mp3 לריצה

ואם השעון היד שלך גם מעורר זה חיסרון?...

למי זה צריך להפריע. האם בגלל שלשעון יש פונקציה של "מעורר" תחשוב מעכשיו בזמן ריצה ... וואייי אני לא יכול לרוץ ...זה מסיח את דעתי, ממחר אני ארוץ עם שעון פשוט יותר ללא אופציה ל"מעורר" ? ... ואם הספרות שלו מעירות בחושך, ואם.... ואם לנגן יש רדיו אז זה מגרעת? ואם לנגן אפשרות לדפדף בתקיות אז הוא לא טוב ? ואם לנגן תצוגה קטנה זה.... ובשורה אחרונה כתבתי לך " טוב.. כרצונך" ולא הוספתי יותר. כי הבנתי את הראש שלך והסתיים מבחינתי הויכוח איתך . בכל מקרה אני רץ איתו .. אתה זה שלא. לא אותך שאלתי. שאלתי שאלות את "stardust19" בעיקבות מה שהוא כתב כי מעניין אותי. גיל.

uriler

New member
לגבי השעון - כן.

אני הולך עם שעון אנלוגי היום, ובעבר הלכתי עם שעון דיגיטלי מינימלי בתכונותיו ככל האפשר (בצבא הייתי עם הדגם הבסיסי של G-shock, למרות שיכולתי לקבל דגם עם הרבה תכונות אחרות ומיותרות). אני חובב גאדג'טים - אבל אני יודע לעשות ההפרדה בין מה שאני צריך ומה שסתם יפריע לי. לגבי "הסתיים הויכוח איתך" - למה לך להתווכח באופן כללי?

or121210

New member
מעניין מה pesdo החליט

stardust19

New member
בוא אני אסביר לך כמה דברים

1) תצוגה- לא מפריעה לי, אבל כשאני עושה ספורט זה כן כי אתה יכול לדפוק את המכשיר שלך והתצוגה זה תמיד המקום שנדפק הכי הרבה אחרי המכסה של הסוללה. מניסיון. תאמין לי. 2) רמקול- לא רואה בו שום תועלת. סתם גימיק לשיווק המכשיר מה גם שהוא יכול להינזק בגלל הלחות (זיעה, לחות באוויר וכד'). מיותר, לא רצוי ואישית לא סובל חברות שמנסות לדחוף אביזרים נלווים כגון אלו שיכולות רק לגרוע מהמכשיר (ד"א רמקול מייצר הפרעות סטטיות שיכולות לפגוע בפעולה התקינה של המכשיר- כבר נתקלתי בדברים כאלה, במיוחד כשהם משולבים ליד/בתוך מסך). 3) קליפס ומגן סיליקון. נכון אתה צודק אין לי ניסיון במכשיר הזה אבל לא הייתי מכליל את זה לכל הנגנים שהיו ברשותי ועוד יותר הנגנים שהתנסיתי בהם. אם תשאל אותי לי יספיק אפילו דבק דו"צ בתור קליפס. ומגן סיליקון- שים אותו בתוך
(מקווה שזה לא מצונר). גם מגן ואפשר לשים בתוכו דברים נוספים. בכל מקרה אין לי כוונה להתווכח איתך. אני פשוט אוהב פשטות. אם בונים דבר מסוים לצורך מוגדר אז שיהיה מנימליסטי וקל לשימוש (לא רק בנגנים). מקווה שבזה תם הוויכוח בינינו. אז שיהיה לך ערב טוב

למעלה