McWeekend :D

MyTearsDontFall

New member
^_^

שיר השבוע של מקפליי: אין
שיר השבוע לא של מקפליי: Oasis - Dont Go Away 30Seconds To Mars- Attack Cascada - Everytime We Touch (Slow The Killers- Read My Mind P.O.D - Going In Blind Evanescence -Good Enough להקת / אלבום השבוע: אואזיס ואוונסנס.
קליפ השבוע: 30Seconds To Mars- Attack תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לאדעת משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן- הייתי חולה.
תיכנונים לשישבת: אממ סנטר. ציטוט השבוע: ידיד שלי "טוב אני הולך הביתה." ~שקט~ "אני צריך ללכת..."מעיף מבט, "ואני צמא." כולם נקרעים. ואני שואלת, מה הקשר?!בירה נשר. תמונת השבוע: ס'חמוד זה.

סוף סוף נגמר השבועע!../images/Emo178.gif

היה לי שבוע לחוץ ועמוס ברמות...סוף סוף סופ"שש!
שיר השבוע של מקפליי: אוו רוקין רובין
שיר השבוע לא של מקפליי: This ain't a scene-פול אאוט בוי Swinging London Town-גירלז אלאוד Walk This Way-גירלז אלאוד והשוגבייבז
להקת / אלבום השבוע: גירלז אלאוד ופול אאוט בוי Under My Skin של אבריל
קליפ השבוע: This ain't a scene
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "איך פגשתי את אמא" XD
משהו שעיצבן / שימח השבוע: אממ שימח חידשתי את הקשר עם חברה שלי אחרי הרבה זמן:] והיום הזה היה ממש נחמד..:] התבטלו לי שעתיים לשון ומבחן שנלחצתי ממנו מאוד עבר בקלות:] עצבן..סתם אני מתווכחת עם חברה שלי על כל דבר..>_>
תיכנונים לשישבת: לישווווון!
ציטוט השבוע: חברה שלי- "התחפשתי לפריקית בכיתה ו' וזה היה מהזה יפה.. *מסבירה לי איך זה נראה* .. כולם אמרו לי לשלוח את זה לחברת..א..דיגמונים" אני, חברה שלי וידידים שלי דנה: גאדמט!!!! אני: זה גאד דאמט זה שתי מילים..וזה בכלל גאד-דאם-איט.. מה זה גאדמט? שם של מחלה מאי: חחחח כן אני: 'מה יש לו?' 'הוא חולה בגאדמט' *יום אחר כך* איתי: ..הוא פסיכופת!! נדב: כן הוא חולה.. אני: יש לו..גאדמט.. נדב: מה זה גאדמט? אני ומאי: כן זו מחלה כזאת שעושה פצעים בעור..ונקודות אדומות כאלה.. גם לך יש את זה מפחיד ניב: הן סתם אומרות לך אין כזאת מחלה.. וואלה!?!? |:
תמונת השבוע: האנימציה הזו של דאגי מוריד חולצה די עשתה לי את השנה חחחח זה לא מעלה לי אותה.. אבל יאללה נשים גם את זאת

just Kaya

New member
שבוע מעולה! ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: סילנס ואובוויזואלי :) שיר השבוע לא של מקפליי: השיר פתיחה של יש לה ביצים:) להקת / אלבום השבוע: -אין- קליפ השבוע: הממ.. הממ.. *חושבת* -אין- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: יש לה ביצים
אומנם סרט ישן, אבל חרשתי עליו השבוע~ (; ריספקט אני יודעת את כל הסרט בעלפה ^^ משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-היא, שהפלא של דני שובק חיים כל הזמן. שימח-דחו לנו ת'מבחן בהסטוריה, דנייייי!, אמא-תודה על ה כ ל:) , לונדון!!@#%$^&* אוכ החיים כ'כ "יפים" לפעמים.. לשתי שניות :) תיכנונים לשישבת: שישי-בצפר,ש-ב,מחשב, ארומה, חברים, תחפושת :) שבת-עתליה (?), חברים, תחפושת (...), מחשב, עבודות+שיעורים. ציטוט השבוע: "Hey sexy lady, i like your boobd" אל תשאלו מאיפה הבאתי את זה. XD תמונת השבוע: אוכ היא כ'כ חעמודה!3> אני אוהת אותה כ'כ:) מוני שליייייייי!~!

sweet shir

New member
אני. להלה D:

שיר השבוע של מקפליי: She Falls Asleep, TCFC, ו... זהו. ^___^ שיר השבוע לא של מקפליי: Hero של אנריקו אנגלסייס. הכל בגלל הארי! דאמ יו הארי! |זין|
Far Away - Nickelback I Belive I Can Fly, אם ככה בכלל קוראים לשיר.
אין לי מושג של מי הוא... פשוט ראיתי פרסומת שיש ת'שיר הזה וזה נתקע לי בראש כל השבוע. לעזאזל!
Who's David - Busted להקת / אלבום השבוע: מרון 5. חחחחחחחחחחחחחחח שמעתי השבוע את האלבום שלהם אחרי שלא שמעתי אותם מכיתה ז'... וממש אהבתי אותם בז'!
קליפ השבוע: לא היה ממש. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ה-4400? כי ורוניקה לא הייתה משהו השבוע. X__X; משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן: ממ הצלמת היום בביצפר לספר מחזור. איזו כלבה!!!!!
שימח: יצאתי ממש יפה בתמונה לספר מחזור! D: והיינו במטווח. חחחחחחח אני יורה ממש עקום. צלפית אני לא אהיה!
תיכנונים לשישבת: ממ לודעת, אני לא מרגישה הכי טוב... אז נחיה ונראה. ^.~ ציטוט השבוע: מישהי מטורפת צורחת עלינו במטווח, אבל מממש צורחת: "אני בן אדם רגוע!!!!! אני אפעם לא צורחת!! את לא רוצים שאני אצעק עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" >___>; תמונת השבוע: חחחחחחחחחח ס'חמוד הארי. מרוכז בעוגיה שלו. XDDDDD

