Monday March 5:

Monday March 5:

Monday March 5: Steffy tries to convince Liam not to move on with Hope. Liam and Hope think back on happy times together. Brooke finds Steffy in a low moment and Steffy makes an admission. Tuesday March 6: Hope begins to have doubts about sleeping with Liam. Ridge and Brooke feel differently about Hope's maturity. Stephanie and Taylor believe Liam will return to Steffy. Wednesday March 7: Someone proposes. Gladys Pope, Sally Spectra's old friend, drops in on Eric and Stephanie. Hope opens up to Brooke about her night with Liam. Grills Liam. (Soaps.com) Thursday March 8: A couple remarries. Bill asks Liam about his night with Hope. Brooke is stunned at Hope's confession regarding her night with Liam. Friday March 9: When Hope meets with a doctor, she discusses the reasons behind her choice to abstain from sex. Steffy is about to acquiesce to Liam's request when Bill interrupts.

Shiri from the block

Active member
העלילה הזאת מזה נמתחת יותר מידי כבר.. כבר נראה לי שהופ לא תשכב איתו וליאם יחזור לסטפי.... זה פשוט מעצבן. מה הבעיה שלה עם סקס?
מי ישמע מה כבר ברוק עשתה.. איזה שטויות. עם כל הגברים שהיא שכבה איתם היא הייתה נשואה אליהם! חוץ מדיקן

אני מקווה

הופ הבינה שהיא לא מאוהבת בליאם ו אוהבת את תומאס !!אולי בגלל !!!!!!!!!!!!

אני מקווה

raz the 1

New member
טוב יש גבול... שיעבור לעלילות אחרות..

מה זה???????? כבר שנה וחצי משולש לאים סטפי הופ... אין עלילות אחרות שהם במרכז.... מה נסגר??? גלדיס!!!!!! איזה כיף.......מה היא פתאום קשורה?

Yaki J

New member
אני באמת לא מצליח להבין למי אכפת מהופ ליאם

וסטפי. דמויות משעממות, חד מימדיות וקרטוניות, ואף אחד מהשחקנים הוא לא בדיוק מריל סטריפ. השחזור המטומטם של הורסיה של בראד בל למשולש רידג'-ברוק-טיילור (ואני אומר הורסיה שלו כי אביו ז"ל היה אשף בכתיבת מרובעים או משולשים הפוכים - שני גברים רודפים אחרי אשה אחת, ולא מפגן הסמרטוטיות השוביניסטי הזה) פשוט משעמם. הופ היא לא ברוק ואין לה אלפית מהכריזמה או החכמה של אמא שלה, ליאם הוא פשוט מטומטם מדרגה ראשונה וסטפי , למרות הנסיונות הנואשים לשים אותה משבצת ה"סקסית" הרשומה בטאבו על שם ברוק, פשוט נראת כמו אחת ממחלות המין המהלכות מבית קרדשיאן. אני הייתי שמח להצערה של ברידג'ט עם ליהוק חדש (למען השם, אשלי ג'ונס מבוגרת יותר מג'ייקוב יאנג!) ולהחזרתה לסדרה כבוגרת וחכמה יותר אבל עם אדג' (כמו שג'ניפר פיניגן נתנה לה), הייתי שמח להחזרתה של אלי פורסטר למסך, הדמות עם הפוטנציאל הכי מעניין, אולי אפילו לבגר קצת את אר.ג'יי, ג'ק ודנטה (יכולים ליצור יריבות אגדית בין "הדור הבא" של הפורסטרים ולבנות אותה כבר עכשיו) ולשקול להחזיר דמויות שלא מוצו כמו אריקה ואחותה שראינו רק כתינוקת - דיאנה.

