mirc32

אטו

New member
mirc32

מישהו יודע איך נכנסים לצאט של שש עם מירס 32

Rul3R

New member
כבר דיברו על זה מלא פעמים בפורום

וזה דבר לא חוקי ולכן לא יתנו לך פה תשובה על זה. אני מציע שמנהל הפורום ימחוק הודעות מסוג זה מעתה והלאה.

havlaz

New member
אני ינסה לראות אם אפשר להוסיף

בראש הפורום הערה חביבה

havlaz

New member
אממ, אני רוצה לבקש מנטע

להוסיף הערה למעלה שתגיד שאין עזרה בנושא הזה תעזור לנסח משהו! שמן!

Rul3R

New member
הערה?

אין לי מושג איזה הערה אתה מתכוון, אולי משהו בסגנון: "ברוכים הבאים לפורום mIRC\IRC, כאן תוכלו לשאול שאלות בקשר לסרביסיס, סקריפטינג, פרוטוקול הIRC, איך הוא פועל, מה אפשר לעשות איתו, סקריפטים מומלצים, מקומות בילוי בIRC, ללמוד סקריפטים, לעיין בקודים ולהעלות קודים משלכם וכל מה שעולה על דעתכם. אנחנו רק מבקשים לשמור על רמת דיון נאותה, לשמור על כללי ההתנהגות של תפוז, כמו כן אנחנו מבקשים לא לדון בדרכים לכניסה לסרברים שמוגנים עם סיסמא, הודעות שיעברו על החוקים ויחרגו מרמת דיון נאותה - ימחקו ללא אזהרה מוקדמת על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום. אנחנו מודים לכם על ההקשבה ומאחלים לכולכם דיון נעים בפורום, צ´יטוט נעים
, הנהלת הפורמים ואיציק הדרי." איך זה? תוכל לשים את זה בתור "הודעת המנהל" או משהו כזה..

אטו

New member
מצטער

לא הייתי אף פעם בפורום הזה ולא ידעתי שזה לא חוקי אל תתחילו לתקוף אותי

Rul3R

New member
זה לא אישי

אף אחד לא תוקף אותך, פשוט הודעות מסוג זה חוזרות על עצמן הרבה פעמים בזמן האחרון ולדעתי הגיע הזמן לעשות משהו נגד זה. אין פה שום דבר אישי נגדך. וברוך הבא לפורום. (בדרך כלל אנחנו יותר נחמדים
)

אטו

New member
תסבירו לי

יש לי שאלה למה זה לא חוקי מה ההבדל בין להכנס לצאט דרך הכניסה הזאת ולהיכנס לצאט דרך המירק ועוד משהו האם התוכנה חוקית ואם כן אז בשביל מה בנו אותה

אטו

New member
אתם לא מבינים

אני לא ישתמש בזה אם זה לא חוקי אבל אני רק שואל מה ההבדל בין צאט רגיל לבין זה שנכנסים ממירק

havlaz

New member
לא סתם יש סיסמא

כל אחד יכול להבין לבד, שמתי שיש סיסמת כניסה המטרה היא למנוע ממישהו להכנס ובמקרה שלנו זה משתמשים שלא נכנסים דרך הג´אווה ובגלל שאותם שרתים לא רוצים את המשתמשים האחרים, אנחנו לא נעזור לעבור על החוק ולהכנס בכוח.

אטו

New member
לפי דעתי

לפי דעתי הם עושים את זה רק בשביל שלא יכלו להשתמש בפונקציות הניהול

havlaz

New member
לא פשוט עם כניסה בקליינטים

אפשר בקלות להציף את השרת, לתפוס חדרים ועוד... יש סיבות

Kosem

New member
בין היתר...

הרעיון שאתה צריך ללמוד 100 דפים לעוד 3 ימים לא עוזרת לך הא?. ושכחתי להגיד שהכל צריך לדעת בעל פה אז אני לומד ובודק אי מייל ואם יש תגובה אני מגיב.

אטו

New member
../images/Emo122.gifלניר../images/Emo122.gif

תגיד מה הקטע שלך לעקוב על כל שאלה שלי תום

Kosem

New member
חבל"ז אשם, הוא שיכנע אותי....

לחזור לפורומים של תפוז :) למרות שבצ´אט הם לא כל כך נחמדים.

למעלה