metal

funkbass

New member
metal

פעם לפני שנים רבות ... המטאל היה צורה של להעביר אנרגיות במוזיקה ... אנשים היו מוציאים עצבים .... משום מה זה נהפך לתחרות של גיטריסטים .. מי יותר מהיר vai או satriani ... למי אכפת ... שניהם לא עושים מוזיקה.. הם מנסים להכנס לגינס!! כל מיני הצהרות על metalica שמזיינים את megadeath .. למי אכפת .. לשתיהן מטרה אחת ... למכור כמה שיותר דיסקים לאנשים שרוצים להגיד we are bad !! כל האנשים האלה כמו vai ,satriani,petrucini, hammet,... הם כולם אנשים יפי נפש עם תמדית של קילר... כי הם עושים "סולו עצבני על הגיטרה"!! והעצוב ביותר ... זה הויכוחים עליהם!!! מי מזיין את מי!!!

Velouria

New member
סו וואט?

יש אנשים שנהנים מהצד הטכני, מהמהירות וכל זה... תן להם.

דווקא הוא צודק

זה כבר הפך לבולשיט, אנשים לא אוהבים להקות ושירים כי הסולואים שלהם לא קשים מספיק יש מלא דברים מהירים וטכנים בטירוף שאני אוהב אבל גם יש הרבה מאוד דברים פשוטים תחת שאח שלי יכול לנגן שאני מאוד אוהב אני דיברתי עם אחת לפני כמה זמן שאמרה לי שהיא שונאת את גאנס בגלל שכל השירים שלנם מסתכמים ב4 אקורדים ב-ו-ל-ש-י-ט!!! אם אתה אוהב טכניקה אז סבבה לך, אבל אל תהפוך את המוזיקה לתחרות של מהירות כי בסופו של דבר כמעט כל הגיטריסטים הגדולים יכולים לעשות מהירות

funkbass

New member
לי אישית זה לא אכפת

אני לא אומר שלא יקשיבו ..... שלא יזיינו את המוח!!

yoni162

New member
זה דווקא הגיוני

ככל שעובר הזמן אנשים מתפתחים ומחפשים דברים מעבר למה שהם שומעים עכשיו. אולי זה תהליך של התבגרות, אני לא יודע, אבל אני שמח שאני יכול לשמוע מוזיקה בי שיהיה איכפת לי כמה אקורדים יש בשיר וכו´. אגב, סאטריאני וואי, אין לי מושג על מה דיברתם, אבל יש ילדים שבאמת רק מתלהבים מכמה שהם מהירים, אבל יש הרבה מעבר לזה.

taya

New member
אנחנו לא מתנהגים כמו פורום נורמלי.

פורום נורמלי לא עסוק כל הזמן בלנתח את המהות שלו ועל מה אמורים לדבר בו. אם יש יותר מדיי דיונים טכניים לטעמכם, אנא התחילו דיון שעוסק בנושא אחר. אם, חס וחלילה, התברר ששני חברי פורום לא מסכימים בקשר ללהקה או נגן, בואו נקבל את זה ונעזוב את הנושא. אם לאחד חשוב הרגש שמועבר בשיר ולשני חשובה הטכניקה ורמת הנגינה, השניים יצטרכו פשוט לא להסכים. ואם מישהו לא מפסיק לדבר על איזה נגן או להקה שהוא אוהב, שיבושם לו, אתם לא מחויבים לקרוא או להגיב.

רואים שאתה לא יודע על מה אתה מדבר..

אם להתייחס ברצינות להודעה שלך אז ככה...לא פטרוצ´י לא סטריאני וגם לא ואי, "משחקים את עצמם קילר" הם פשוט מנגנים טוב...הם לא מנסים לשבור שום שיא הם פשוט רוצים לעשות מוזיקה קצת מאתגרת, יש להם יכולת למה שלא ישתפו אותה איתנו? גם אני נגד גיטריסטים או נגנים אחרים שכל העניין בשירים שלהם זה רק נטו טכניקה! אבל דווקא הגיטריסטים שאתה אמרת הם לא ממש כאלה...לפי מה שהבנתי אתה אוהב את לס קלייפול(או איך שלא רושמים את השם שלו...)הוא עושה את כל הדברים שאמרת שאתה לא אוהב, הוא פשוט עושה אותם בבאס...

funkbass

New member
!!!!!!!!!

