Metallica - אלבום חדש!!!

Metallica - אלבום חדש!!!

ג´יימס ,לארס וקירק נכנסו לאולפן ב-1 במאי. מה יהיו התוצאות? האם נראה יצירת מופת וגאונות בתיאוריה (Ride The Lightning, Master of Puppets) או שמה אכזבה ממוסחרת ומטופשת (Garage Inc. Load) דעות, ציפיות, תקוות והשמצות נא לכתוב כאן...

cyber2200

New member
יש אנשים שלא יודעים מתי לפרוש...

בתור אקס-מעריץ של להקה, שמלהקת המטאל המובילה בעולם נהפכה לחבורה של אנשים זקנים ופטיטים שנלחמים נגד הקהל של עצמם (מקרה נאפסטר היה נקודת השבירה הסופית :) ורדיפה אין סופית ולא מובנת אחרי כסף, וזה לא שלאחד מחברי הלהקה חסר באיזה שהיא צורה כסף.

גילדורי

New member
באמת הם נהיו זקנים

אפשר אפילו לשמוע את זה ב LOAD ו RELOAD שהקשר ביניהם למטאל הוא ממש לא ברור...

אהה...

אז ככה את האלבום הבא הם הולכים להוציא רק כשלושה... ג´ייסון פרש כי ה"מטאל" זיין לו את השמיעה... גם אני חושב שעזרה בתביאה נגד נאפסטר היתה תועלת משמעותית נגד ילדים בני 10 שלא רוצים להוציא כסף... ופעם ה-1000 מטאליקה כבר לא ממש עוסקים בת´ראש, אולי הבי. הם בני 43 וזה מה שנקרא "זקן מדי למטאל". גם ככה הם התחילו לחרבן מאז שקליף מת...

KamikazA

New member
דווקא שמועות מספרות

שבהקלטות ל"דיסק" הבא ג´ייסון ישתתף, אומנם לא כחלק מהלהקה משהו בסיגנון ההקלטות של הסקס פיסטולס לאחר שסיד וישס היצטרף

cyber2200

New member
זה כל כך לא נכון...

חברות התקליטים והלהקות הגדולות (כמו מטאליקה נגיד) הם ערמה של אנשים שכל מה שמענין אותם זה כסף (וזה דבר ידוע שקפטליזם ואומנות לא הולכים ביחד :), נאפסטר היה איום עליהם, וטוב שכך. ורוב האומנים בעולם (שוב, עד כמה שידוע לי) לא התנגדו לנאפסטר ואפילו היו בצד של נאפסטר במשפט (האומנים נגד מטאליקה שעולים לי בראש הם קיד רוק, סיפרס היל (שהם הרכב ההיפ הופ הכי טוב בעולם כיום לדעתי), אינקובוס ועוד הרבה מאד שלא עולים לי בראש כרגע, זה היה די מזמן). אם יהיה לי פעם כח אני יסביר לכם את "תאורית הנאפסטר" ואיך היא היתה משפיע על אומנים צעירים ועל המוזיקה בכלל, בעיקר עם השילוב של הפקות זולות באולפנים ביתים זולים ואיכותים.

זיון שכל מקצועי!

קיד רוק היה אחד האנשים היותר מקורבים למטאליקה ולכן הסיכוי שהוא לחם נגדם היה נמוך... וחוצמזה, כל אמן שמסוגל להרוויח בעצמו יותר מדולר שונא את הגניבה המכונה "נאפסטר". אין סיכוי שאמנים מצליחים יתרמו לפגיעה בעצמם... אולי להקות לא מוכרות אבל גם הן ילמדו עם השנים לשנוא את החתול הגונב

cyber2200

New member
מקורב או לא מקורב אני לא יודע...

הוא היה בצד של נאפסטר. וזה שאתה אולי מפוצץ בכסף ככה שאתה יכול לקנות כל דיסק שאתה רוצה אז סבבה לך, אבל הרבה אנשים שצורכים מוזיקה הם לא במצב שלך, ובהם מעדיפים לשמוע כמה טרקים מהדיסק ואז להחליט אם לקנות או לא בשביל לא ליפול על דיסק פארש. ואני מוריד דיסקים מהאינטרנט לא בגלל שאני רוצה לגנוב, אני מוריד שירים כי אין לי כסף (אבל יש לי פס רחב :), אין לי 80 שקל להוציא על כל דיסק של אומן שלא שמעתי בחיים שלי. והרבה מאד מוזיקה בכלל אי אפשר לקנות בארץ (ואין לי כסף להזמין מאמאזון). ד"א אם להוריד זה לגנוב ממטאליקה או מאלקטרה אז אני מניח שלא יהיו לי יסורי מצפון (וישימו אותי בכלא על זה?!!!?), כי גם מטאליקה וגם אלקטרה הם לא אנשים שאין להן מה לאכול מרוב שהם מסכנים. אותו כנ"ל כלפי תוכנות פרוצות של מיקרוסופט אבל זה כבר לפורום אחר...

