monster 769

monster 769

הבוקר, במסגרת המחשבה לשנותאת מימד האופנענות שלי מחוצה אוקיאנוסים גרעיני נושא גייסות, או לפחות שלושה ארגזים, לאיזה סוג של טיל בליסטי טקטי תאמתי לי רכיבת מבחן על מונסטר.. מה טיל? טיל קטן, טילון פצפון, בקושי קטיושה, לי התאים לי מפלצת איטלקית באדום לבן, מונסטר 769. לא נוח לי מדי עם המספר הזה, עוצבת חירם המקוללת, חטמ"ר 769, ליל הגילשונים והש"ג שברח, רק שאני לא לגמרי בטוח שבאמיליה רומניה, שם ייצרו את המפלץ מישהו בכלל יודע על מה אני מדבר, למרות שהחטמ"ר המיועד מגיע באדום לבן של צנחנים ובצמד מקלעים אחוריים עם מכנס פתוח מבית טרמיניוני ועם ecu תואם. בצנחנים כמו הצנחנים: בדרך כלל נפל, אבל עם פוזה מפה עד בולוניה. התיישבתי חתמתי על כמה ניירות, קיבלתי את המפתחות הדרכה להפעלה ולדרך. ההתנעה. לקח לי רגע להבין שהסירנה שאני שומע זה האזעקה של ה Bayerische Flüsse Büffel שלי שחנה צמוד על המדרכה של ליגל והופעל לרגל הקונצרט לטרמיניוני ומוח ecu של חולה נפש איטלקי. המנופים ומכוונים די פשוטים, לוח המחוונים דיגיטלי קטן וברור, רק שהוא כזה קטן ובאפור שאני לא רואה יותר מדי. אח! איזה מראות מעוצבות! צנחן או לא צנחן? מעוצבות כמו ירכית וחגורת ש"כ ממעל, מתחת לכיסוי הכיסים, פוזה רטובה כמו איזה יוסי בן חנן מתרחץ במימי התעלה על שער טיים לייף מגזין יוני 1967. קלצ'ניקוב שלל ביד, זה נראה מזה קרבי? הכי הכי אבל אחי1 אי אפשר לכוון את זה ואני לא מצליח לראות כלום. הידיים קדימה ולמטה הרגליים אחורה, הראשון נכנס בקליק נעים ונוח גז... ולא קורה כלום. המצמד מכוון גבוה, מה שאחר כך יתברר כעניין נוח ונעים. בינתיים זה מביך. הראש שמאלה, האופנוע ימינה ויאללה בגז.. להזכיר שאני יורד מג'מוס נהרות מגושם, שנולד לפני איזה עשור, אי שם על גדות הדנובה הבאוורית. עם כמעט 150 ק"ג פחות ולא הרבה פחות כח, המפלצת אמנם לא קורעת מעלי את הזרועות, אבל מזנקת יפה, ולאט לאט אני מתחיל להבין שמה שנראה כמו איזה צנחן לפלף הוא באמת כזה רק שפה ושם רואים שרידים של איזה שת"פ עם גולני והוא למד דבר או שניים. בסבוב רגיל ורגוע של פרק כף היד הימנית למהירויות שבהם אני בכלל לא מבין מה הרעש בבופאלו שלי, המונסטר רוצה לקרוע מהראש שלי את הקסדה. רק אז אני קולט שאני כבר מזמן במהירות של שני רשיונות. ההילוכים ארוכים מדי, כולם, ובמהירויות רשמיות אין שום מצב להיכנס בכלל לששי ולשיטט בו באזור בו המומט באמת יעיל. אני חושב לעצמי כמה טוב שיש פה שרשרת וגג"ש קדמי שניתן להחלפה לפני שמחליפים לי פה מבית לבית סוהר.. נורא מפריע לי שאין מראות ולכן הרכיבה לא זורמת. עוד מפריע לי שחשבתי שהמפלצת אוהבת פיתולים והיא לא. לפחות לא אצלי. היא אוהבת סוויפרים ארוכים אבל שינויי משקל מהירים? לא היום ולא אצלי. המתלים? שוב אותו סיפור: צנחנים בהתחלה, אבל כשדוחפים, ואני לא דחפן כזה גדול, הם נושכים כמו גולנציק שאיחר לחדר האוכל. קשה ומהר. אז הנה לכם יופי! יופי של שילוב. בדיוק ההיפך מאבטיח. רך מבחוץ קשה מבפנים. אחלה. בפניות מהירות על הגז ברדיוס קבוע או טיפה נסגר - נהדר. בהפלקות? נו טוב אני אל בדיוק מפליקן השנה, אבל בכל זאת, המפלצת חושפת שיניים ולא ממהרת לציית.