morning star

פגעסוס

Well-known member
אני מניח שהוא מחק את השרשור

מאותה הסיבה שאתה התלוננת עליה אצל הנהלת הפורומים... אם אתה חושש שהנהלת הפורומים לא יוכלו לראות את השרשור כשהם יחזרו לעבוד ביום ראשון, אתה לא צריך לדאוג. כל ההודעות המחוקות נשמרות במקום מיוחד והנהלת הפורומים יכולים לראות אותן. GYXOIO

yonini

New member
אני שמח שראית....

שם המקום של הודעות כאלה,בפח זבל. והכותב שהוא כנראה ילד בן 12 סירב להתנצל. אני מקווה שהם לפחות ירחיקו אותו מהפורומים. פעם כבר היה מקרה כזה והתחילו בהליכים משפטיים נגד הכותב,אבל הוא כתב הודעה כזאת לאחר שביקשו ממנו והנהלת הפורומים פנתה אליו.

morning star

New member
לא ראיתי כי ביקשו

למחוק את השרשור, אך בזמן המועט שעומד בימים אלה לרשותי, שרשור כגון זה, במקום לקבל הסברים מייגעים וארוכים והטפה ממני על "דרך ארץ", "תרבות דיון" ושאר ירקות, פשוט נמחק, כביטוי לחוסר שביעות רצוני ממנו. לא רק זה, אלא כי אם הייתי מוחק הודעות ספציפיות, ללא ספק היו מתרעמים כאן על "פייבוריטיזם" כזה או אחר - אז שלא יהיו לכם תלונות. מי שהשקיע זמן ומחשבה אמיתיים בכתיבה, אני מבקש את סליחתו/סליחתה. להבא - פשוט לא לענות על שרשורים שכאלו. חד וחלק - איני רוצה לראות כאן יותר על ויכוחים דתיים כאלה ואחרים - לשם כך קיימים פורומים רבים אחרים - זהו פורום המיועד למאגיה ותו לא. שלכם הנווד

למעלה