MCR באים לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הללויה

l i o r 1 8 2

New member
MCR באים לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הללויה

כן כן מה ששמעתן השמועות אכן נכונות!!!! איזה אושר ראני מרגישה כאילו לקחתי ספידים עכשיו אני כל כך מאושרת

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif זה עדיין לא בטוח..

תכנסי לפורום MCR ותראי שיש שם קישור לכתבה בYנט שכתוב בה שמכר עדיין לא חתמו חוזה עם שום מפיק ושכרגע 5 מפיקים רבים מי יביא אותם לארץ. והכתבה פורסמה אחרי הכתבה של וואלה. וכל עוד אין תאריך להופעה ומקום שאםשר לקנות בו כרטיסים, אתם יכולים להישאר רגועים. וגאד אני כל כך רוצה שהם יבואו לארץ אבל כרגע שום דבר לא בטוח.

AnGi14

New member
יאאאא! אני כל-כך מקווה שזה נכון!!

אני יהי הכל כך מאושרת אם הם באים

S h A y K i

New member
OMFJ אני כ"כ מקווה שזה נכוןןן [:

הלוואיייייייייייייייי שהם יבואו
אם הם יבואו אני יהיה הבנאדם הכי מאושר בעולםם D:

../images/Emo204.gifאומגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!

טייקינג בק סאנדיי באים לישראל איתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!$!@%$!#@%#226 אומג אני הבנאדם הכי שמח בעולם עכשיווווווווווווו :| יווווווווווווווווו!!!!!!!!!!

mili2828

New member
אני מחורפנת!!!!!!!!!!!11

אי אפשר לקלוט את זה!!!!!!! אהאהאהקראעהחיגדערכ3478ט4ו 34!!!!!!!!!!1 מילנה!!!!!!!!לנשום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני בגן עדו!!!!!!!!!! אטיפה פוב?!?!?

AdiA12

New member
אאאאאאאאאהההההההה ../images/Emo209.gif

יפי היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [טוב, די!! מה יש לי עם זה?] קראתי את הכתבה ושאלתי את אמא אם אני יכולה ללכת למופע, והיא אמרה שכן.

S h A y K i

New member
רגע תגידו יש תאריך? מיקום? משהו? חחח../images/Emo6.gif

כי אני רוצה להזמין כרטיסים ממש ממש מהר חעחע

Jo MilleR

New member
איך שיהיה כרטיסים בטח יפרסמו בפורום

אבל את יכולה לבדוק בהדרן אמרו שהם מתחילים למכור עוד שבוע שבועיים

S h A y K i

New member
אוקיי תודה [:

אני לא יהיה בארץ עוד שבועיים... אבל אני ינסה להזמין שם באינטרנט או שאני יבקש מחברה שתזמין לי [:

חחח../images/Emo6.gifאורפז הוא לא עושה מעריצות../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא שחר תעשה לך עוד ילד
ואורפז נדמה לי או שהם הוציאו קליפ חדש?..[ג'ראד ממש מפחיד שם ,אבל עדיין מהממם]

כן! טינייג'רס!../images/Emo99.gif

ושחר לא תעשה לי ילד! היא בוגדת! >< סתםםםםםםםםםםםםם אני מתה עלייה!

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif אורפאזזז!! בעעעעע עלייךך!!!!!!!

*ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד *

*שבטטטטטטטטטטטטטטט*

**************************שבטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם X 3242347452637688989856556723478356536423742548454874541687 ******************************************

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif!!!! הייי זה לא פייר!!!

אני אוהבת אותך יותר!!! :p

לא לא טיניג'ארס!../images/Emo108.gif

ראיתי קליפ אחד שג'ראד פשוט נימרך על ריצפה משהו סטייל מלחמה [ת'אמת לא ניראה לי הוא חדש]

למעלה