Monday March 5:

Shiri from the block

Active member
היא עדיין שכבה עם רידג' ות'ורן ועם הבן של ברוק ואבא של ברוק ואח של ברוק........

steffi1

New member
גם ברוק שכבה עם רידג' תורן אריק תומס

בנו של רידג'
דיקן הבעל של הבת שלה בריגט
קונור גימס גרנט דייב
חוצמיזה טיילור נוצלה עי סטיבן וריק.ועם סטורם היא מעולם לא שכבה
לעומתה ברוק ניצלה מינית את כל הגברים שהיא שכבה איתם

rachelyk

New member
היא לא שכבה עם תומס רק...

רק התנשקה איתו אבל היא כן שכבה עם אוליבר...
ואל תשכחי את ניק ואם אני לא טועה גם עם וויפ

Yaki J

New member
זה הכי מצחיק

היא היתה נשואה לאריק, לרידג', לת'ורן (אפילו שטיילור טובת הלב ש"לא מתערבת בעניינים של אחרים" שלחה את בעלה לנסות להפריע) לניק בצורה חוקית לחלוטין. היא נישאה לגרנט ועמדה להתחתן עם ג'יימס עד שהחליטו להשאר ידידים. לוויפ היא נישאה כדי לכסות את החרפה של הסיפור עם דיקן (והיא מעולם לא היתה עם וויפ אינטימית) והסיפור עם אוליבר הוא לחלוטין לא אשמתה.

טיילור היתה נשואה לבלייק, עומאר (מזל טוב! מצאה מישהו שהוא לא שארית של ברוק), רידג', ת'ורן, ניק, וויפ. עמדה להתחתן עם ריק רק מתוך נקמה, היתה בעבר גם עם סטורם, פירס, ג'יימס (בזמן שהיתה נשואה לרידג'), גרנט, דנטה, סטיבן, הקטור והיא כביכול הקדושה. היא גם היתה נטולת בושה לחלוטין כשעמדה להתחתן עם הגבר שאת אשתו היא רצחה בנהיגה בשכרות שלה מבלי לחשוב מה זה יעשה לבת שלו. היא מעודדת את הבת הזנותית שלה לחטוף גברים של נשים אחרות, עברה עשרות עבירות אתיות כולל כאלו שבעולם האמיתי היא מעולם לא היתה יכולה לחזור לעסוק ברפואה (עבירה פלילית, קשירת קשר, שיבוש ראיות) ועדיין היא קדושה.
גם כל הקשקוש הזה על כך שזה רק בשנים האחרונות - טיילור זו ששלחה את רידג' להפריד בין ברוק לת'ורן ולעומתה כשברוק גילתה את מזימת ההיפנוט להפריד בין טיילור לרידג' היא הראשונה שעצרה אותה. טיילור האחרונה שיכולה להטיף למישהו מוסר.

ואגב, כמה מטומטם מצד חלק מהאנשים פה להגיד שהיא שכבה עם תומס, טוב שלא הוספתם את האנס שלה.

לינה18

New member
ברוק לא שכבה עם וויפ היא לא רצתה

והיא לא ניצלה מינית אף אחד, כולם רצו אותה

Shiri from the block

Active member
תמיד שוכחים במקרה של ברוק שצריך שניים לטנגו ותמיד כל האשמה נופלת עליה.. כאילו היא אנסה את הגברים האלה והכריחה אותם להתחתן איתה.
כזה הזוי, לא מבינה את זה.

Yaki J

New member
ברוק היחידה שלא היתה עם מישהו מאינטרס

טיילור הודתה בפני ברוק שהיא פיתתה והתארסה לריק רק כדי לנקום בה. לבעלה הראשון בלייק היא נשיאה כי היתה ענייה רוצתה שיממן לה את לימודי הרפואה ויתמוך בה כלכלית.

סטפני כלאה את אירק במערכת יחסים נטולת אהבה רק כדי להסתיר את ההריון ממאסימו וכדי לנקום בבת'.

סטפי שוכבת עם גברים רק כדי להרגיז אנשים אחרים.

אפשר להתלונן מהיום עד מחר על ברוק, אבל היא מעולם לא הכריחה אף אחד להיות איתה ולא היתה עם אף אחד כי היא רצתה לקדם את עצמה.

crazyforyou92

New member
לגבי טיילור והנישואין של ברוק

לא כל הנישואין של ברוק באו עם אהבה. אני לא זוכר שהיא אי פעם אהבה את למשל את וויפ באמת. טיילור אמנם גם לא אהבה אותו אבל זה לא היה במודע, וברגע שהיא גילתה זאת, היא סיימה את הנישואין שלהם.
בקשר למראה של ברוק. משום מה הרוב המוחלט של האנשים שאני מכיר אומר שלטיילור יש יופי מאוד מיוחד ונדיר. ושהיופי של ברוק הוא רגיל יותר. טיילור לדעתי יפהפיה אמיתית שטיפה הרסה את הלוק עם הגדלת שפתיים יתר על המידה. אבל זה לא מה שהורס לה את המראה היפה שלה. ואגב, אני חושב שהיא גם מתלבשת יותר יפה מברוק.

Yaki J

New member
טייילור שכבה עם סטורם, היא היתה מאורסות לו

עד לאותו רגע שרידג' התלאמן. לחלק מאיתנו יש זכרון מעבר ל-5 שנים האחרונות של הסדרה..

jrr614

New member
ושכחנו

ושכחנו את ניק שהוא אח למחצה של רידג' והיה הבעל של ברוק

jrr614

New member
ושכחנו

ושכחנו את ניק שהוא אח למחצה של רידג' והיה הבעל של ברוק

lior267

New member
מאוד מזכיר את בוורלי הילס

נראה לי שכל אחד שזוכר את בוורלי הילס עשת בראש את ההשוואה אבל יש פה בכל זאת שוני, אבל אני לא אהרוס לך כי עוד לא צפית בפרקי ארה"ב

למעלה