#mc1111

דווקא אני אוהבת הרבה סגנונות של מוזיקה

אבל למצוא אמנים שאני ממש יכולה להינות מאלבומים מלאים זה לא כ"כ פשוט

Mידאס

New member
טחנו כבר את הנושא הזה עד דק

מאריה היא לא (!!!) זמרת אינדי שעושה דברים רק בשם האמנות, גם אם היא מפזרת טונות של שטויות שהיא עושה את זה "בשביל המעריצים".

היא עושה את זה כי זו העבודה שלה ומזה היא מתפרנסת, אפילו שהיא מנגבת את התחת עם שטרות של 100 דולר מרוב שהיא טחונה בכסף ובעיקר בגלל שהיא הקול ואנשים בד"כ יצפו לשיר חדש שלה, גם מי שלא נמנע בהכרח על עדת המעריצים שלה, אולי בכ"ז היא תפציץ, אבל כשהיא משחררת בפעם המיליון שיר שהוא לא יותר מהעתק של כל אחת מהעבודות האחרונות שלה, מקושט בקצת כינורות ברקע במקום הפסנתר האלקטרוני המשמים שהיא כה אוהבת להשתמש בו, היא בפירוש מאכזבת בענק. בסוף לאנשים ישבר הזין מאבק הכוכבים שהיא מפזרת לפני כל שיר עלוב כזה שהיא משחררת ויבינו שלא משנה כמה היא תחרטט לפני, בסוף מה שנקבל זה רק אבק, בלי כוכבים ובלי ניצוצות.

לדעתי אנשים פשוט מחפשים בצורה את

מה שכבר אי אפשר למצוא בצורה.

נכון, זה לא מכת מחץ

ואני נאלצת להסכים, זה לא שיר מצעדים, זה יכול להיות חביב ברדיו אבל סתם כמוזיקת רקע ולא כשיר שממש יקשיבו לו או ייסחפו איתו...

אני חושבת שזה באמת שיר אינטימי כמו שהיא תיארה אותו, הבעיה עם זה היא שזה שיר שרק מעריצים יכולים לאהוב ולהעריך, אצל כל אחד אחר זה פשוט יחלוף לידו.

כמו שציינתי באחד השרשורים הקודמים בנושא, חשבתי שזה יהיה שיר בסגנון CTTA וקצת מאכזב שזה לא...

למרות כל זאת, כמעריצה שחיכתה הרבה זמן למשהו חדש ממאריה, אני נהנית להקשיב לשיר וזה מספיק בשבילי, אפילו שזה לא יספיק בשביל מאריה...

DirrtyShay

New member
כמוך כמוני..

לא יתפוס בשום מקום..
לצערי אצלי אפילו לא יתפוס כשיר שאני אוהב כי אני מעריץ שלה, זה נטו שיר שנחמד שהיא שיחררה סוף כל סוף משהו חדש אבל הייתי מעדיף שלא תשחרר אפילו לא כבי סייד ולא כסי סייד ולא כזד סייד.

במילה אחת כמו שאמרת - פיהוק.

לרגע חשבתי שאני היחידה שלא אוהבת.
שמעתי את השיר אולי 5 פעמים כבר ואני פשוט לא מצליחה לאהוב את השיר הזה.
הוא פשוט נוראי. הקול שלה פשוט בלתי נסבל. הקול שלה פשוט עושה לי רע. כאלו היא איבדה את כל היכולות שלה לשיר. הוא כביכול מתיימר להיות אולדסקול כזה שבתכלס הוא סתם לא מובן ונורא מבולגן.
בקיצור, בגלגלצ בטח שלא נשמע אותו..להיט הוא בטח לא יהיה...לפלייליסט שלי הוא בטוח לא יכנס.

למה היא פשוט לא יכלה להמשיך עם הקו של #B? למה היא תמיד חייבת להרוס הכל

venustudent

New member
במקרה הגעתי לזה דרך הפייסבוק, מרגש!

שיר יפה, באמת נשמע קצת כמו הישנים והטובים שלה. אני לא יודעת כמה עניין השאלות בפייסבוק יעיל- בקושי הצלחתי למצוא את התגובות שהיא הספיקה לכתוב לאלפי השאלות ששאלו אותה.

ForeverMC

New member
על מה אתם מדברים? זה אלוהי

זו מאריה שהתאהבתי בה, שמעתי אותו 3 פעמים והוא הפיל אותי על הרצפה.