גם הבלם הקדמי, שאמור לנשוך כמו פקידה פלוגתית אחרי שבועיים בשטח, נושך כמו ש"ג בסנור אחרי מקלחת. צנחן פוזאי או לא, בכל זאת יש פה כמה יציאות של רובאי ב 51, ועכשיו אנחנו כבר חברים. אני מתרגל לבלמים החלשים, אני מלתרגל לבחישה בהילוכים ואני מתרגל לשלדה. כשאני חוזר לליגל דרך כביש בית אריה וקצת 1 ואיילון השמש מאחורי אני רואה את לוח המחוונים הרבה יותר טוב, עדיין אני לא רואה כלום לאחור במראות, אבל אני מצליח למצו אאת הסוויט ספוט של המפלצת במהירויות של 50% יותר מדי בהילוך חמישי - ששי. פעם ככה ופעם ככה. תלוי בתנועה סביב. ב 4.5 סל"ד הצנחן הקטן מגלה שהוא בעצם סתם לפלף כוסי כזה, אבל אם תדחוף שני הילוכים למטה ותסובב את מפרק יד ימין אחורה, אם שרירי החזה הצוואר והכפתיים שלך עומדים בזה - ואם יש לך קסדה איכותית ותואמת, עד מנתק ההצתה יש לך עסק עם מאגיסט מטונף בזיעת מסעות, אבק שריפה וזיפים של תרגיל, שכל מה שמעניין אותו זה לא לנגן הבה נגילה, אלא להפליץ לך בפרצוף, לשפוך קנה ולצרוח בקול בס :כוס אמק עליך נסראללה, יא חתיכת מזדיין נסראללה"! איזה קול יש למפלצת הזאת! הרב בריח שלי מריעה לו שוב בצווחה דקה כשהוא חוזר לחניה בליגל.. נותרתי אובד עצות. בעצם מה שנכון עבורי הוא מולטידטראדה, אבל הוא עולה המון כסף ימבה כסף. זה לא צנחן ולא גולנצ'יק מגלן מטכ"ל או שייטת 13- כולם ביחד, תלוי באיזה יום תפסת אותם. רק ששוב, הכסף. כמה כסף! ברדה מציע פתרון: מונסטר עכשיו, וכשיתפנה איזה מולטיטלנט במחיר נכון טרייד אפ במחיר מחירון. זה מפתה עד שיצאתי מהחנות, שיחררתי את BFB ממסרותיו (ג'אמוס הנהרות הבווארי שלי כאילו?) , מהאזעקה שהודיעה לי בשלושה צפצופים ארוכים שמישהו הפעיל אותה (וואלק?), והפלגתי. ממש ככה, הפלגתי עם חוצה האוקיאנוס האסטרטגי שלי לדרכי. נכון, בופאלו הנהרות הבווארי שלי כבד מדי וגדול מאד, אבל הוא נוח, הוא מלא מומנט, הוא יעיל, ולמרות שהוא מנתק אותך במידה רבה מהרבה מאד דברים שקורים למטה, לצרכים שלי הוא נכון יותר מהמפלצת. אז כן, יהיה לי מולטיסטרדה בשנים הבאות, אבל אני לא אקדם אותו בכלום עם מונסטר, אפילו שהוא גם חמוד אבל גם ארס בן זונה בטירוף. מכל מקום תודה, היתה לי חוויה טובה מאד ועוד ניפגש.

lior135

New member
כתוב יפה, מעניין לקרוא,

רק שכל המטאפורה שלך מבוססת על מספר שגוי: 796 ולא 769.

מובן שאתה צודק

אבל זאת האסוציאציה שלי..

The Red Lady

New member
לא בעמקים

יש להם בעיה שם במיון. ואם זה מנחם אותך, אז לצ'רלי צ'פלין נולד ילד כשהוא היה בן 70.

megahertz

New member
ועם זה מנחם אותך 2:

גבר מתחת לגיל 40 יכול לקבל זיקפה מלאה תוך 10 שניות. מקור: טוויטר..מזל שיש אותו, אחרת איך הייתי קורא שטויות ונקרע מצחוק במקום לעבוד?

פרארי1

New member
זכורה לי איזו הבלחה בשנים האחרונות

אבל זה בטח לא ברמה האובססיבית פתולוגית שהייתה בימי הזוהר שלו. כיום זה גם לא כזה ביג דיל להגיע לאמצעי התקשורת, על פריק כמוהו יקפצו כמוצאי שלל רב מלהקים של כמה וכמה תכניות ריאליטי.

למעלה