monster 769

The Red Lady

New member
בטח בפח הגדול VIP הבא עלינו

(מתישהו הזבל הזה בטוח יבוא עלינו) הוא יככב. עוד יגידו שהוא היה בזמנו כוכב גדול. ענק.

omkgu

New member
כתוב יפה. נהניתי לקרוא;

ראיתי אחד כזה היום בפתח תקווה, ליד הבית ספר של הבת שלי. התעכבנו עליו - באמת כלי יפה. אין מה להגיד

iec

New member
בוקר טוב אליהו...הוא

תקוע שם כבר 3 ימים

כל הכבוד לצהל

רוני, לא בטוח שהבנתי את כל הקטע הצבאי, אז רק עצה אחת: נסה דו"ש. יש היום דושים קרביים שיכולים להיות מונסטר בכביש, וסופר מונסטר בשטח. תנסה.. אפילו sm שיהיה לו גם סט שטח. למישהו אחר לא הייתי ממליץ אבל לך בהחלט.

זה העץ הזה שנתקע לך בראש

תראה, אם סיימת מסלול בגולני, וחיית איזה זמן בקו אימון קו אימון, בבונקר לוחמים בחרמון, בחדר בבירנית, במפקדה במחנה אל על, במוצב בני, או באוהל של רובאים בצומת פרקר, בתקוע או בנבי מוסא, אז אתה מודד הכל לפי מי היה איפה, למי היה איזה פק"ל ומי יותר לפלף מהשני. ככה. זה לא באמת קטע צבאי, זה סוג של נקודת יחוס. עובדה: אני רואה 769 ולא 796 לא כי יש לי איזו דיסלקציה, אלא כי זאת ההתניה שלי -כלומר שוב, זה הרפרנס. אני בהחלט מבין את מה שאתה אומר, ולכן חושב מולטיסטראדה. אני אמתין קצת, ובסוף אקח אחד כזה הביתה. אם הבעלים הקודמים לא הרכיב טרמיניוני, זה יקרה מיד, כי זה פשוט לא הגיוני הצליל שלהם. בעיקר בק פיירים כשאתה עוזב גז אחרי תאוצה. לא הגיוני כמה שזה נעים.

תשמע אולי זה רק אני

אבל לא הבנתי שום מילה ממה שכתבת אולי כי היתי בנח"ל ולא בגולני .... יש מצב לשכתב את הסקירה רק עם תרגום / כתוביות / חלון אליפסה אם מתרגמת לאנשים כמוני, ולא בשפת הסימנים (כי אני לא טוב בסימנים ורמזים) או לפחות להבאה... אני בטוח שמה שכתבת מעניין אבל WTF איך הגעת מאופנוע לגדוד האחזות של הנח"ל ?

למעלה