיותר לחלוטין. 2. אין לי את הנגן, אבל היה לי אחד לשבועיים בערך, ויצא לי לשחק איתו לא מעט, לרוץ איתו ולהסתובב איתו ביום-יום. אחרת לא הייתי מעיד (תן לי קצת קרדיט שאני לא שולף מהשרוול). 3. כפי שכתבתי - הקליפס חלש בהרבה מזה המובנה בשאפל (וזה מניסיון אישי בשימוש מסיבי). הספיקר סביר, וזהו. כשאתה שומע מוזיקה בשביל המוזיקה - אתה עושה לה עוול בשמיעה דרך הספיקר. 4. לשמוע מוזיקה בספיקר בזמן ריצה?! איך לעזאזל אפשר לשמוע משהו נורמלי ככה? 5. אני רואה שאתה רוצה לרדת לרמות אישיות ("אתה מוזר") במקום לדבר רק על הנושא. לי זה מפריע. בוא נסכם בזה שאתה נהנה מהספיקר, והקטע שלך בריצות זה להיות שקוע באיזה שיר לשמוע הבא במקום לרוץ. הקטע שלי (ולכן גם המלצתי כך) - כשרצים (או הולכים, או רוכבים על אופניים) - המוזיקה היא הרקע. לכן - הפיתוי בלהחליף שירים לטעמי מפריע (וזה מניסיון בריצה עם נגנים אחרים בעלי מסך).

מה? גם אתה שקוע בזמן ריצה באיזה שיר לבחור...

וזה מפחית מהריכוז שלך בזמן ריצה? ומפריע לך הגם אפשרות לבחור ספריות והתצוגה הקטנה? או שגם לך היה נסיון עם הנגן ? פיתאום מתברר שהרבה קנו את הנגן הזה כנראה ... זה מעניין... אשמח לפירוט ? גיל.

stardust19

New member
אין לי נסיון עם הנגן הזה, אבל

אני מסכים עם הנושא שכשאתה מבצע פעילות ספורטיבית (ריצה,חד"כ, הליכה וכד'), המוזיקה היא תוספת לאווירה. כלומר מי שמבצע פעילות ספורטיבית, אינו צריך להסיח את דעתו לגבי איזה שיר לבחור ברגע מסוים. כמו כן אני מסכים עם הנושא שרמקול הוא מיותר לנגנים, אלא אם כן מחברים את הנכן לרמקול, אבל זה כבר נושא אחר. לגבי התצוגה זה ממש לא משנה. באמת שלא. מבחינתי שתהיה תצוגה של seven segment שיראה את מס' השי ואת מס' התקלה אם תהיה. אני לא אומר גם שאייפוד שופל יותר טוב כן. אני פשוט מביע את דעתי בנושא

תגיד לי, התצוגה מסנוורת עד כדי כך שיש לך בעיה

שבגלל שהיא נמצאת עלולה להיות הסחת דעת מהריצה? הרי כאן כל הויכוח. כתבת שלגבי התצוגה "זה ממש לא משנה" ולכן אני לא רואה איפה הבעיה: הרי אתה לא חייב להשתמש בה בזמן ריצה. זה הרי כמו ללבוש שעון בזמן ריצה. השעון מפריע לך ומסיח את דעתך ? הוא הרי נותן רק אופציה לדעת מה השעה. בקשר לרמקול: אתה רואה פה מגרעת בנגן שיש לו אפשרות להשתמש ברמקול במצב שאתה לא רוצה להשתמש באוזניות מסיבות שונות כפי שפירטתי מעלה? האם לדעתך בנגן זה הרמקול מפריע פיזית בזמן הריצה או מסיבה אחרת? ( משקל / בולט ? ) גם פה - אתה לא חייב להתשמש בו! האם הוא מפריע לרוץ? ומה היית מעדיף - נגן עם רמקול פנימי בנויי שניתן להשתמש בו מתי שרוצים וש"שקוף" כאשר לא עושים בו שימוש או נגן ללא רמקול פנימי שאין אופציה לשמוע ללא אוזניות וצריכים לחבר אליו מארז רמקולים חיצוני? ולגבי הקליפס והמגן סילקון גם אין לך כרגע נסיון כך שגם זה לא רלוונטי לויכוח. גיל.

uriler

New member
תגיד לי - אתה מחפש להתווכח?

זאת התחושה שאתה מעביר בהודעות שלך... זכותם של אנשים לדעתם האישית - בדיוק כמו שכתבתי לפני כמה דק' ובה אמרתי שלדעתי אין טעם בויכוח הזה. (ואגב - לדעתי הספיקר הוא כן חיסרון במידה מסוימת, לאנשים שמחפשים פשטות בנגן. כל אופציה נוספת שלא צריכים - עוד משהו שיכול להפריע כשאתה מחפש אופציות בתפריט - ואני לא מדבר כרגע ספציפית על הספיקר). בקיצר - צא לרוץ, ודי עם הויכוח העקר הזה.

למעלה