MG חשמלי פנאי ב 130000 ש"ח

MG חשמלי פנאי ב 130000 ש"ח

חבל על הזמן . אבל כאשר אני נכנס לקנות זה 141000 ש"ח ????? חחחהה זה עד 130000 ש"ח מימון .
תאוצה 8.2 אחריות על הסוללה 150000 K טווח נסיעה 263 K 10 קילומטר ב 95 אגורות . 5 כוכבי בטיחות 141 כ"ס על משקל של 1534 ק"ג מהירות מירבית -לא חשובה 140 קמ"ש נשאר רק לעשות נסיעת מבחן . רק באולם MG בשורק ? WTH ?

enigo

New member
בדוק אם יש אפשרות לנסיעת מבחן מהבית

היה להם שירות כזה בעבר.

האם היבואן אינו לובינסקי?

אתה ירושלמי ותוכל להרשם לנסיעות מבחן בירושלים. &nbsp הנתונים בהשוואה לפיקנטו: 7-8 ק''מ אמיתיים בטופוגרפיה הררית מאתגרת ב95אג' ולא מוצהרת 10 ק''מ וירטואליים בחלקם. &nbsp טווח נסיעה על מיכל אחד משולב לדעתי לפחות 1300 ק''מ (לא בדקתי. אני מרגיש שזה כמעט לא אתי
לצרוך בנזין, גם יקר וגם מזהם וגם מצידו השני של המתרס, תמורת הגז נהדרת) &nbsp מהירות מירבית בפועל של הפיקנטו צ'וקומוקו משנת 2012 לא נופלת מזאת המוצהרת אצלך. &nbsp תאוצה מ0 זה פרמטר שמעולם לא עניין אותי. לעומת זאת מה שנקרא תאוצות ביניים זה פרמטר חשוב בהרבה. מן הסתם בפיקנטו הוא חלש משמעותית מאשר בmg ובעיקר קשה להשגה קרי מחייב הורדת הילוכים וכל מה שכרוך בזה. יחס המסה לכוח אצלך 140/1500. אצלי 70/1000 מה שמעיד על יתרון משמעותי לmg. אבל היתרון מתגמד במעט עקב המבנה של המרכב הדומה לsuv. &nbsp מחיר הרכב שלי. ענתיקה מקרטעת מ2012. המחיר כשל בגט טרי עם שניצל וטחינה. כלומר אחרי שאני ממלא את מיכל הגז ב100 שח, אני מקפיץ מחיר הרכב ב50% כלפי מעלה.
&nbsp הפער השלילי ביותר כנגד הפיקנטו הוא בבטיחות אין שום דבר אוטונומי אבל זה מה שאני אוהב באוטו...

enigo

New member
בתאוצות ביניים מה שקובע הוא היחס

בין המשקל לבין כח הסוס נטו. משמע מה שהמנוע מפיק באותו סל"ד, פחות איבודי תמסורת והגרר. החתך של הרכב שלך קטן יותר, כמובן, אבל רכב קצר בדרך כלל פחות אירודינמי מרכב ארוך. הנתון הזה מופיע בחלק מהמפרטים כמקדם (מספר עם cd לפניו), אבל את נתון שטח החזית קשה למצוא. בכל מקרה, די בטוח שה-MG החשמלי יהייה זריז יותר באופן משמעותי.

אתה פושע כנגד כדור הארץ ,

מי שמזהם פחות חייב לפצות על זה בדרך אחרת אני כצמחוני מפצה על כך בשריפת כל דבר שאני מניח ידי עליו . פעם אחת שרפתי ערימת צמיגים גדולה בשטח ריק , זה הספיק להרבה זמן . אתה חייב לפצות בשריפת דברים אחרים . רכב ישן תמיד יותר זול גם אם הוא על בנזין . ברוסיה המחיר של הפיקנטו הבסיסי (אפילו אין כפתורים על ההגה) מגוחך בהוספת 10000 ש"ח אתה קונה רכב משפחתי והקטגוריה כמעט ולא קיימת . אבל יש להם רכב עוד יותר קטן מהפיקנטו שרואים אותו מידי פעם על הכביש .

