mirc32

havlaz

New member
לא אשם

עושה לך טובה וגורר אותך לאחלה פורום

Kosem

New member
בטח, כמה שנים טובות נכון איציק? :)

הוא יראה בן אדם מת הוא לא יביא לו אופ. :)

Kosem

New member
שימות בידיעה שיש לו משהו ביד :)

חחחחחח טוב לשמוע ממך רולר. אז עזרת לי הרבה פעמים ויום אחד פשוט נשבר לך הזין ולא רצית לעזור לי יותר אני מכליל אותך כמו איציק.

Sandro

New member
זה חוקי! - תתיחס

הצ´אט של שש מאפשרים אפשרות כניסה חוקית של מירק! אולי אתם לא יודעים.. על דברים כאלה לא מגיבים סתם ואומרים שזה לא חוקי, כי באמת יש אפשרות כניסה לשש - אני כמעט בטוח. תברר מסבבך אולי תמצא את השרת כי שכחתי את הכתובת

havlaz

New member
יש פה בפורום מנהל ב6, אשמח אם

הוא יוכל להבהיר אם מותר או לא. ניחוש פרוע: לא סתם יש סיסמא

spheonx

New member
סליחה??

אז לידיעתך, כפי שנאמר כאן (אבל מסתבר שלא הפנמת ממש) עצם היותה של הסיסמה - רומז שאנו לא רוצים שתהיה גישה כלכך חופשית לשרת זאת מחמת בעיות של הצפות, כפילים, "זיופים" או כל הצרות האפשריות דרך הלקוחות IRC למיניהם, you name it סתם שאלה כללית, למה אתה חושב שיש לנו רובוט שסורק מירקרים בכניסה לשרת? ומנטרל אותם? סתם כי אנחנו לא אוהבים את khaled? קצת שכל אנשים! די לשחק אותה ראש קטן, די להתנהג כמו ילדים קטנים.

spheonx

New member
הופה מר psycho boy

אנשים - זה בנאדם שכדאי להיזהר ממנו וואחד האקר, חבל על הזמן

spheonx

New member
It´s Mr Tomer for you!

LOL ממתי התחלת לכתוב פה? ולא התכוונתי להביך אותך האקר דגול שכמותך דוגרי, הצלחת להפיל שרתים שאף אחד אחר לא הצליח ועוד כלכך בקלות, אתה פשוט מדהים אותי YOU´RE GOOD!!!

PsYcHo-BoY

New member
אני שומע פה זלזול?!

אני לא מאמין תומר! אתה מזלזל בי?? יום יבוא אתה תתחנן ממני לעזרה "יואב יואב בקשה תעזור לי, אני חייב שתעזור לי , אני אעשה למענך הכל" אני אגיד לך "לאאאאא!" וזהו! מוסר השכל הכי בריא וכיף לנגב מקדימה !

spheonx

New member
מה פתאום אחי!

זלזול? אחי, אתה מעליב אותי רק בזה שאתה חושב על זה אני מעריך מאוד את היכולות שלך להפיל שרתים בקלות כזו...

למעלה