mostly autumn

shakedsham

New member
mostly autumn

שמעתי בפרוג ארכייבס וכל כך התלהבתי! המלצותיכם לדיסק מומלץ... ובנוסף: איפה לקנות? אבל לפני שיזדעקו כולם "קצת אחרת!!!" או "האוזן השלישית!!!" אבקש בשקט בשקט: באיזור ירושלים... תודה שקד

zambush

New member
אני לא מבין ../images/Emo73.gif

אין להקות שההשפעה שלהן היא מ"רומח הדרקות" או מ"אגדות נרניה"? זה חייב להיות שר הטבעות כל הזמן?

amit7349369

New member
אף פעם לא הבנתי

מה כ"כ מדהים בזה שמישהו ממציא עולם? למה להשקיע כ"כ הרבה על הפרטים הקטנים אם העלילה עצמה כ"כ לא מענינת ובימיוחד חסרת פואנטה בעליל?!?!

zambush

New member
יש פואנטה ../images/Emo73.gif

הטובים נגד הרעים מושרה מבעלות הברית נגד מדינות הציר במלחמת העולם ה-II... טולקין הוא לא היחידי שהמציא עולמות, אבל הסיפורים שלו תפסו הכי חזק

Nadavcat

New member
לכל מכחישי טולקין...

תסכימו איתי או לא... הוא עשה ניסים ונפלאות בספרים שלו... ובעיקר בסילמריליון. וזה ישאר לתמיד בכמה רמות מעל נרניה ורומח הדרקון והארי פוטר וכו. תודה על ההקשבה :)

Nadavcat

New member
לא קראתי את אמבר

אבל שמעתי על הסדרה רק דברים טובים.... :) אבל... טוב נו חבל על הוויכוח... לך תקרא את הסילמריליון ותבין. :)

FunkyMonk

New member
אז תקרא אמבר

סדרת ספרים עוצרת נשימה. לעומת רומח הדרקון שהפסקתי לקרוא אחרי 100 עמודים (טיפשי מדי בשבילי). אמבר היא סדרה הרבה יותר בוגרת, רצינית, בלי שטויות, בלי יותר מדי קרבות מרהיבים - אלא יופי של פשטות אך עם זאת גאונות. סדרה מעולה שרק טוב יש בה. אני עד עכשיו קראתי את הספר השלישי (כבר הרבה זמן אני מתכנן להתחיל תרביעי), ולמרות שהוא הספר הכי "שקט" (כשתקרא, ואתה תקרא, אתה תבין), הוא לדעתי הכי טוב מהשלושה הללו. אני אישית פשוט לא יכלתי להפסיק לקרוא, ישבתי שעות ברצף וקראתי את הספרים, רק החזרה ללימודים לקחה לי את הזמן שישבתי לקרוא את הספרים (בלילה, 12-1 ככה, זה גם מוסיף לאווירה הקודרת של הספרים).

epitaph

New member
תקרא את כל החמישה...

ואז תחשוב על ההודעה שכתבת...תראה כמה ישתנה לך בשני הספרים האחרונים בסידרה הראשונה, הרבה תהפוכות, הרבה הפתעות, זילאזני היה סופר מעולה. בכלל, יש לו עוד כמה וכמה ספרים מומלצים אבל אמבר היתה לדעתי פסגת היצירה שלו.

nazgulheir

New member
רובים וסיגריות בעולם ימי ביניימי

בזה הוא קנה את עולמי לנצח נצחים

ehh

New member
ניסיתי,

אבל זה שעמם אותי עוד יותר משר הטבעות עצמו, ולכן חרגתי ממנהגי והפסקתי לקרוא באמצע. אגב, אני מאד פנאט בנוגע למנהג הזה, והמשמעות היא שהספר _ממש ממש_ שעמם אותי.

FunkyMonk

New member
אכן

זה שוס גאוני. השילוב של מדב עם פנטזיה בעולם קסום. זה פשוט.. מושלם.

The West Star

New member
יש סדרה שעולה על כל זה

שיר של אש ושל קרח. פשוט גאוני. אבל ממש גאוני. וזה יותר טוב מכל דבר וסדרה שקראתי.

למעלה