MIL-עדכון

I TO THA TA

New member
../images/Emo99.gifאני כבר ראיתי...

הייתי בראשון באותו יום שהשעו אותה

NoWords

New member
ואת אחר כך מתבכיינת לי

אין לך סיבה, באמת שלא.
מטומטמת

חחח לא עשיתי כלום

פשוט יום קודם היה איזה משהו חשוב בביצפר ואמרו לכולם להגיע ולא הגעתי...

אף פעם לא הבנתי תאנשים שמבריזים

מימי פעילויות זה תמיד צחוקים אין ציון לא לומדים זה דבילי צריך להבריז מיום עם הרבה מתמטיקה... ויהדות כי המורה כלבההה היום לקחתי פאקינג מונית לביצפר כדי להיות בזמן לשיעור שלה!!! ומה היא עושה?? מחרימה לי תפלאפון יום חמישי מביאה הורים.. זונהההההה

I TO THA TA

New member
בעע על התיכון המסריח הזהההה

שהיינו בשיחה אם הרכזת אז אמרנו "הלוואי שיישרף כל הבית ספר הזה" אז היא באה ועושה לנו "אם נשרף משהו פה אני באה אליכם בטענות" חחח מפגרתתת

הרכזת שלנו יותר מפגרת

ושקרניתתתתתתתת היא שמנה!! היא ענקית!! היא לא רכזת היא הר!! והיא לא מסוגלת לרדת במדרגות!! אז במקום לרדת למזכירות להביא ת'פלא שהמורה ליהדות ה@#$%#@@ החרימה לי למנהל חטיבה היא אומרת לי שהוא מאודדדדדדדדדדד עסוק אי אפשר לדבר איתו ראיתי כמה הוא היה עסוק... פוסטמהההה

I TO THA TA

New member
חחחח דווקא הרכזת שלנו נראית טוב...

היא פקאצההה מהסוג המצוי ביותר...

הלוואי עלינוווו

שלנו מכוערתתת והיא ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתת ובטקסי זיכרון שצריך לבוא עם לבן היא באה עם חולצה לבנה שקופה טראומה לכל החיים איוווווווו והיא לא נחמדה ומעצבנת ומתנשאת והיא הדביקה ת'פלאפון המושלם שלי בכלבת או משווו כל היום הוא היה אצלהה :((((((((( מסכןןן :((((((

I TO THA TA

New member
חחחחחחחחחחחחחח

כלבתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא הרכזת שלנו נחמדה, לא יודע מה עבר עליה בעעעעע קשה לשנוא אותה שהיא נראית כזה טוב, והיא כזאת חברמנית.. כנראה נידבקה במחלת הטיפעשותת

למעלה