morning

LITTLEwind

New member
morning

יש לי 2 שאלות- 1. איך קוראים לזה ששיחק את צ'ארלי?? 2.בעונה הרביעית נראה לי יש פרק ש'ארלי מנגן בגיטרה לג'ן ושר לה את השיר i want you to want me הוא יושב על החלון נראה לי, ושר בעיקר את השורה didnt i didnt i didnt i see you cryin יש למישהו משג איך אני משיגה את הקטע הזה?? תודה

2 תשובות....../images/Emo105.gif

את צ'ארלי שיחק צ'אד מייקל מיורי... השיר נקרא I WANT YOU TO WANT ME הוא במקור של להקה בשם צ'יפ טריק...

LITTLEwind

New member
תודה

אבל התכוונתי ממש לקטע הזה שהוא שר, ולא רק לשיר שאותו כבר יש לי... אז יש למישהו מושג איך אני משיגה את זה?

LillipooT

New member
ניצול עצוב... ../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

סליחה על הניצול, אבל אין לי תשובה בשבילך.. וזה השרשור היחיד שקצר וניתן לנצל אותו..
אנשים - אני בשוק! השחקן ששחק בסדרה "שלושה בדירה אחת" - John Ritter - נפטר
John Ritter, a master of sitcom silliness who ruled TV comedy with "Three's Company" and then found success again 25 years later with "8 Simple Rules ... For Dating My Teenage Daughter," has died of an undetected heart problem. He was 54. רציתי לשתף... זה נורא העציב אותי
הנה קישור, למי שרוצה.

קוקיטה

New member
גם אני שמעתי על זה והייתי ממש ממש ע

צובה!! מה זה אהבתי את הסדרה הזאת כשהייתי צ'יקיטה..
לזכרו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאפ...../images/Emo16.gif

אהמ אתמול בערב פתחתי שרשור לג'ון ריטר בפורום סרטי מתח ואימה...
הוא לא שיחק רק בשלושה בדירה אחת אלא גם בין היתר בסרטי אימה...
כמו הסדרה IT של סטיפן קינג ששודרה בכבלים וכמובן סרט ההמשך ל- Chil'd Play - הסרט עם צ'אקי...
בעסה...

../images/Emo16.gif

אני גם שמעתי על זה אתמול... מאד עצוב...
אני גם זוכרת אותו משלושה בדירה אחת, אבל בעיקר מתפקיד שהיה לו ב"אלי מקביל" בעונה הקודמת או משהו כזה והוא היה ממש מקסים שם.

למעלה