אני מבין שאתה לא ממש יכול לפתוח הודעה בלי לעצבן משהו ... לא נורא!!! אני רואה שממש לא קראת את מה שכתבתי..... אני בעיקר דברתי על הוויכוחים של אנשים (כמוך) על מי יותר טוב .. מי הכי מהיר ולמי יש זין הכי גדול ... ולהקה שהגיטריסט שלה לא עושה סולו ב100 קמ"ש לא נחשב מטאל.... לגבי מוזיקה מאתגרת , i think not , זה לא מוזיקה מאתגרת זה גיטרה מאתגרת ... מוזיקה מאתגרת זה מוזיקה עם טמפו לא רגיל.... כל מני 7/4 6/4 16/18 11/4 .... פה אני רואה אתגר מוזיקלי!!! אני לא אוהב את לס קלייפול ... אני אוהב את פריימוס ולא רק בגלל הבס ... הם עושים דברים ממש לא כמו שום להקה אחרת (אתגר!!!!) ולא כל השירים הם סולו אחד מתמשך של בס/גיטרה!!! יש גם טקסטים ... רעיון !! אני לא זוכר איפה בדיוק בהודעה שלי כתבתי שאני לא אוהב את ה"דברים" האלה... אני אוהב סולואים מיוחדים כחלק מהשיר!! אבל לא אכפת לי אם יש אנשים שאוהבים את זה ככה ... אני רק שונה שהם(אתה) מטיפים לנו מי גיטריסט טוב ומי לא!!!

a_duck

New member
איזה שטויות...

כמו שאמרתי כבר...בפורום אמורים להיות ויכוחים או דיונים...אם לא יהיו אין טעם שיהיה פורום...זה לא רק בשביל הודעות כמו "מישהו מכיר את מטאליקה"... בפופ מתווכחים על מי יותר יפה ומזיז את התחת בצורה יותר טובה...במטאל ורוק מתווכחים בעיקר על הכישורי נגינה של הלהקות...כי כמו שאמרתי אי אפשר להתווכח מי יותר טוב ומי לא כי עניין של טעם...ואתה לא ראית הרבה ויכוחים כאן נראה לי כי אתה מתיחס רק לאלה שמדברים על גיטריסטים...מה שאמרת "ולהקה שהגיטריסט שלה לא עושה סולו ב100 קמ"ש לא נחשב מטאל" זאת שטות...דיברו כאן הרבה על להקות שהגיטריסטים שלהם לא משהו...והרוב כאן כמוך אוהב סולואים כחלק משיר ולא סולואים לא קשורים בשביל להראות שהלהקות יודעות לנגן...וגם בשביל לנגן מטאל צריך להיות די מוכשר ולדעת לנגן אז כישורי נגינה זה חלק די חשוב...

funkbass

New member
לא הבנתי אותך

אתה אומר מה שאני אומר ... אבל אמרת את זה כדעה נגדית r u with me or against me?

a_duck

New member
מה שאני אומר זה..

שקיבלת רושם מוטעה בקשר ללהקות מטאל ואנשים ששומעים אותן...והאנשים בפורום או משהו כזה...זה שבזמן האחרון היו כל מני ויכוחים על מי גיטריסט יותר טוב זה לא אומר שלכולם כאן איכפת רק מהכישורי נגינה של הלהקות...

funkbass

New member
לגבי להקות

אני לא אקבל רושם מוטעה כי אני מכיר אותן...... יש פה פשוט ויכוחים שעלים לי על העצבים

a_duck

New member
אמ...

