MK20/R380 vs. MR22 Abyss

אמיר דרור ומסע הצלב שלו

כדי לסדר "קצת" את העובדות במסרים החמים שלך להלן השתלשלות האירועים 1.לפני כשבע שנים קנית וסת בשבא ים. 2.לפני מספר חודשים הבאת את הוסת לטיפול. הדרגה הראשונה פורקה ונימצא כי היא מלאה במים ולא ניתנת לתיקון.כמובן שמצב הוסת נובע מהזנחה שלך עקב אי טיפול שנתי בזמן וכניראה בגלל שטיפה לא נכונה שבה ניכנסו מים לדרגה הראשונה ובילו שם זמן די ארוך. כמובן שתגובתך המקצועית כצולל ותיק -ניפגש בבית משפט ! כמובן שמיד "נבהלנו" מהאיום שלך ונפרדנו לשלום. משום מה אורן החליט,בניגוד לדעתי,לנסות להגיע איתך לסידור שיהיה מקובל עליך והחליף לך את הדרגה הראשונה בדרגה חליפית ללא תשלום. 3.כמובן שלאחר החלפת הדרגה הראשונה ללא תשלום נפרדנו בשלום ואף הגעת מספר פעמים מחויך ומבסוט לחנות שלנו (כמובן שבמקביל סדרת לנו ברכות חמות מאחורי הגב באינטרנט אבל כמובל שלא אמרת לנו כלום בפנים). לסיכום חבל מאד שאיש "נחמד" כמוך מתעסק בליכלוך והשמצה חוזרת במיוחד היות ואתה נציג של ההתאחדות הישראלית לצלילה וכמו כן ,בהמשך לעצות שאתה נותן באתר,נציג של אחד מיבואני ציוד הצלילה בישראל.

שרקי..

New member
סקובה דו הארה אחת לגבי סקובהפרו!!!

אין לסקובהפרו בנושא ווסתים דבר כזה שניקרא lower-range reg הווסת הפשוט והזול ביותר שלהם שלהם MK2PLUS עם R190 ווסת מצוין מהשורה הראשונה ויש הרבה מדריכים צוללים טכניים וצוללי טרימיקס שלא יחליפו אותו בשום ווסת אחר הוא 300 אטמוספירות ניתן להסבה או לרכישה מותאם לחמצן. ונותן אויר מעולה בכל עומק. יש לי אחד כזה, סוס עבודה. תחזוקה מינימלית וקומפקטי בגודלו ומישקלו. שרקי

lizard

New member
שאלה

אתה משתמש ב MK2PLUS בתור דרגה ראשונה ובR190 בתור דרגה שנייה ?

lizard

New member
עוד שאלה ../images/Emo13.gif

באתר אינטרנט רשום שR190 זה אוקטופוס למה הם מתכוונים ?

scuba do

New member
R190 has 2 versions: main and octo

octopus version is usually yellow and has longer hose and it also costs more than the regular version

שרקי..

New member
סקובה דו ההבדל במחיר הוא בגלל

הצינור היותר ארוך ויותר יקר. אין הבדל בין R190 אוקטו וראשי. (למעט צבעים לסימון)

lizard

New member
DIVE RITE

אני משתמש בווסת של DIVE RITE. ועליו יש לי לומר - אוויר מיכלים צלול כיין
(חוץ מזה הוא תומך 300 ATM - חיבור DIM עם ממשק יוק ו100% חמצן)

דולפינה

New member
הוצאת לי את המילים מהווסת... ../images/Emo9.gif

גם לי יש דייב-רייט. פשוט מעולה!

למעלה