אני עונה בעברית בהנחה שכתבת באנגלית
כי המחשב שממנו כתבת לא מסתדר עם העברית (למשל בעבודה ... ). תגיד, כמה אנשים אתה חושב השתמשו בשני הווסתים היקרים האלה, ברמה שהם יכולים לתת לך חוות דעת על ההבדלים? לכל החברות המייצרות ווסתים ישנם וסתים זולים יותר ויקרים יותר. היקרים יותר אמורים לתת אויר בתנאים יותר קשים (צריכה במאמץ, טמפרטורות קיצוניות ועוד) אבל כל הוסתים אמורים להיות אמינים. אני יכול להגיד לך שגם היבואן של מארס בארץ וגם היבואן של סקובה-פרו בארץ נותנים שירות טוב לוסתים שלהם. לגבי הוסתים הספציפיים ששאלת - אני צולל עם MK20 של סקובהפרו וזה לא הוסת הראשון שלי. לכן אני יכול להגיד לך שזה וסת יוצא מן הכלל, אמין מאד, ונותן אויר בקלות בכל עומק סביר, יחסית לוסתים אחרים. לגבי הדרגה השניה R380 שציינת, בד"כ משתמשים בה בתור דרגה שניה של האוקטופוס. היא אמורה להיות גרסה מוקטנת של R190 (אם אני לא טועה). אני משתמש בקומבינציה לא שגרתית של שתי דרגות שניות R190 מכיוון שזוהי דרגה שניה מאד מאד פשוטה ואמינה. בדרך כלל הקומבינציה המקובלת היא דרגה שניה עיקרית - G250 או G500 שהן דרגות שניות מורכבות משהו ואמורות להיות משוכללות יותר ולתת אויר בתנאים משתנים, ולאוקטופוס R380. אני אישית לא מצאתי סיבה ללכת עליהן. לא ניסיתי את R380.