אני יודע שדמגוגיה זה ב DNA של איש ימין

אבל אתה עדיין לא מרויח כלום , עדיין לא החזרת את ההשקעה בהסבה לגז אתה חזק בחישובים , אולי תגיד לי בעוד כמה זמן תחזיר את ההשקעה ? דבר שני מהירות . לרכב חשמלי יש את כל המומנט כבר מהתחלת הנסיעה או כמה שניות לאחר מכן . גם בעקיפות כל המומנט זמין . אבל מה שחשוב הוא הזינוק ולא המהירות הסופית שגם מקצרת את הטווח משמעותית . אני אוהב כאשר אני ראשון ברמזור לברוח לכל אחרים גם ברכב פחות טוב משל האחרים , אני מרוכז ברמזור והם עדיין חולמים אבל גם רכב פחות טוב יש לו תאוצה כמעט דומה לאחרים עד 60 קמ"ש ולכן אני יכול לברוח להם . ברכבת החשמלית בישראל הם עדינים אבל במטרו במוסקבה גם רכבת עמוסה עם 10 קרונות מאיצה פנטסטי . את כל המסלול הטבעתי סובב מוסקבה עושים ב 45 דקות עם עצירה בתחנות . זה בגלל מהירות הזינוק ולא בגלל המהירות הסופית . בערך קוטר של 30 ק"מ . 100 ק"מ בערך במסלול ישר . ( enigo תרגע! הכל כאן בערך )

enigo

New member
יש לך טעות - במנוע חשמלי כל המומנט זמין בזינוק

אבל הוא לא נשאר קבוע, אלא יורד בהמשך. זו הסיבה ששמים מנועים חזקים יחסית במכוניות חשמליות, כדי שיהיה מומנט סביר גם במאה קמ"ש.

ב MG המנוע חלש לטעמי . בערך כמו ה CX5 מנוע 2000

שבפירוש היה חסר לו כוח , 160 כ"ס על 1600 ק"ג לכן בהמשך יש יותר מנוע 2500 . ל MG יש 141 כ"ס על משקל של 1534 ק"ג. זה בסדר, חונכים לנער בדרכו , נוהגים ברכב לפי יכולותיו .

enigo

New member
לגרסת הבנזין יש הרבה פחות.

שים לב שכמעט תמיד גרסאות החשמל עם הספק גבוה יור וזינוק מהיר יותר מגרסאות הבנזין המקבילות.

אז אם אתה הבבואה לאנשי השמאל ואני לימין

אז מה ניתן ללמוד על ההבדל בין השמאל לימין? אתה בטוח שלא החזרתי את ההשקעה וטועה בענק &nbsp אנחנו בימין מדברים רק דוגרי: אני החזרתי את ההשקעה. אוכיח לך את זה ע''י המספרים. השאלה היא האם כסמולן תוכל להודות בטעותך או שתמשיך לא לתת לעובדות לבלבל אותך: &nbsp שים לב נמלה: ההתקנה של הגז 5500 + 450 נוספים עבור אישור בטיחות ההתקנה ע''י מהנדס הטכניון ורק אז הרכב נרשם ברשיון הרכב למנגנון הנעה דואלי. סכ''ה 6000שח. &nbsp החזר ההשקעה כרוך בזמן השימוש. עד כה אני נהנה מהגז כשנה וחצי. &nbsp בוא נבדוק מהו החיסכון החודשי: נסועה חודשי כ2500 ק''מ כעת נחשב רק את עלות החיסכון החודשי מהגז. נניח מחיר 95 הוא 5 שח/ליטר ואילו מחיר הגפ''מ הוא 2 שח/ליטר. החיסכון לכל שימוש בליטר גפ''מ (בהשוואה לליטר95) הוא 3 שח. &nbsp כמה ליטרים אני צורך לחודש: בתנאי הנסיעה ההרריים שלי, הפיקנטו מספק לי 12-13 ק''מ לליטר (והנתון הזה זהה לגז ול95). נחלק 2500ק''מ ל13ק''מ/ליטר כדי לקבל 190ליטר. ניכפול ב3 כדי לקבל החיסכון החודשי מהגז וזה 570ש''ח. כמה חודשי חיסכון יחזירו 6000 ש''ח. תחלק (6000/570) ותראה ש11 חודשים. &nbsp בפועל אני נהנה מהגז מזה כ18 חודשים ככה שהספקתי להחזיר את כל ההשקעה וכעת אני צובר רווח חודשי ומשקיע בערוצי חיסכון ארוכי טווח בתוכנית עם ריבית דריבית...
&nbsp גם הטיעונים שלך על חשיבות הזינוק המהיר מהמקום לא שכנעו אותי. זינוק מהיר חשוב ברכבות תחתיות בערים היכן שיש הרבה תחנות ובמצטבר זה יחסוך לנוסעים זמן רב.

