MILESTONE בקליפ בכורה!

snakpit

New member
MILESTONE בקליפ בכורה!

שלום לכולם לי קוראים ששי מלהקת MILESTONE, בימים אלה אנו עובדים על EP בכורה ונכנסים ממש אוטוטו להקלטות, קצת לפני אנחנו משחררים קליפ בכורה- הקלטת LIVE מתוך חזרה באולפן ה"פופיק" בתל אביב. נשמח לקבל הערות\הארות או סתם שתקשיבו ותהנו, אה ואם אהבתם תנו בלייק..:) אחלה יום לכולם!
http://youtu.be/AHQlvnHwsrM

ilanmar

New member
שיר מצוין! אהבתי מאד

גם את השיר וגם את הביצוע.

snakpit

New member
תודה רבה!

השבוע אנחנו נכנסים להקלטות ובערך מעוד חודש נתחיל לחרוש את הארץ בהופעות. אין עוד תגובות חברים??

ilanmar

New member
אפילו אהבתי מאד.

ואוסיף הערה קטנטנה: הסולן אחלה אבל בכמה מקומות, בקטנה, לדעתי, הוא קצת פספס. לא במובן של זיוף או משהו. קשה לי להגדיר אפילו במה. בקטעים שיש בהם טיפה צעקה בשירה משהו נשמע פחות טוב. באמת בקטנה. שבת שלום.

אסף ברק

New member
אהבתי מאוד - וכמה הערות

קודם כל השיר נפתח מצוין, אחלה סאונד, תופס את האוזן מההתחלה. יש הרגשה שהשיר לא מספיק מתפתח. זה נובע מהפתיחה הארוכה... שהיא נחמדה אבל לא מעניינת לדעתי בשביל להיות כל כך ארוכה. זה + בית כפול וברדיג' ארוך גורם לכך שהפזמון הראשון מגיע אחרי יותר משתי דקות, וקשה להחזיק את האנרגיה של השיר עד אז. גם הדינמיקה בנגינה (בעיקר בבס-תופים) ובשירה לא מספיק מתפתחת ולכן מרגיש שהשיר קצת נמרח... יש לי גם קושי עם המבטא של הזמר, לדעתי אם פניכם לחו"ל הוא צריך לעבוד על זה. אבל מעבר לדברים האלה יש הרבה פוטנציאל ושיהיה בהצלחה!

למעלה