2kewl4stanga

New member
צודק , ותוספת

חוץ מהמדיניות של קידום להקות חדשות של נאפסטר (תמיד היה להם "שיר חדש ומומלץ" בדף שלהם) , מדונה אמרה משהו בסגנון "המפלצת שלוקחת לאומנים קשי יום את כל כספם איננה נאפסטר אלא המפיקים עצמם". מפיקים הם קפיטליסטים אבל רוב האומנים מתחילים בגלל אהבת האומנות והם בעצם משלמים על הכל מכיסם (פעם הסביר לי מישהו על תעשיית המוסיקה האמריקאית). הם מקבלים נניח מליון דולר על האלבום. קליפים - חשבונם . השמעות רדיו - חשבונם. שיכפול דיסקים - חשבונם. וכן הלאה. ולמי שמכיר את תעשיית הwarez יודע שהטקסטים שמגיעים עם המשחקים/תוכנות תמיד מכילים את המשפט "remember , if you liked this release , buy the original. the developers need your support". משפט אחרון , נשבע: אנשים ששומעים וקונים מקורי יכולים להעזר בתוכנות האלה לבחירה. מי שלא תכנן מעולם לקנות מקורי , בכל מקרה לא היה קונה מקורי. אם הוא לא היה מוריד מנאפסטר , הוא היה קונה פיראטי או צורב מחבר.

2kewl4stanga

New member
סליחה שכחתי

אגב , גם rage against the machine היו בעד נאפסטר. מי שלא מאמין בקשר למה שאמרתי על האלבומים , יום ראשון היה vh1 behind the music with TLC שהם ממש ממש ממש ממש נדפקו עם החוזה שלהם. היה להם עם האלבום השני מכירות של 10 מיליון דיסקים , חודש מקום ראשון עם האלבום שלהם וtour רווחי והם הרוויחו מכל העסק 55 אלף דולר לשנה!!!! על כל דיסק שנמכר הם הרוויחו איזה 5 סנט!!! תחשבו!! איזה חצי שקל על דיסק של שמונים שקל!!

גילדורי

New member
אני אישית צורב רק אמנים

ששוחים בכסף, נגיד אמנים ישראלים בחיים אני לא אצרוב.

Cruvi7

New member
דיון מעניין

החכמתי מאד מכמה מפה. וגילדורי, מה לגבי ברי סחרוף? הוא שוחה בכסף, ויש לו גיטרה כמו של עומר:) ואני מוריד שירים, רק לבדוק אם הדיסק שווה את זה או לא. כבר נפלתי חזק בMachina של הסמשינג, חרא של דיסק. לכן כשהורדתי את Gish, ידעתי למה אני נכנס. ואני די בונה על קנייה בעתיד של דיסקים שלא השגתי בקנייה ע"י מטבעות כסף שהורסים את העולם. זה סה"כ גוש מתכת. ואני לא חושב שהרבה ימשיכו לקנות אם הד ארצי, הליקון וכיו"ב ימשיכו למכור דיסקים על סף המאה שקלים.

actiVEgan

New member
אז מה הרעיון...

בלהתפרק? זתומרת - הם הודיעו לפני שנה בערך (אולי פחות?) שהם מתפרקים... אמנם לא הייתה לי אף פעם להקה, וגם לא כזאת שהתפרקה, אבל נראה לי שאחרי שזה נגמר אז זה נגמר ומפסיקים להוציא אלבומים?

חברות התקליטים- האויב!!

האמן? לא! אני בהחלט שונא את חברות התקליטים ואני ממש לא מופגז בכסף אבל בכל פעם שאמן שאני ממש אוהב וממש מעריך (בלי קשר לכמה חדרים יש לו בבית) מוציא דיסק אז אני ישר הולך לקנות אותו ולא לצרוב. שילכו לעזאזל חברות התקליטים, הכסף הזה מראה את טיפת ההערכה לאמן ולמוזיקה שלו. מבין כולכם אני חוסך הכי חזק וכבר למעלה מחצי שנה לא הוצאתי גרוש מקופתי במטרה לחסוך לבס עבודת-יד של קארוין. לכן גם לא הוספתי לסטנד שלי שום דיסק כי ההערכה שלי למוזיקה היא גבוה מאוד וכמו שאני רוצה שביום שתהיה לי להקה שמוכרת (אם תהיה) אז נוכל באמת להרוויח ולא סתם לבהות בילדים עם PC מרוויחים על חשבונינו, ככה אני לא רוצה להרוויח על חשבונם של האמנים האהובים עליי. זה לא עניין של כסף זה עניין של כבוד!!!

Cruvi7

New member
דיון מעניין(ההודעה "טבעה" בת´רד)

החכמתי מאד מכמה מפה. וגילדורי, מה לגבי ברי סחרוף? הוא שוחה בכסף, ויש לו גיטרה כמו של עומר:) ואני מוריד שירים, רק לבדוק אם הדיסק שווה את זה או לא. כבר נפלתי חזק בMachina של הסמשינג, חרא של דיסק. לכן כשהורדתי את Gish, ידעתי למה אני נכנס. ואני די בונה על קנייה בעתיד של דיסקים שלא השגתי בקנייה ע"י מטבעות כסף שהורסים את העולם. זה סה"כ גוש מתכת. ואני לא חושב שהרבה ימשיכו לקנות אם הד ארצי, הליקון וכיו"ב ימשיכו למכור דיסקים על סף המאה שקלים.

למעלה