enigo

New member
איך הכנסת לכאן עמדות פוליטיות?

הנמלה לא חזק בפרטים, חישובים או כל דבר שלא מסתדר עם מה מה שעמד לו על קצה המקלדת באותה שניה. הוא הרי לא טרח לברר כמה עולה התקנת גז, או מה פער המחיר בין גז לבנזין לפני שיצא בהצהרה שלו. לא קשור לאם הוא שמאלן או אתה ימני. סתם עוד שטות של הנמלה.

אבל רק לאחרונה אתה מזכיר כאן את ההסבה לגז

לא ידעתי שזה 18 חודש . נו בסדר תהנה . זינוק מהיר זה תענוג ברכב ולא המהירות מעל 100 . פעם בעבודה החליפו לי מסחרית של יונדאי H100 או 1 H אני לא זוכר , רכב שהיה לי נוח כי היה גדול , בפיאט אונו , התבעסתי כי זה רכב קטנצ'יק , אבל אחר כך ראיתי שזה לא נורא כי זה היה פיאט אונו ג'וניור , שהיה לו כושר עקיפה וזינוק מדהים .

enigo

New member
כן... רכב עם מנוע 900 סמ"ק ו-45 כ"ס ללא ספק

עונה להגדרה של "כושר עקיפה וזינוק מדהים". אז אני מבין שמבחינתך הפיקנטו אלף היא מכונית שרירים פרועה? ואחרי זה אתה אומר על ה-MG החשמלית, שמאיצה למאה בערך בחצי מהזמן שלקח לאונו ג'וניור, שהמנוע שלה קצת חלש. ללא ספק, עקביות אצלך היא ערך עליון!

איבדת את ההכרה בזמן האחרון ? גש לבדיקה .

לפיאט אונו הייתה גם גירסא עם 360 או 366 כ"ס היו מנועים 900 1000 1100 1300 עם 110 כ"ס על משקל נוצה . וגם 1700 דיזל

enigo

New member
לאונו ג'וניור היה מנוע 903 סמ"ק שהיא

ירשה מה-127. עם הספק של 45 כ"ס. נדמה לי שאפילו היו לה רק ארבעה הילוכים בתחילת הדרך. לא היתה שום גרסה סדרתית עם 360 או 366 כ"ס. וגם די בטוח שלא קיבלת מהעבודה את גרסת הטורבו.

כנראה יאנג ולא ג'וניור , כל המנועים שהזכרתי קיימים

אונו הוא לא רכב של עבודה בדרך כלל , הוא נלקח מאחד הבעלים בלית ברירה .

enigo

New member
האונו הכי חזקה היתה הטורבו, עם 105 כ"ס

ונדמה לי שאחרי זה ההספק עלה קצת. לא היתה מעולם גרסה עם מאתיים כ"ס ויותר לאונו. לא משהו סדרתי, בכל מקרה. מה שכן, השלדה של האונו היתה די מחורבנת מבחינת הורדת כח, ולכן גם בגרסאות החלשות היא היתה מפרפרת גלגלים כאילו היא איזו מכונית שרירים.

למעלה