1AnastaciA1

New member
אני../images/Emo113.gif

שיר השבוע של מקפליי: Star Girl, The Ballad Of Paul K שיר השבוע לא של מקפליי: אממ....SON OF DORK Eddies Song להקת / אלבום השבוע: SOD ו MCFLY קליפ השבוע: אממ....אין.... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: VIVA LA BAM ב MTV משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח....קניתי עגיל סיידליפ...(מזוייף...חחחחחחח) עיצב...כלום...
תיכנונים לשישבת: נוסעת לאמא שלי...
ציטוט השבוע: מי שלא יודע מי אמר את זה ...אממ....חבל..
"It's just so mental man, were just so crazy" תמונת השבוע:

חחחחח כן שהוא דיבר על החברות שלהם

במקפליי.. חמוד
ראיתי את זה אתמול בדיוק חח

Dana Mi

New member
סופ"ש נעים!!

שיר השבוע של מקפליי: Bubblewrap Sorry's Not Good Enough Lonely שיר השבוע לא של מקפליי: Take That - Another Crack In My Heart S Club - Reach (אחח.. היו זמנים) להקת / אלבום השבוע: McFly - Motion In The Ocean (היום הבנתי לראשונה כמה האלבום הזה באמת גאוני!) קליפ השבוע: Oasis - Live Forever (ראיתי אותו כבר פעמיים השבוע והוא מ-94) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: Never Mind The Buzzcocks (הייתה תכנית פשוט אדירה השבוע!) House Of Carters משהו שעיצבן / שימח השבוע: קניתי דיסק חדש של רובי המלך!! תיכנונים לשישבת: מסיבת הפתעה לידיד שלי.. לקרוא את האוטוביוגרפיה של רובי לחזור לירושלים ציטוט השבוע: (חברה שלי מסיעה אותי הבייתה, אוטו חותך אותה והיא מתחילה לצפור לו ואז האוטו גם נעמד ומוריד נוסעים והיא צופרת לו כמו משוגעת) חברה שלי: "וואי, הוא ממש דומה לאושרי כהן.." *2 שניות של שקט* שתינו: "זה אושרי כהן !!!!" חברה שלי: "ואני צפרתי לו!" תמונת השבוע: אני בקטע של נוסטלגיה היום....

Dana Mi

New member
../images/Emo6.gif חחח את לא מבינה..

היא אחרי זה היא המשיכה לנסוע וצעקה שעות על השמשה למה היא צפרה לאושרי כהן.... וואו, זה היה משעשע!!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo113.gif'ני

שיר השבוע של מקפליי
Sorry's Not Good Enough I Wanna Hold You Memory Lane Obviously
שיר השבוע לא של מקפליי
30 Seconds to Mars - The Kill Fall Out Boy - This Aint A Scene, Its An Arms Race Good Charlotte (featuring M. Shadows and Synyster Gates) - The River My Chemical Romance - Famous Last Words The Who - Behind Blue Eyes Radiohead - Creep עיברי לידר - זכיתי לאהוב שייגעצ - אבא עורך דין אביב גפן ועברי לידר- האם להיות בך מאוהב
אלבום השבוע
McFly - Just My Luck
קליפ השבוע
פה
תוכנית הטלווזיה / סרט של השבוע
דקטור הו / מר וגב' סמית.
משהו שעיצבן / שימח אותי השבוע
מבחן באנגלית היום / דיברתי איתה
תיכנונים לשישבת
לישון אצל חברה והיפגש אם מישהי.
ציטוט השבוע
"לקח לנו כל-כך הרבה זמן להיות חברות טובות, אבל הצלחנו להרוס את זה בשנייה"
תמונת השבוע
בקניון ערים בכפ"ס, אני צילמתי, יפה

Himeka

New member
סוף שבוע נהדר~ P: ../images/Emo69.gif

שיר השבוע של מקפליי: That girl שיר השבוע לא של מקפליי:River below-billy talent להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ראיון עם ערפד! משהו שעיצבן / שימח השבוע: דיברתי עם אמה וג'סיקיה.
תיכנונים לשישבת: להיות פדלאה.^^~ ציטוט השבוע: ידיד שלי: לחרבן מהתחת זה כמו לקבל בתחת. אני: לא זה לא! ~ויכוח של חצי שעה~ אני: טוב#$@$#@ מה שתגיד! ידיד: אני אתקע אותך בקיר! אני: אתה תשכח! O:< ~למחרת~ אני: XD ידיד: חע! *תוקע אותי בקיר* חברה: XDD הושפלת! תמונת השבוע:

למעלה