money money, must be funny

money money, must be funny ../images/Emo130.gif

איך אתם עם כסף ובזבוזים- על מה הכי הרבה אתם מבזבזים
איך אתם חוסכים את הכסף שלכם
מה נחשב בינכם כחובה לקנות ומה כ"רק אם יש כסף לכך"
ואיך אתם מתמודדים עם אי הצלחה בארגון הכלכלה האישית שלכם

לקשמי

New member
בזבוזים

כאשר המצב הכלכלי שלי מאפשר לי את זה אני מבזבזת. בעיקר על אוכל (ג'אנק פוד יותר נכון). לגבי לחסוך, כשהחלטתי לחסוך כסף לקורס מורים, סגרתי בחשבון הבנק סכום כסף מסויים שבו אני לא אגע עד שארצה להירשם לקורס מורים. אותו סכום אמור להשתחרר בעוד שבוע בערך. (סגרתי אותו לפני חצי שנה). לפני בערך שבוע התפטרתי מהעבודה וכרגע המצב הכלכלי שלי הוא כזה שאני יכולה להרשות לעצמי לא לעבוד עד הזמן של הקורס מורים, אבל זה אם אני לא אבזבז כסף ואקנה באמת רק מה שצריך. רק מה שצריך זה דברים בסיסיים כמו אוכל (לבית ולא אוכל שאוכלים בחוץ), חומרי ניקיון, כלי רחצה וכו'. (מעבר להוצאות של שכר דירה, חשמל וארנונה שיורדים ממילא).

thankful

New member
זה פשוט לא יאומן ...

אני רואה שאת (מלאכי) חושבת על יותר ויותר נושאים למאמרים , שכבר ממש הופכים להיות אחד-לאחד לנושאים שחשבתי עליהם בזמן המלחמה (נושאים למאמרים כאן) ... בכל אופן , זה אולי מראה עד כמה בני האדם , עם זאת שהם כ"כ שונים אחד מהשני , הם באותה מידה כ"כ דומים זה לזה , עד שאנחנו חושבים ממש על אותם נושאים ... ליאור . נב. אם אנחנו חושבים ממש על אותם נושאים , יש סיכוי (עתידי) שאצטרף להיות מנהל פורום קטן ? :)

shirazlovemor

New member
אני בנאדם מאוד שקול

לא מבזבזת יותר מדי איפה שאפשר לחסוך, אבל גם יודעת להשקיע במה שנחוץ לי ויעשה לי טוב.

למעלה