MayheM

karl @epitaph

New member
MayheM

MayheM, להקת הבלאק הראשונה , שאחד מחבנרה המציא את סצנת הבלאק,MayheM הוא בעצם כאוס אי סדר , בלאגן , בדיוק מה שהלהקה מייצגת , הלהקה הוקמה בשנת 1983 , שמם לקוח משיר של ונום ``Mayhem with Mercy`` הסולן הראשון שלהם היה מנייאק ברגע שמניאק הגיע ללהקה הם הקליטו דמו שדיי הצליח Death, אחר כך מנייאק עזב והגיע Death, הסולן הכי טוב שהיה לבלאק מטאל ולMayheM,ב1991 ד`ת התאבד , זמן קצר אחרי זה נרצח Euronymous הגיטריסט של הלהקה , הם השתמשו בזמרי סיזן ובשנת 96 הלהקה החזירה את מנייאק להרכב , בשנה שעברה הוציאה מייהם את הדיסק האחרון שלה , דיסק שונה יותר מלודי ומדהים סקירת דיסקים : Deathcrush הדיסק הראשון של מייהם יצא באלף עותקים בלבד כל השירים נכתבו על ידי מהיים Live in Leipzig דיסק בהופעה חייה חברי הלהקה הוציאו אותו לזכרו של ד`ת רשימת השירים : Deathcrush Necrolust Funeral Fog The Freezing Moon Carnage Burried By Time And Dust Pagan Fears Chainsaw Gutsfuck Pure Fucking Armageddon De Mysteriis Dom Sathanas- היציאה השלישית של מייהם אבל אלבום האולפן הראשון שלהם יצא גם דיסק מפוצל של מייהם ןשל בלאק אמפרור שד`ת שר בשני הלהקות הדיסק יצא בשנת 87 והמדהים הוא שד`ת לובש את החולצה של סיילם שלנו (התמונה נמצאת על העטיפה של הדיסק) שלושת האלבומים הבאים הם לא של מהיים המקוריים אלא מייהם עם המון שינויים כשמנייאק על הקולות Wolf`s Lair Abyss יצא בשנת 97 רשימת השירים: The Vortex Void of Inhumanity I Am Thy Labyrinth Fall of Seraphs Ancient Skin Symbols of Bloodswords Mediolanum Capta Est יצא בשנת 99 רשימת השירים : Silvester Anfang Deathcrush Fall of Seraphs Carnage Necrolust Ancient Skin Freezing Moon Symbols of Bloodswords From The Dark Past (With Attila on guest Vocals) Chainsaw Gutsfuck I Am Thy Labyrinth Pure Fucking Armageddon Mediolanum Capta Est יצא בשנת 2000 יצרית מופת , שילוב של בלאק מלודי עם המון פרוגרסיב רשימת השירים : Part II A Grand Declaration Of War In The Lies Where Upon You Lay A Time To Die View From Nihil Untitled I Part III Il Principe I) A Bloodsword And A Colder Sun II) Crystalized Pain In Deconstruction III) Completion To Science Of Agony IV) To Daimonion כל השירים מומלצים כל האלבומים אני הכי אהבתי את הדיסק האחרון , ואני חושב שמנייאק שר פה הכי טוב מאיי פעם

Bodom-child

New member
I`ll be the first one

אוקיי אני הכי אוהב את de mysteris dom sathanas מה איתכם ?

karl @epitaph

New member
ואני השני ונראה שהכי מקורי

Mediolanum Capta Est האחרון איכשהו התחברתי, דיסק לא רגיל ולא קל לשמיעה ועם זאת מלודי , הכרזת המלחמה של מייהם , דיסק מהמם שגורם לך לחשוב והמון , ואפילו לא לישון בלילה

Bodom-child

New member
אנשים תתעוררו ! בטוח יש פה עוד

אנשים ששומעים מייהם או שמא אני טועה

.Metal_F

New member
ברור שיש

אני נורא אוהבת את Grand Decleration of War. למרות שכל החומרים שלהם מעולים לטעמי.

אין וויכוח

De Mysteriis Dom Sathanas הכי טוב GDOW ו WLA נחמדים, אבל שונים, ולא בהכרח נחשבים מייהם. השאר חרא. ודרך אגב יש המון טעויות בביוגרפיה הזאת שרשמת שם.

karl @epitaph

New member
יש טעויות אז אני מתקן

מנאייק בלהקה משנת 1996 Euronymous נרצח בשנת 1993 שם האלבום האחרון של מייהם הוא A Grand Declaration Of War הלהקה שעשתה עם מייהם דיסק מפוצל היא מורביד וזהו

עוד כמה דברים

אפשר לציין שיורונימוס נרצח על ידי ווארג ויקרנס, שהיה באותו זמן באסיסט הלהקה. לסולן האגדי קראו Dead ולא Death והוא הקליט איתם רק את A Tribute To The Black Emperors ו Live In Liepzig בנוסף לכמה בוטלגים וקלטות מחזרות. ולפני מניאק היה להם סולן אחר בשם Messiah. ולפני Deathcrush יצאו שני דמואים שאחד מהם שוחרר מאוחר יותר כאלבום ונושא את השם Pure Fucking Armaggedon שזה גם שם של שיר שהופיע בבערך חצי מליון אלבומי מייהם. ולעניות דעתי, חוץ מ GDOW ו DMDS מייהם הם לא להקה כל כך מרגשת (לא שמתי לב אם הזכרת שהסולן ב DMDS הוא Attila Csihar מהלהקה ההונגרית Tormentor) ויש להקות בלאק כל כך הרבה יותר טובות (אמפרור, אינסלייבד, גרייבלאנד, אימורטל, בורזום, לימבוניק ארט, סאטיריקון ועוד).

karl @epitaph

New member
מקבל

וציינתי את אטילה נראה לי ותודה רבה ונראה לי שהאתר שלקחתי ממנו לא הכי מעודכן תודה בכל אופן

למעלה