May The
Be With You

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 13.12.2004

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בחלקו השני של הסרט "מאחורי הקלעים של הפסטיגל", שישודר ב- blogtv ובפורום הפסטיגל. מי שפספס את החלק הראשון יכול לראות אותו כבר עכשיו בארכיון האירוחים של תפוז. בחלק השני תוכלו לשמוע בהשמעת בכורה עולמית את השיר החדש של הראל מויאל - "סימנים", לראות את נינט מדברת על הדיסק החדש, אגם רודברג מספרת על העונה השלישית של "אהבה מעבר לפינה" ואת כוכבי הפסטיגל מדליקים נרות חנוכה.
בשעה 20:00 יתארח אלון מזרחי, ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. שרשור השאלות לאלון מזרחי כבר נפתח בפורום כדורגל.
ב-21:00 הסופרת דורית אורגד תתארח בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לתפוס מקומכם בדיון שכבר נפתח בפורום.
ולסיום... במהלך כל היום מתקיים משחק טריוייה סיכום שנה בפורום WWE . הצטרפו גם אתם ואולי תוכלו לזכות במשחק פלייסטיישן מהמם מתנת "אולגיימס". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27173

AceMagician

New member
צוות האתר היקר:

אני ממש מצטער על אי-הנוחיות שנגרמה עקב העדרותי המתמשכת מן המסנג'ר/פורום. צרו קשר היום ב21:30 איתי בMSN מסנג'ר - ונדבר על ההחלטה שלכם. --גיא

[off] אתם יכולים לעשות טובה קטנה?

אתם יכולים להיכנס לכאן, ללחוץ על תחרות דוגי סטייל בצד שמאל ולבחור בכלב שלי (10 כמובן
) כי אני צריכה לפחות 1500 הצבעות עד ה-15,1 ויש לי בנתיים רק 80+... תודה מראש נ.ב איך עושים את ה-[off] הסגול בנושא?

juggernaut

New member
מזל טובב!!

השבוע זה שבוע החיים לפי האמונה של הווקים. הארוע נחגג בכמה מקומות כולל במשחק סטאר וורס גלקסיס שבו כל הווקים במשחק קיבלו מלא בונוסים ודברים מגניבים..חח.. אז.. יום חיים שמח!

היום בתפוז../images/Emo43.gif21.12.04

הערב ב-17:30 מגיעה אלמה בן זאב, מכוכבות הסדרה "ראש גדול" להתארח בפורום הסדרה. אפשר כבר להשאיר לה שאלות בפורום.
דודי אדלר, העוסק ברפואה משלימה, יענה לשאלות בפורום CP שיתוק מוחין, הערב ב-21:00. הכינו שאלות מראש.
מנענעים את הדירוגים למצעד השנתי עם סאקיס ומגלים מחדש את היהדות עם "אוי ואבוי" - בואו להכיר את האמנים הלא ידועים שמתמודדים ב"קופסא השנתית".

MajorWinters

New member
../images/Emo32.gif איזה מהם הכלב שלך?../images/Emo19.gif

תכתבי "א-ט" (במקום " שימי|) ואגב, למטה יש לינק "סמיילים וסימנים לתוכן": שם תוכלי לראות את כל האייקונים...

AlphonseElric

New member
הצבעתי 10.. הוא ממש חמוד...

אבל יש שם האסקי סיבירי אחד מדהים.. (למרות ששלי יותר יפה!) אז נתתי גם לו 10..

the Sithari

New member
ובנימה חביבה זו אציג את החייה שלי..

הצב יהושע! כן, יש לי צב מגניב (ודי סטלן) בשם יהושע, וכרגע הוא בשנת חורף אז הוא לא זמין

funkey monkey

New member
החתולה שלי, מהיום.

פומץ', ששוכבת על המנוע של המזגן. (אחרי שאיפת גז מזגן אני מניח)

Another Girl

New member
נחמד מאוד,אבל

בפעם הבאה,יש בשביל זה מסרים.אנו מעריכים את העשייה והתרומה,אך זה לא לוח מודעות.

AceMagician

New member
מצטער...

כתבתי מהאורנג' של אבא שלי - אין שם גישה למסרים אישיים...וזה היה דחוף. לא יחזור על עצמו שנית.

AceMagician

New member
ניצול שרשור: ארגון מחודש להקרנה

האם אתם מעוניינים בהקרנה של הטרילוגיה? או יותר מזה בנוסף?

למעלה