MCR באים לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הללויה

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifתקשיבו!!../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

למקרה שבאמת יש הופעה. למי שאין עם מי ללכת ורוצה, בואו ניפגש כולנו [כל מי שיילך להופעה] ונהיה ביחד. זה גם מין מפגש וגם הופעה [שלא קשורה לפוב ><] אבל גם נוכל להכיר אחד את השני וגם יהיה עם מי להיות. מה דעתכם?

FOB ROLL

New member
הוכחה שבטוח הם באים לארץ!!!

נכנסתי לאתר הרשמי שלהם באנגלית וכתוב שם בלוח הופעות- September 1, 2007 - First Midwest Bank Amphitheatre - Tinley Park, IL, Projekt Revolution למי שלא מבין.. הם יבואו בראשון לספטמבר באיזשהי חסות של בנק כולשהו בישראל... כי כתוב IL וזה קיצור של ISRAEL איזה כיייף.. ורובהסיכויים שאני הולכת.. בתור מתנה לבת מצווה.. איזה כייייייייףףף....

mili2828

New member
אמ.. אוקיי חייבים להפסיק את זה...

כי תשימו לב פעם אחת ולתמיד ש- IL זה אילינויי באמריקה... איפה יש לעזאזל טינלי פארק בארץ??!?!-- נכוןן- אין אז תשימו לב....=)

FOB ROLL

New member
לא נכון..סבתא שלי אנגלייה והיא אמרה לי ש-IL

זה הקיצור של ישראל רק באינטרנט..

mili2828

New member
מצטערת לצער.... אבל זה לא ישראל

אפילו אין מקום ותאריך מתוכננים......

PerfectSP

New member
IL=Illinoi אילינוי...או איך שלא כותבים את זה.

IS זה ישראל....אם אני לא טועה...

black rock star

New member
מצטערת לבשר לך אבל..../images/Emo103.gif

IL בארה"ב זה קיצור של אילינוי,, הונדה סיויק טור, זה רק בארה"ב ככה שאין מצב שזה בישראל

AdiA12

New member
חוץ מזה כתוב שהם באים עם לינקין פארק ../images/Emo209.gif

ולפי מה שאני יודעת לינקין פארק לא מתכננים לבוא לארץ בזמן הקרוב. וגם מה שמחוץ לארצות הברית או מה שזה לא יהיה, הם כותבים את השם המלא של המדינה.

Jo MilleR

New member
פרוג'קט רבולושן נקבע רק לארה"ב

כמו שכתבו לפני IL זה אילינוי והם בטוח באים לארץ כי אנשים ביררו בתו השמיני אלה שמייבאים את הדיסקים שלהם לארץ ובתו השמיני אמרו שהם באים

suggarr

New member
האמ...

אם כבר אז אני חושב שBANK לא מהמילה בנק אלה מהמילה גדה :S midwest? O_O

Jo MilleR

New member
הגיוני

הגיוני שזה יהיה האמפיתאטרון שעל הגדה ולא האמפיתאטרון שבבנק [WTF?!]

Fall Out Liel

New member
בפורום שלהם כתוב שהם באים, ו......./images/Emo168.gif

נכון שיש התרגשות והכל אבל זה ממש לא קשור לפורום! אם פול אאוט היו באים אז זה די ברור שהיו נפתחות פה הודעות והיינו מדברים על זה והכל, אבל זה לא הם וזה לא קשור אליהם..

Fall Out Liel

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo168.gif

אני נמצאת בשבת חתן ואני אצל בן דודה שלי [שחר- התחתן] אז סתם יצאתי מההמולה בכדי לראות מה קורה חח. אז..מה קורה?

Fall Out Liel

New member
הכל טוב תודה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

היה ממש כיף בחתונה! הייתי עד שלוש בבוקר והתנהגתי כמו שיכורה [השתכרתי מהמיץ תפוזים, שמו בו אלכוהול!
] ונהניתי
תודה
, מה איתך? יש משהו חדש שאת רוצה לשתף אותי/אותנו? חח

למעלה