אני לא עבריין תנועה. עולמך מבולבל עליך. עניתי לך גם במקום אחר בשרשור זה כשהבאת את החוק (אבל הבאת את החוק שאינו רלוונטי לעינייני אלא רק לעניינך). אין טעם לחזור על הדברים.   ו...עוד משהו עקרוני: גם אם נניח (מה שכאמור מאד לא נכון) שאני פועל בניגוד לחוק, שכרוכב בסיטואציות מסויימות, אני בודק הסביבה לפני העקיפה, גם אז אמשיך לבצע את זה. אם המחוקק טיפש אני כמובן לא אקריב עצמי על מזבח טיפשותו. המטרה הראשונה היא להשתמש בכביש תוך שמירה על בטיחותי כמו גם על בטיחות שאר המשתמשים.   אתה נהג גרוע. אין לך קשר ותקשורת עם הסביבה. טוב עשה השוטר שנתן לך קנס. מה פתאום אתה יוצא לעקיפה ולא מסוגל לעקוף או מסוגל רק ''ממש על הקשקש''. איפה הרזרבות החשובות לבטיחות משתמשי הדרך? אתה מסכן את הסביבה. תקרא איך עקפתי עם האופנוע ותבין מה המשמעות של עקיפה נכונה תוך הקפדה על בטיחות מבלי לעבוד על ''ערכי קצה של הקשקש''...   בנוסף נמלה, כדאי שתבין שיש דרג ויש זרג. כלומר חוקי התנועה מיועדים למכנה המשותף הנמוך ביותר. יש לך את כביש המנהרות המסובך. נוסעת דבוקה של משאיות ומכוניות פולטי חום ועשן . ממול מתקרבת דבוקה דומה. כל רכב קונבנציונלי שינסה לעקוף, זה יסתיים בתאונה חזיתית טראגית.   אבל מה הדמיון לעומת אופנוע חזק וקטן מימדים שמגיע אל סוף הדבוקה ובקלילות עוקף את כל הדבוקה וממשיך הלאה לפני ''החיכוך'' של דבוקה א' בדבוקה ב' שמגיחה ממול? עצם הרצון שלך להכיל על הרוכב את אותם כללים במקום ''לפתוח את הראש'' ולהבין שהרכיבה בתוך הדבוקה מאד מסוכנת לרוכב. מישהו שם עלול לעשות טעות שתסכן אותו. הכי בטוח זה ל''עוף'' מדבוקת הטמבלים (מספיק שיש אחד טמבל שם להכתים את כל הדבוקה). אם כרוכב אתה רוכב לך שאנן בתוך הדבוקה אתה מסכן עצמך ואתה נאיבי מדי מכדי לרכב. רוכב סביר אמור להרגיש מאד לא נוח בתוך דבוקה של רכבים ומשאיות כפי שתיארתי.