Long Live The Queen

אתם רציניים

מה כ"כ אלוהי ומדהים בשיר הזה

בהחלט שיר נחמד מאוד ואהבתי לפחות את התנופה בסוף אבל לא יותר מזה...

אל תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת את השיר ואהנה להקשיב לו שוב ושוב (למרות שעם איך שמאריה מושכת אותנו עד שיצא הדיסק השיר הזה כבר יימאס עליי
)

אבל
אני מסכימה עם ליעד, אחרי כל אבק הכוכבים שהיא פיזרה בעניין, ואחרי ספירה לאחור של חודש בערך
ציפיתי להרבה הרבה יותר ממה שקיבלנו כאן...

טוב, אני שמחה בשבילכם שלא התאכזבתם

לא שהתאכזבתי קשות, שוב, השיר יפה אבל לא מה שציפיתי

Mידאס

New member
ענין של טעם

ובכל מקרה כמו שכתבה נעמה, זה שיר נטו למעריצים שעוד יכולים למצוא בחרא שהיא משחררת איזושהי איכות, בשביל כל אחד אחר זה פשוט יחלוף ליד האוזן היה כלא היה.

אני לא מאמין שאתה לא שם לב לכל ה-אובר פרוקדשן של השיר הזה ולשימוש המוגזם באוטו טיון וחושב שזו "מאריה שהתאהבת בה". הקול שלה כ"כ מעובד שהוא לרגע לא מזכיר את מאריה של WBT, או אפילו את גוון הקול שלה בשיממון MOAIA. נורא ואיום, בחיי.

Mידאס

New member
אני מוכרח להוסיף ולציין

שהשיר הזה הוא ההוכחה החותכת לכמה שהיא לא מגובשת וכמה שהיא לא סגורה על עצמה, כי בתכל'ס אין שום קשר בין הסינגל הזה לבין UGLY, אה סליחה, BEAUTIFUL. פשוט שני סגנונות שונים בכל מובן אפשרי.

מבחינתי שוני כה גדול בהפקה של שני סיגנלים ראשונים מתוך אלבום חדש שבדרך מעיד על 1 מהשניים:

1. היא כאמור מרחרחת ובודקת מה לעזאזל יתפוס כבר. בגלל זה גם אין שום כלום חדש בקשר לאלבום שבדרך, חוץ מים של שמות של אנשים שהיא לכאורה משתפת אתם פעולה.

2. האלבום הולך להיות מאד לא מגובש מבחינת הקו האמנותי שלו וזו בעיה קשה בפני עצמה.

a 90s Noah

New member
שיר יפה מאוד. כנראה לא ה-1# שלה

אבל אני שמח שהיא עוד מוציאה שירים כאלה במקום עוד איזה שיר מתחנף-מצעדים עם איזה Akon או לטיני אחר בשקל (בלי להזכיר שמות. מיגל).
מאמין שזה יושמע קצת פה ושם, ומתאר לעצמי שיהיה קליפ יפה. סה"כ שיר חמוד ויפה ועושה טעם של עוד. כנראה לא שלאגר מטורף, אבל אין סקרן ממני לראות איך יאכלו אותו בחוץ, ובשביל הסיכוי הקטן ששיר כזה, שהוא Pure מאריה, יצליח ויושמע הרבה - זה שווה את הניסיון וכל הכבוד לה על זה. בעיני צעד מאוד מוערך ואני מתחיל לשמוח (בעודי כותב את שורות אלו) שדווקא שיר כזה הוא הבחירה שלה. הוא לפחות לא צעד נואש ופאתטי להראות ולהשמע עדכנית, וזה כבר הישג רציני.

(עד שתלבש עור ותעלה על אופנוע בקליפ שלו)

Mידאס

New member
דיייייי! לא יכול יותר!!

מה כ"כ PURE בשיר הזה? מה כ"כ "מאריהתי" בו? זה העתק אחד לאחד של כל מה שהיא עשתה עד היום רק שזה מקושט בכינורות במקום כלי נגינה אלקטרוניים.

השיר הזה נורא ואיום בעיני.

להיות עדכני אין פירושו להיות נואש. היא יכולה להיות סופר עדכנית והכי לא מתאמצת בעולם אם היא רק תעיף את כל העלוקות שעובדות אתה ומוצצות לה את הכסף. הגיע הזמן (מזמן) לחבור למפיקים חדשים, ולא, זה לא חייב להיות דיוויד גואטה.

למעלה