mp3 לפאלם

AYELET1

New member
לא ../images/Emo3.gif

לא הפוקט אלא אחד המשתמשים בו

shed

New member
---> עדכון חם מהשטח...

כמו שהבטחתי, חקרתי ובדקתי את העניין לעומק. אני לא יודע איזה קובץ בדיוק אתה ניסית להעביר לי ולאיילת, ועם איזו גרסא של D2G השתמשת אבל אני הורדתי את הדוח המלא והמרתי אותו בעזרת D2G שעל המחשב שלי. לא רק שלא היה שום HR, אני אפילו הופתעתי מהתוצאות.

shed

New member
--->

מעניין איך הטבלא הזו נראית עם textmaker ו/או pocket word...

yaniv79

New member
../images/Emo26.gif

ראה הודעה שלי כאן. בT5 לראשונה אין צורך בשום המרה או שמירת הקובץ בפורמט אחר ( word 6/95 ). פשוט מעבירים קובץ Word או Excel בפורמט Native והוא מוצג כראוי בעברית על הפאלם. ניתן לשנות ולערוך בחופשיות ובעברית ולסנכרן שוב, מה שיגרור עידכון תקין של המסמך המקורי על המחשב. לא האמנתי למראה עיני, אבל כן זה עובד. יניב

shed

New member
--->

אכן ראיתי את ההודעה הנ"ל והייתי בדרך לבקש עוד פרטים. מי? מה? למה וכמה? האם מדובר ב-D2G שונה, או שמא התמיכה נובעת רק בגלל Palm OS 5.4 (או מה שזה לא יהיה עם ה-T5). בכל מקרה, מסתמן שיש כאן נוק אאוט: עריכת מסמכים בעברית שעובדת כמו שהיא אמורה לעבוד...

yaniv79

New member
../images/Emo26.gif

מי? אני
מה? פאלם Tungsten T5 למה? כי צריך מסמכים בעברית כמה? 2499 ש"ח למכשיר
מערכת הפעלה 5.4.5, D2G 7.000. אני מתחיל לשנות את דעתי לחלוטין על ה-T5. סוללה 1400, זיכרון 256, כל הזיכרון לא מחיק, מעבד 416, DOK מובנה, מסך 320X480, מערכת הפעלה פאלם ( הכי חשוב
), BT, אופיס בעברית, ובקרוב ניווט שמנצל את המסך הרחב. גם קצב המכירות בימים האחרונים הותיר אותי פעור פה. יניב

רק כדי לוודא פרטים: עריכת המסמך על

גבי הפאלם אינה מחרבשת את העברית? בעריכה כוונתי לצביעת פונטים, גודל שונה, בולד, קו תחתי וכל המריעין בישין - כל זה לא מחרב את השורות בפאלם עצמו ולאחר סינכרון - המסמך הערוך עובר מהפאלם לקרביו של המחשב השולחני ללא בעיות??? אם כן, אני חייב לראות את זה.

Powerball

New member
עכשיו הוא פתאום טוב ה T5 הזה????

לא סוכם שזה מכשיר טעות שצריך להיקרא TE2? לך תסמוך על מומחים............

federbar

New member
אתה מזכיר לי את אדם צייט שאמר על הTT

שזו יכולה להיות הנפילה של פאלם בהתמודדות עם סוגי קבצים שהיא לא רגילה להם כמו mp3 וכו´. (אני מצטט מהזכרון)

mikeoreli

New member
הכל עניין של ציפיות

כולם (או לפחות כמעט כולם) קיוו שהמכשיר יכלול את מערכת הפעלה קובולוט ולפחות מקלט WIFI. הבעיה היא שפשוט קבלו TT3 עם מעבד יותר חזק ובלי הסלייד... לדעתי, בגלל הריבוי בנקודות חמות בארץ ובעולם ובגלל ההיצע הדל של מכשירי פאלם עם תמיכה בWIFI, הרבה אנשים שהיה להם פאלם - עוברים לPPC. לגבי המולטי טאסקינג, אני לא יכול שלא להסכים. נכון מאוד שלשמוע MP3 ולעשות משהו אחר זה ריבוי משימות, אך האם אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם תוכנות אחרות? האם אפשר לעבור באמצע משחק ולמצוא למשל מספר טלפון תוך כדי בדיקת דוא"ל או הורדת קובץ מהרשת? יש עוד מספיק סיבות שבגללם מערכת ההפעלה העתידית של פאלם גם תכלול מולטי טסקינג שקיים בעוד הרבה מערכות הפעלה...

yaniv79

New member
wi-fi חיוני יותר כאשר אתה נייח...

