megadeath ההופעה הופסקה

Rudess

New member
"הלהקה הבריטית"?

מגדת' אמריקאיים. והמשטרה ממש לא אשמה, היא סה"כ עשתה את העבודה בכך שמנעה פצועים והרוגים.

טל, אתה לא אובייקטיבי

אתה כותב ב"מטאליסט" ואתה מיודד עם מארגני הפסטיבל. הסיפור היה סקנדל מפני שההופעה החלה מאוחר מדי ומפני שהמחסומים לא היו באיכות גבוהה מספיק. אי אפשר להגיד שהמארגנים לא אשמים.

Rudess

New member
ברייטמן

אני אכתוב לך בהודעה פרטית את דעתי על מה שקרה בפסטיבל. אני פשוט לא יכול לפרסם את זה פה בפומבי.

meandmeandme

New member
אולי אני מתבלבל..

אבל זה לא בדיוק מה שהוא אמר? "המשטרה ממש לא אשמה"..

אבל מי דיבר על המשטרה?

המשטרה ביטלה את המופע בצדק, מפני שהמפיקים חרגו מן השעה שניתנה להם (עד שתיים בבוקר). גם במופע של אגרול המשטרה צדקה - הזמן המותר עבר, והמפיק עבר על החוק. כל מי שהיה בפסטיבל יודע שהמפיקים פישלו בענק, ולא המשטרה. עצם העובדה שטל מדבר על המשטרה היא סוג של הגנה על המפיקים.

meandmeandme

New member
אוקי.. אין לי מושג מה הולך פה...

טל אמר שהמשטרה לא אשמה ושהיא עשתה מה שהיא היתה אמורה לעשות ואז אתה הגבת לו ואמרת לו שזה לא בסדר שהוא מגן על המארגנים ואז אני הגבתי ואמרתי שזה נראה לי מוזר שכתבת את זה כי הוא בכלל לא הגן על המארגנים ואז אמרו לי שאני לא אוביקטיבי. אני מפסס פה משהו?

Slim Jim

New member
המארגנים אשמים

ראשית כל, הם בנו את הבמה במקום דפוק. בעלייה, כך שבטח אנשים יצטופפו כדי לראות את ההופעה. זה לא היה אלים שם בכלל, ביחס להופעות רוק כבד אחרות שהיו פה ובמיוחד בפסטיבלים בחו"ל, כך שזה לא באשמת הקהל. הביזיון הכי גדול זה שהמחסום היה מאוד חלש. מעניין איך מחסום בפסטיבלים בחו"ל מחזיק 100,000 אנשים מתפרעים, ובמטאליסט אי אפשר לחסום בקושי 3,000 אנשים. ועוד לא דיברתי בכלל עם החריגה מהזמנים... בקיצור, הפקה מסריחה. אנשים באו בציפייה גדולה לקראת ההופעה של מגהדת', ומטאליסט הרס להם הכל. למרות ההצלחה של המטאליסט הראשון, עכשיו נהרס להם התדמית, ובצדק!

ZOVIRAX

New member
איזה הצלחה היה במטאליסט הראשון?

היתה צריכה להגיע להקה איכותית פי כמה מ MEGADETH(לדעתי). והם בטלו את ההופעה באשמת המארגנים. הם פשוט לא יודעים להרים אירוע החובבנים האלה. אולי של איזה כמה להקות קטנות מהארץ.

Slim Jim

New member
אני רואה את זה אחרת.

נכון שהמטאליסט הראשון לא הביא את מגהדת', אבל צריך לקבל את העובדה שזאת הייתה ההפקה הראשונה של פסטיבל רוק כבד בארץ. עכשיו, רק בגלל ההצלחה של שנה עברה, המארגנים הצליחו לעשות אותו יותר "איכותי" ולהביא להקה בקנה מידה עולמי. לא ככה? כשמסתכלים אחורה אפשר להגיד: הו, זה היה פחות איכותי וכל מיני בולשיט כזה. אבל שנה שעברה, עוד לפני שבכלל חשבו שיביאו את מגהדת', רצו להרים פסטיבל רוק כבד, ורק בגלל שלא הייתה ציפייה של הקהל ללהקה כמו מגהדת', לא הייתה אכזבה, ולהיפך, נוצרה להם תדמית טובה. בגלל שהשנה כם הייתה ציפייה להופעה של מגהדת' והיא הופסקה, אתה מבין שזה מה שגרם למפח נפש.

RamiSun

New member
לא פיספסת

"ואז אמרו לי שאני לא אוביקטיבי." זה היה בצחוק. אתה צודק במה שאמרת.

meandmeandme

New member
יופי ../images/Emo13.gif

אחרי התגובה של סלים ג'ים כבר הייתי בטוח שאיבדתי שפיות.

