metal

funkbass

New member
אפרופו המנון

יש לי רעיון להמנון של הפורום!!! למי שמכיר את השיר של suicidal tendencies ..... השיר pop songs !! רק למי שלא מכיר אני אזרוק כמה משפטים מהשיר!! i hate pop songs they think they´re clever i think the´re wrong....... i hate puff daddy and his friend the dead fatty..... i hate sweet britney spears and sll the other ex-mousketeers and i hear another love ballad i think i´m gonna thave to toss my sallad..... there´s nothing worse at least to me than stupid lyrics with lame ass melody

a_duck

New member
טוב שאתה לא מעוות הכל...

רק אחד כאן כתב שמטאליקה מזיינים את מגדאת´...המטרה של הפורום זה ויכוחים ואי אפשר להתווכח על מי להקה טובה ומי לא כי זה עניין של טעם אבל אפשר להתווכח על מי מנגן טוב ומי לא...מי כותב מילים יותר טוב ומי לא...ודברים כאלה...מטאל זה לא רק מוזיקה בשביל לדפוק ת´ראש... ובקשר למטאליקה ומגדאת´...הם לא תמיד היו כאלה שרוצים למכור יותר דיסקים...

Liquid Tension

New member
satriani?

אל תכניס אותו בקטגוריה של מהירות!... יש נגנים שיכלים לנגן הרבה יותר מהר מנו.. אני אישית מתהלהב מהמלודיקה והפיל העצום שלו ואיך שהוא מעצב כל תו.. טכניקה זה הדבר האחרון שאני מתלהב ממנו.. ולדעתי הוא עושה מוזיקה גדולה!

למעלה