אתה קונה את זה? ניכר שהוא פשוט לא קרא את ההודעה של טל.
א אורי ברייטמן New member 26/6/05 #20 אני לא ממש רוטן אני פשוט מצפה מאנשים לומר את *כל* האמת, ואם הם לא יכולים לעשות זאת - לפעמים מוטב שיודו בכך, או שפשוט יתאפקו.
אני לא ממש רוטן אני פשוט מצפה מאנשים לומר את *כל* האמת, ואם הם לא יכולים לעשות זאת - לפעמים מוטב שיודו בכך, או שפשוט יתאפקו.
M meandmeandme New member 26/6/05 #22 מה היית רוצה שיגיד? "המשטרה ממש לא אשמה, זה המארגנים שלא בנו גדר נורמלית ולא יודעים לארגן פסטיבל."?
א אורי ברייטמן New member 26/6/05 #23 בהחלט יותר מזה - מדובר בבזיון, קוני הכרטיסים צריכים לקבל פיצוי, והאמרגן צריך ללכת לבית המשפט להתייצב מול הלקוחות שלו. פשוט בזיון.
בהחלט יותר מזה - מדובר בבזיון, קוני הכרטיסים צריכים לקבל פיצוי, והאמרגן צריך ללכת לבית המשפט להתייצב מול הלקוחות שלו. פשוט בזיון.
M meandmeandme New member 26/6/05 #24 טוב, כך או כך, אני מעריך את ההתבטאות למרות ההיכרות והקשר למופע, יש אנשים שהיו מעדיפים להתגונן.
R RamiSun New member 26/6/05 #26 גם אני חושב שההתבטאות של טל היתה אוביקטיבית וראויה להערכה מלכתחילה. מבלי להעזר ברמזים.