השאלה היא מתי? ודאי שנשמח, אישי הטוב, אך, כפי שהוכח כאן בפעמים רבות, שאלת השאלות היא מתי
T The Anja New member 15/12/04 #10 השאלה היא מתי? ודאי שנשמח, אישי הטוב, אך, כפי שהוכח כאן בפעמים רבות, שאלת השאלות היא מתי
A AceMagician New member 16/12/04 #11 לי אין בעיה עם יום שישי הבא השאלה אם אתם רוצים שזה יהיה אצלי בקיבוץ או שיש לכם מקום חלופי טוב יותר?
A AceMagician New member 17/12/04 #20 לי אין בעיה עם יום שישי הבא יש הד בפורום הזה? מה אתם אומרים? רוצים? כן? לא? שחור לבן!!! סתם...
O OnePureSoul New member 29/12/04 #27 יש לי מקרן שאני מוכן לתרום לעניין עם גג שלם ומסך גדול שאפשר לעשות בו את ההקרנה - השאלה היא מתי יהיה לי את הבית פנוי (בטוח שלא בשבועיים הקרובים). על כמה אנשים מדובר? ובאיזה אזור של הארץ אתם רוצים להתאסף? (אני מראשון לציון).
יש לי מקרן שאני מוכן לתרום לעניין עם גג שלם ומסך גדול שאפשר לעשות בו את ההקרנה - השאלה היא מתי יהיה לי את הבית פנוי (בטוח שלא בשבועיים הקרובים). על כמה אנשים מדובר? ובאיזה אזור של הארץ אתם רוצים להתאסף? (אני מראשון לציון).
A Another Girl New member 21/12/04 #26 May The ../images/Emo32.gif Be With You אלוהים יודע איך זה ייצא