אורי, אתה פשוט ממשיך לדבר שטויות.
אתה חי בסרט לא מובן לי. מילא אם לא היינו נפגשים מאז. אבל בהופעה של אבק נפגשנו, לחצנו ידים, דיברנו, החלפנו דעות, צחקנו, לא היה חסר שנאכל אפילו זיתים יחד. זה היה הרי אחרי ה"קטילה" שלך (בראשונה) את את סטורמי אטמוספיר. נראתי לך כמו אחד שכועס עליך? אה? ככה זה כועס אצלך? מעניין. אני לא כועס עליך ולא בטיח, הכל בראש שלך. אני לא חושב שמה שאתה כותב כל כך מכעיס...אף שאני חייב לציין שניכר שאתה משתדל מאוד. ואני גם יודע שאף אחד לא באמת מתיחס אליך ברצינות (אני אפילו לא בטוח שאתה מתיחס אליך ברצינות אגב). ובכלל נראה לך שמישהו ציפה לתגובה שונה שלך? ברור כשמש. פשוט כשאתה כותב שטויות, אני מרביץ ירידה, כמו שכל אחד כאן בפורום יורד על השני. וכמו שאחרים יורדים עליך. נכון שכשאתה בדרך כלל כותב שטויות, אחרים מתדיינים איתך באשכולות ארוכים כמו שתנסה לגרור אותי עכשיו. אבל אני הפסקתי להתנצח איתך בדיונים חסרי תוחלת בפורום ופשוט זורק עקיצה פה ושם. לגיטימי באינטרנט לדעתי. לא כועס אליך. אז תפסיק לחשוב שאתה כל כך מכעיס. אם ניקח לדוגמא את האשכול האחרון, אחרים מוכנים להתדיין איתך על נסיעה לחול להופעה כן או לא בהרבה הודעות ואני כותב פשוט שאתה ירוק (מקנאה). בלי לכעוס תאמין לי. פשוט בקצרה!!!ובכלל באותו עיניין, יש הופעה בבאר שבע, לא בבודפשט. די זול להגיע. אתה יכול לבוא ולהקיא בכייף (טוב לדיאטה). קפיש?