תתעלם רגע מרמי פרי, הוא כועס עליי

רמי פרי כועס עלי מפני שקטלתי (בשנית) את סטורמי אטמוספיר. ועכשיו חזרה לענייננו: טל הביע דעתו על האירוע של מטאליסט. לרוע המזל, טל מיודד עם אנשי מטאליסט ואין לו שום אינטרס להגיד שום דבר רע עליהם. זה לא שטל הוא בחור רע או משהו, אלא שיש כאן מקרה קלאסי של ניגוד אינטרסים. רמזתי לטל שעדיף שלא יתבטא בנושא, כי דעתו מראש תהיה 'מוטה' או 'בלתי-שלמה', אם אתה מבין את כוונתי. עצם העובדה שהוא הזכיר רק את המשטרה ולא התייחס בכלל לאחריות המפיקים, הוכיחה שהוא חושש להתבטא (ובצדק). המשטרה באמת לא אשמה בסיפור, מי שאשם הם המפיקים/אמרגנים של מטאליסט. ואת זה כבר כולם יודעים - לפחות מי שהלך לאירוע וקלט מה הולך. עכשיו הכל הסתדר לך? ממש סבך של אינטרסים פה בפורום

meandmeandme

New member
אוקי אז התגובה שלך הייתה עקרונית

לאו דווקא קשורה להתבטאות הספציפית שלו אלא יותר כעקרון שאתה מעדיף שלא יביא דעה בעניין? אחלה.. פשוט התגובה שלך נשמעה כאילו אתה רוטן על זה שהוא דיבר בצורה לא אוביקטיבית, למרות שהתגובה שלו הייתה הפוכה ממה שהיית מצפה.

RamiSun

New member
אורי, אתה פשוט ממשיך לדבר שטויות.

אתה חי בסרט לא מובן לי. מילא אם לא היינו נפגשים מאז. אבל בהופעה של אבק נפגשנו, לחצנו ידים, דיברנו, החלפנו דעות, צחקנו, לא היה חסר שנאכל אפילו זיתים יחד. זה היה הרי אחרי ה"קטילה" שלך (בראשונה) את את סטורמי אטמוספיר. נראתי לך כמו אחד שכועס עליך? אה? ככה זה כועס אצלך? מעניין. אני לא כועס עליך ולא בטיח, הכל בראש שלך. אני לא חושב שמה שאתה כותב כל כך מכעיס...אף שאני חייב לציין שניכר שאתה משתדל מאוד. ואני גם יודע שאף אחד לא באמת מתיחס אליך ברצינות (אני אפילו לא בטוח שאתה מתיחס אליך ברצינות אגב). ובכלל נראה לך שמישהו ציפה לתגובה שונה שלך? ברור כשמש. פשוט כשאתה כותב שטויות, אני מרביץ ירידה, כמו שכל אחד כאן בפורום יורד על השני. וכמו שאחרים יורדים עליך. נכון שכשאתה בדרך כלל כותב שטויות, אחרים מתדיינים איתך באשכולות ארוכים כמו שתנסה לגרור אותי עכשיו. אבל אני הפסקתי להתנצח איתך בדיונים חסרי תוחלת בפורום ופשוט זורק עקיצה פה ושם. לגיטימי באינטרנט לדעתי. לא כועס אליך. אז תפסיק לחשוב שאתה כל כך מכעיס. אם ניקח לדוגמא את האשכול האחרון, אחרים מוכנים להתדיין איתך על נסיעה לחול להופעה כן או לא בהרבה הודעות ואני כותב פשוט שאתה ירוק (מקנאה). בלי לכעוס תאמין לי. פשוט בקצרה!!!ובכלל באותו עיניין, יש הופעה בבאר שבע, לא בבודפשט. די זול להגיע. אתה יכול לבוא ולהקיא בכייף (טוב לדיאטה). קפיש?

"זורק עקיצה פה ושם"

זריקת העקיצות לא מעידה על כעס? אז על מה היא מעידה - שמחת חיים? בכל מקרה, אני שמח שאתה טוען שאתה לא כועס. לגבי 'ירוק מקנאה' - אתה לא תאמין לי, אבל אין לי שום עניין לראות את דרים ת'יאטר בהופעה חיה באירופה. בחיי. אפילו לא בחינם. בוודאי לא היום, כשהם פשוט כבר לא מעניינים אותי יותר. זה כמו שלא הלכתי לראות את ג'טרו טאל כשהופיעו כאן בקיסריה: אם הלהקה לא מעניינת, היא יכולה להופיע כאן בתל-אביב וזה לא ישנה לי שום דבר. הדברים שמעניינים או מלהיבים אותך לא תמיד מעניינים ו/או מלהיבים אותי. אתה שם שתי אלפיות כדי לראות את דרים, אני אפילו לא קונה יותר את הדיסקים שלהם. אתה נוסע לחו"ל בשביל לראות את פורטנוי בחי, ואני אפילו לא הייתי הולך להופעה שלהם לו הם היו מופיעים בתל-אביב. באותה מידה, ג'ון אנדרסון הוא סוג של 'גיבור ילדות' שלי, ולכן ההופעה שלו מרגשת אותי מאוד.

למעלה