מכשיר נייד כמו פאלם או פוקט יעשה שימוש טוב יותר בקבלת ושליחת נתונים לרשת בשילוב מכשיר סלולרי בקישוריות BT. כך אינך מקובע לאותה Hot Spot. אני לא מסכים שזו הסיבה שאנשים עוברים מפאלם לפוקט, הסיבה האמיתית היא אופיס וניווט ושניהם נפתרו בפאלם. לגבי מולטיטסקינג, אני יושב בבית בסלון, מחובר ב-BT ל-PC ולאינטרנט, גולש בדפדפן Web Pro 3.5 בזמן שאני שומע רדיו דרך Pocket Tunes, ומחובר למסנג'ר ו-ICQ ( הודעות נכנסות יקפצו על המסך בזמן הגלישה ). במהלך השיטוט ברשת אני יכול להוריד תוכנות לפאלם בתצורת קבצי ZIP או PRC ולהתקינם ישירות על המכשיר ולעבוד איתם. אני יכול גם במקביל לגלישה לקבל ולשלוח אימיילים. מה שאני לא צריך לעשות זה לסגור כל תוכנה ידנית פעמיים כדי שהיא באמת תסגר. יניב

castroman

New member
ממ פתאום הפכת את WiFi לדבר לא

נחוץ ? WiFi הוא לרוב חינמי (בשונה מחיבור לסלולארי) וגם הרבה יותר מהיר, כרגע נכון הוא לא הכי נפוץ אך עם הזמן הוא בהחלט יהיה, אני יכול להסתובב במכרז העיר בירושלים ובעמק רפאים (אלה מרכזי הבילוי של י-ם) ולגלוש באמצעות הWiFi בחינם, פאלם בהחלט עושה שטות שהיא לא כוללת את הWiFi מובנת.

mikeoreli

New member
אם אתה אכן יכול לעשות את כל זה

במקביל - אז אני שמח בשבילך. הקטע הוא שאתה למעשה מוגבל בתוכנות שאכן מאפשרות עבודה כזו בגלל שהמתכנת אפשר זו בתוכנה, כי עד כמה שאני יודע, מע' ההפעלה היחידה של פאלם שמאפשרת מולטי טאסקינג זו מערכת קובולט. לגבי סגירת התוכנות בPPC - אתה צודק אבל חלקית. הסיבה שמיקרוסופט לא מאפשרת סגירת תוכנות בצורה קלה זה בגלל שלדעתם לא צריך לסגור. אם הזיכרון מתמלא התוכנות הפתוחות נסגרות מעצמן. הבעיה היא שהמנגנון הזה לא עובד כמו שצריך בגלל מתכנתים שגורמים לזליגת זיכרון (כמו שהיה בזמנו אצל PDAC ואני חושש שהבעיה חזרה בגרסת הבטא שלהם לVGA) וגם אולי הרגל שלנו מהמחשב האישי לסגור תוכנות שאנחנו לא עובדים איתן. למעשה, רוב בעלי הפוקט פיסי מתקינים תוכנת משימות כמו שכבר כתבתי שמאפשרות להקטין, לסגור ולעבור בין התוכנות. אני אשמח רק אם תוכל לעשות ניסוי קטן ולחזור עם תוצאות - האם אתה יכול להתחיל להוריד קובץ ובאמצע ההורדה לעבור לתוכנה אחרת, כאשר ההורדה מתרחשת ברקע? לגבי הWIFI - פה אתה טועה בגדול, לדעתי אתה פשוט משקר לעצמך, בגלל שכדי לאפשר זאת המכשיר שלך אתה צריך עוד לקנות כרטיס WIFI שעולה הרבה כסף... בתור אחד שהמכשיר שלו מאפשר גם לגלוש דרך WIFI וגם דרך BT, אני מעדיף את הWIFI. למה? ברוב המקומות שאני נמצא הוא בחינם והוא הרבה יותר מהיר... הייתרון היחיד של הBT (שגם הוא למעשה יוצר תלות בכך שתרכוש סלולארי עם BT) הוא הזמינות בכל מקום בזכות הסלולארי. חוץ מזה, אני משער שאתה לא גולש תוך כדי נהיגה או נסיעה (אני יודע שאני לא, כי אחרת...).

2cookie

New member
צודק../images/Emo45.gif

איכשהו תמיד מוצאים סיבות לכך שמה שאין הוא מיותר. לפני עידן ה-VGA לא הכחשתי שמסך HVGA היה משפר בשבילי את החוויה, וגם עכשיו אני חושב ש-POCKET WORD יכולה להיות טובה יותר.

למעלה