אם אתה חושב שרוב הלהקות שאנשים כאן שומעים מנגנות בשביל להראות שהם יודעים לנגן אז קיבלת רושם מוטעה...אם לא אז לא הבנתי אותך כל כך טוב... ואני לא אומר שאני מרוצה מהויכוחים...אבל אחד החלקים הכי חשובים בפורום זה ויכוחים כי אם כולם היו מסכימים עם כולם לא היה פורום...

funkbass

New member
אבל על מה מתווכחים!!!!??????

אין לי בעיה עם ויכוחים .... כשיש על מה ..... ויכוח על מי מנגן טוב זה טפשי לדעתי ...

a_duck

New member
זה שזה טיפשי זאת דעתך...

אני לא אגרום לך לשנות את הדעה שלך...לפחות אתה יודע לכתוב שמה שאתה אומר זאת דעתך ולא כותב כאילו שאתה מחליט בשביל כולם (בניגוד לכמה אנשים כאן)... בכל מקרה כשהם מתווכחים על מי מנגן יותר טוב זה לא בגלל שרק מזה איכפת להם...פשוט בנוסף לזה שהם נהנים מהמוזיקה שלהם הם גם נהנים לשמוע ביצועים...

funkbass

New member
תאמין לי ... שאני מעריך ביצועים

כמו כל אחד פה .... אבל אני לא יורד על אנשים ששומעים דברים שאני לא אוהב ... או שמעריכים מוזיקאי שלא מרשים אותי!!!

OK.......

מצטער שאני עונה רק עכשיו(פשוט לא הייתי פה) אבל אני רואה שa_duck עשה עבודה טובה אני לא יודע מה איתך, אבל אני פה כדי ללמוד דברים חדשים וגם לעשות דיונים(אפשר גם להגיד להתווכח) עם אנשים פה...זאת מטרת הפורום לא? שאני אקרא שירשור שאני חושב שנאמרו בו קצת אי דיוקים, יש לי את הזכות המלאה להתערב(אבל לא כמוך לכתוב zed_off - fuck off אני מתכוון תגובה רצינית שקשורה לעניין) ואתה גם דיי מדבר שטויות, לא הייה פה נראה לי אף פעם ויכוח איזה גיטריסט יותר טוב, ובטח שלא איזה יותר מהיר, מה שכן הייה - לפעמיים עשינו השוואות(וכן...יש דברים שאפשר להשוות)אבל לא תראה אף פעם הצהרה כמו "סטריאני הכי טוב בעולם, ואין גיטריסט יותר טוב ממנו"(לא ממני לפחות) וגם אם כן לא נראה שמישהו יקח את זה ברצינות, סך הכל אנחנו מדברים על להקות ואומנים שאנחנו אוהבים, ולפעמיים מסבירים למה אנחנו חושבים שהן או הם יותר טובים לדעתנו...אם זה כלכך מעצבן אותך אל תיכנס לפה...

funkbass

New member
אתה פעם שניה מגרש אותי מהפורום

מי אתה בכלל .......? לא נורא ... זה לא מזיז לי הרבה!!! כמו שאמרת a_duck עשה עבודה טובה .... הוא ניהל שיחה!!! אתה לעומת זאת .. מגיע ואומר "אתה מדבר שטויות..." מגרש אותי מהפורום ... בפעמים קודמות הצהרת על אנשים שהם דבילים ולא מבינים כלום !!! זה כבר לא שיחה .... זו מריבה!!! היתרון שיש בפורום זה שאתה יכול לחשוב לפני שאתה מגיב... אז תנסה להתנהג כאילו אתה חושב!!!

taya

New member
רבותיי,

שש בבוקר עכשיו, ומישהו, איפושהו, מוריד ברגעים אלה את המנון פקיסטן (שאגב, לפי הספירה שלי, הוא הכי פופלארי מכל ההמנונים שיש לי, אחריו צועדת בגאון התקווה, ואני מכורה להמנונים). אם זה אפשרי, הכל אפשרי. בואו נפסיק כבר לריב.

למעלה