mostly autumn

The West Star

New member
לא ממש

כי קראתי רק קצת. אבל תאמין לי, הסדרה הזו, שיר של אש ושל קרח היא מעולה אבל ממש, ולדעתי Redcherry שקרא את שתי הסדרות יגיד לך את זה גם.

Rare Force 1

New member
קראתי את הכל

גם החמישיה הראשונה של אמבר, גם ששאוש"ק וגם שר הטבעות והסילמריליון ועוד כמה. לטעמי, שיר של אש ושל קרח היא סדרה גאונית ועולה על שתי האחרות, אבל ממש במעט. מדובר בשלושת היצירות הגדולות ביותר שקראתי. בכל אחת יש כוח שונה. בשרה"ט יש עלילה כל כך חזקה, עולם כל כך יפה שזה מדהים. ואהבתי מאוד את המסר שטולקין ניסה להעביר. באמבר, זילאזני פשוט מחולל קסמים עם מילים (יהיה מעניין לנסות לקרוא את זה באנגלית אם וכאשר אשלוט בה מספיק טוב). וגם פה העלילה גאונית. חכה עד שתקרא את הרביעי והחמישי. הם סיום חזק מאוד לסדרה. הם עליית מדרגה מהשלושה שלפניהם. וששאוש"ק הוא פשוט ספר שכובל אותך אליו. ספר ענק, שבו קראתי את הכתיבה הכי חזקה שקראתי מעודי, שוב, לטעמי. לא רחוק היום בו תראה הרבה פרוייקטים בהשראת ששאוש"ק, אין לי ספק בכך.

Rudess

New member
אם אהבת אותם

אז תשמע את להקת Magenta הבריטית, להקה לא ידועה כמו מוסטלי, אבל עושה מוסיקה לא פחות טובה מהם.

moshel

New member
mostly autumn

להקה נחמדה ראיתי אותם בהופעה בלונדון ב2001 הם גם עושים מופע מחווה לפינק פלויד לא רע בכלל יש להם DVD כפול שבו הם מבצעים את מופע המחווה לפינק פלויד וגם חומר מקורי ראיתי אותו בקצת אחרת למרות שביקשת לא להגיד לך על החנות הזאת אתה יכול להזמין דרכם והם ישלחו לך את זה בדואר!!

shakedsham

New member
תודה

וקצת שאלות: כמה עולה המשלוח מקצת אחרת? ואיזה דיסק הכי מומלץ? האם ההוא שמדורג גבוה בפרוג ארכייבס הכי טוב באמת?

וינסנטי

New member
התו השמיני- קניון מלחה.

לך לשם. מקצוענים, יחס אדיב, ותמצא את הרבה ממה שצריך בשביל פרוג :) [יס, ג'נסיס, קאמל, ג'תרו טול, ראש, וכו'...]

RamiSun

New member
התו השמיני,

באמת חנות נחמדה עם מציאות. לפעמים גם אפשר למצוא דברים טובים בסניף שלהם בנתב"ג (זה שבקניון שחקים) אחר כך אפשר לשתות קפה ולראות מטוס ממריא מבעד דמעה שקופה....

giloni

New member
עוד מעט כבר סתיו

אנסמבל של נגנים ונגניות מוכשרים ביותר. אלא מה, לצד התזמור הנהדר הם לוקים, לדעתי, בלחנים בנאליים למדי. יש לי שני אלבומים שלהם שאליהם הגעתי דרך Calssic Rock Society. הלהקה הזו היא גולת הכותרת של הארגון הזה, שיש אינטרס די ברור ומבורך לקדם להקות פרוג צעירות, ובמיוחד כאלה שנוגעות בצד הבארוקי של הז'אנר (ואפשר להבין את זה מהעובדה שנשיאי הכבוד של האגודה הזו הם ריק וויקמן ודייב קאזינס). עם זאת, נראה לי שמרוב כינורות, חלילים ושאר מצלצלים עממיים לא כל כך רואים את היער. אני דווקא לא מתיחס לפינק-פלוידיות שבמוסיקה שלהם אלא לפולק-רוקיות שלהם ונדמה לי שהם טוחנים הרבה מיים בניוטרל. יקי

למעלה