MG חשמלי פנאי ב 130000 ש"ח

יפה . אז הדוח לא יכול להיות על עקיפה אלא על נסיון עקיפה

enigo

New member
על ניסיון עקיפה כשהדרך לא פנויה

להסיק מזה שאסור לצאת לעקיפה ולא להשלים אותה זה... פשוט לא.

אני לא עבריין תנועה. עולמך מבולבל עליך. עניתי לך גם במקום אחר בשרשור זה כשהבאת את החוק (אבל הבאת את החוק שאינו רלוונטי לעינייני אלא רק לעניינך). אין טעם לחזור על הדברים. &nbsp ו...עוד משהו עקרוני: גם אם נניח (מה שכאמור מאד לא נכון) שאני פועל בניגוד לחוק, שכרוכב בסיטואציות מסויימות, אני בודק הסביבה לפני העקיפה, גם אז אמשיך לבצע את זה. אם המחוקק טיפש אני כמובן לא אקריב עצמי על מזבח טיפשותו. המטרה הראשונה היא להשתמש בכביש תוך שמירה על בטיחותי כמו גם על בטיחות שאר המשתמשים. &nbsp אתה נהג גרוע. אין לך קשר ותקשורת עם הסביבה. טוב עשה השוטר שנתן לך קנס. מה פתאום אתה יוצא לעקיפה ולא מסוגל לעקוף או מסוגל רק ''ממש על הקשקש''. איפה הרזרבות החשובות לבטיחות משתמשי הדרך? אתה מסכן את הסביבה. תקרא איך עקפתי עם האופנוע ותבין מה המשמעות של עקיפה נכונה תוך הקפדה על בטיחות מבלי לעבוד על ''ערכי קצה של הקשקש''... &nbsp בנוסף נמלה, כדאי שתבין שיש דרג ויש זרג. כלומר חוקי התנועה מיועדים למכנה המשותף הנמוך ביותר. יש לך את כביש המנהרות המסובך. נוסעת דבוקה של משאיות ומכוניות פולטי חום ועשן . ממול מתקרבת דבוקה דומה. כל רכב קונבנציונלי שינסה לעקוף, זה יסתיים בתאונה חזיתית טראגית. &nbsp אבל מה הדמיון לעומת אופנוע חזק וקטן מימדים שמגיע אל סוף הדבוקה ובקלילות עוקף את כל הדבוקה וממשיך הלאה לפני ''החיכוך'' של דבוקה א' בדבוקה ב' שמגיחה ממול? עצם הרצון שלך להכיל על הרוכב את אותם כללים במקום ''לפתוח את הראש'' ולהבין שהרכיבה בתוך הדבוקה מאד מסוכנת לרוכב. מישהו שם עלול לעשות טעות שתסכן אותו. הכי בטוח זה ל''עוף'' מדבוקת הטמבלים (מספיק שיש אחד טמבל שם להכתים את כל הדבוקה). אם כרוכב אתה רוכב לך שאנן בתוך הדבוקה אתה מסכן עצמך ואתה נאיבי מדי מכדי לרכב. רוכב סביר אמור להרגיש מאד לא נוח בתוך דבוקה של רכבים ומשאיות כפי שתיארתי.

אף אחד לא חף מטעויות , רק שאני יודע לתקן אותן

לכן שרדתי 40 שנה ללא תאונות ולא הייתי נהג של שבת רוב הזמן . עם הגיל מתמתנים , לא רק טעויות שלי אלא גם של אחרים .

boriska1

Well-known member
אולי כדאי לא לעקוף בכלל במנהרות?גם לא נותן לך כלום מבחינת

חסכון בזמן. כל המנהרות הן פחות מקילומטר

זה אופנוע זה כן חוסך זמן , ברכב המון פעמים נפגשתי עם

הרכב שעקפתי אותו ברמזור הבא , מאז שמתי לב לא לעשות עקיפות רק אם הן ממש בטוחות וקלות כי אין בזה רווח .

למעלה