Shiri from the block

Active member
מסכימה, זה מאוס ונמתח ונמשך ולא נגמר!! וכן, זה מצחיק שאשלי יותר מבוגרת מג'ייקוב, אבל הוא אמור להיות האח הבכור.. ובאמת לא חסר עלילות שאפשר לעשות עם ברידג'יט.. בנוגע ליריבות של הדור הצעיר, זה יהיה מאודד בלאגן, כי כבר עכשיו תומאס סטפי הופ וריק רבים מי יהיה הדור הבא להנהיג את פורסטר, אז ללכת על הילדים? לא הגיוני כל כך..

MotheRonit

New member
יו איך התגעגעתי לאשלי ג'ונס וריק

מחכה בצפייה. למרות שהבנתי שאין לי ממש למה

וסטפי הזאת בעעעעע

וזאת רק אני או שהופ היא גרסה מודרנית של דונה מבוורלי הילס... רק שם לפחות אחרי 7 שנים של מערכת יחסים שם זה קרה - כאן זה לא נראה באופק

Shiri from the block

Active member
חחח נכון, באמת מזכירה את דונה אני גם חשבתי על זה... שאחרי שהופ תשכב עם ליאם אז היא תיהיה זונה כזאת ששוכבת עם כל אחד חח

אבל לא נראה לי שהופ תשכב עם מישהו בשנה הקרובה..

MotheRonit

New member
פחחחח. מה זה לפתוח תיבת פנדורה?

לאכול את הביס הראשון בעוגה ואז לטרוף את כולה???

לא כל אחת גם אחרי הפעם הראשונה הופכת להיות מזרון פלוגתי. תסמכי על הופ שהיא תשמור את המשימה הזאת לאמא שלה

Shiri from the block

Active member
זה מה שדונה עשתה לקח לה שנההההההההההה לשכב עם דיוויד, ואז שכבה עם איזה אחד בשם נוח.... ומשם זה רק התדרדר והתדרדר!

וברוק היא לאאאאאאאאאא מזרון פלוגתייייייייייייייייי

rachelyk

New member
צודקת...

ברוק היא לא מזרן פלוגתי.... למזרן פלוגתי לפחות יש גבולות... אל תשכחי שברוק שכבה עם 3 גברים וכולם מאותה משפחה

Yaki J

New member
טיילור שכבה עם ארבעה גברים מאותה משפחה

רידג', אריק, ת'ורן וריק - לבית פוסטר
ובדרך הספיקה גם את סטורם וסטיבן לבית לוגן
ובל נשכח את דנטה, או גרנט, או ג'יימס, או עומאר... שנמשיך?

כל מי שאי פעם דיבר עם ברוק / עמד לידה לדקה - היא שכבה איתו.

crazyforyou92

New member
לגבי זה...

טיילור באמת שכבה עם אריק? אני רק יודע שהיה סיפור לפני מלא שנים אבל אני חושב שהיא נמנעה מלהגיע כזה רחוק, כי היא לא רצתה לפגוע בסטפני.
לגבי רשימת הגברים, אני לא מבין מה הבעיה. אני חושב שרוב האנשים שכבו עם יותר מ-2 אנשים בחיים שלהם.
אני לא חושב שמהבחינה הזו אפשר להגיד שברוק הייתה יותר טובה מטיילור. העניין שטיילור באמת בעלילות המדוברות ריסנה את עצמה מלהמשיך קשר עם מישהו במקרה שזה פגע בקרובים לה. ברוק בתקופה ההיא לא נהגה כך.

rachelyk

New member
נכון.....

טיילור לא טלית שכולה תכלת, אבל גם ברוק לא.. אל תשכחו ברוק שכבה עם בעלה של הבת שלה ונכנסה ממנו להריון

steffi1

New member
אין בכלל מה להשוות

טיילור יותר מוסרית והגונה שמדובר במערכות יחסים

steffi1

New member
עם אריק???פליייייייזזזזזזזזזזזז

עוד מעט תטענו שהיא שכבה גם עם המפיקים

MotheRonit

New member
אם הם השאירו אותה בסדרה עם איך שהיא נראית

אני לא אתפלא