MASTER P

2PAC4EVER

New member
../images/Emo8.gif אחרי כל האי הבנות שהולכות בפורו

ם החלטתי לעשות משהו בנדון ולעזור!!!!! שימו לב שימו לב
צריך אייקון שלא משתמשים בו הרבה, ואין לו שימוש נוסף מצד אחד, מצד שני שיהיה קשר הגיוני בינו לבין ציניות! אז הנה הסמל המושלם:
!!!!!!!!!!! היא עונה על כל הדרישות! אף פעם לא משתמשים פה במדוזה (ד"א למה אפלייה? למה אין מדוז?????)? ויש לה ערס שעוקץ בערך..כמו ציניות... דוגמא אבי ביטר צריך להיות דוגמן הבית של קסטרו מן!

TIK TAK

New member
לפני חצי שנה בערך סיכמנו ש../images/Emo58.gif

ההיה סמל הצניות בפורום כבר אז היה לנו מגפת צניות בפורום

2PAC4EVER

New member
כן אבל אין על ה../images/Emo181.gif זה

הרבה הרבה יותר טוב והגיוני!!!! "עושה ביט במערה החשמלית איי קרמבה!!! מחתרת יהודית כמו חסמבה, הבנת???!!!??"

2PAC4EVER

New member
דרך אגב B-BALL מתוך סקרנות מי השחקן

הכי אהוב עלייך, כרגע? (בNBA לא במואישה..
)

B-BALL

New member
היום, בעידן שאחרי אלוהים (ג´ורדן)

(וכן, אני יודע שהוא חזר מפרישה, אבל בינתיים זה לא בדיוק מה שהיה פעם, לא בסטטיסטיקה ולא בהישגים) קשה לי לקבוע מי השחקן המועדף עליי, אבל אפשר בקלות לומר שהשלושה המועדפים עליי הם קובי בריאנט, שאק ואלן אייברסון. הם פשוט שלושת השחקנים הכי בלתי ניתנים לעצירה בליגה. בראסמי אפשר לומר שהיום השחקן מספר אחד בעולם הוא שאקיל, כי הוא הכי בלתי ניתן לעצירה מבין השלושה, אבל אני לא מעדיף אותו על פני קובי ו-A.I . שלושתם פשוט משהו אחר, לא מהעולם שאנו חיים בו :).

2PAC4EVER

New member
עם כל הכבוד שלי לשניים האחרים

אייברסון הוא המלך כרגע.

B-BALL

New member
המלך? אולי מלך הסלים, אבל לא יותר

31.4 נק´ למשחק לא הופכות אוטומטית שחקן מסויים למלך של הכדורסל העולמי. בת´כלס, מה שחשוב באמת זה מי מצליח להביא את הקבוצה שלו להשיגים. אייברסון אולי יעשה את זה מתישהו, אבל בינתיים, היחידים שאפשר להכניס אותם לקטגוריה הזו הם שאק וקובי. שתי אליפויות רצופות (והשלישית בדרך) מדברות בעד עצמן. בתוספת לסטטיסטיקה המרשימה של שאקיל (27 נק´, 11 ריבאונדים ושתי חסימות למשחק), ולעובדה שהוא היווה את החלק המכריע בשתי האליפויות האלה (עם כל הכבוד לקובי המדהים) בזכות היכולת המדהימה שלו להטביע ברצחניות כשארבעה שחקנים אומללים רכובים לו על הגב, מה שיוצא זה השחקן מספר 1 בעולם היום.

2PAC4EVER

New member
כן...אבל,

שאק הוא בסך הכל מפלצת בלתי ניתנת לעצירה! זה רק עניין של זמן עד שאייברסון יראה לכולם איך לא רק מובילים לאליפות אלא גם לוקחים אותה. אני אוהב את הצורת משחק שלו. אם אתה מחפש מישהו שמשחק עם הנשמה-אייברסון זה האיש שלך!

B-BALL

New member
חח "בסה"כ מפלצת בלתי ניתנת לעצירה"?

אתה לא שם לב כמה המשפט הזה מצחיק? זה בדיוק מה שעושה אותו לשחקן מספר 1 בעולם. העובדה שהוא מפלצת בלתי ניתנת לעצירה. אבל בקטע הזה הוא לא מתעלה על אייברסון כי גם אייברסון לחלוטין בלתי ניתן לעצירה, אבל ההבדל בין שניהם הוא, שלאייברסון אין אף תואר קבוצתי, ולשאקיל יש כבר שתי אליפויות רצופות (והשלישית בדרך). הכי קרוב שאלן הגיע לזה היה להפסיד 4-1 בסדרת הגמר ל....שאקיל. כשאלן יקח אליפות, תחזור אליי
.

2PAC4EVER

New member
סמוך עליי.../images/Emo13.gif

תשמע הבנתי למה אתה חושב שזה משפט מצחיק, אבל מבחינתי זה לא, כי זה לא מה שאני אישית מחפש בשחקן, יש דברים מעבר לסטטיסטיקות ותארים. א ב ל על טעם ועל ריח...

TIK TAK

New member
אני מסכים

לדעתי שאק שחקן יותר טוב בהרבה צורות אבל באותה המידה יכולתה לשים מכונה על המגרש ולמרות שגם לו יש ניצוצות יפים איברסון לוקח אותו בגדול בזה

Ambitionz

New member
הנה התשובה:

אלן אייברסון - כל מה שצריך נגדו זה את..אמממ קובי, יכול לעצור אותו. אבל, אייברסון לא יכול לעצור את קובי!! ומי שרק ינסה לעצור את שאק.. קני וויליאמס פור לייף דרך אגב, איך הוא כדי ג´יי?

B-BALL

New member
אבל סטטיסטיקות ותארים הם שניי

הדברים הכי חשובים. אין מה לעשות. אם אין לך את אחד מהשניים, ולשני יש את שניהם, סימן שהוא פשוט יותר טוב ממך. לאייברסון יש רק את הסטטיסטיקה, בלי התארים. לשאק יש את שניהם. והוא גם יותר בלתי ניתן לעצירה מאייברסון. השאלה היא מה הוא מחליט לעשות. וחוץ מזה, אם היה ליד אלן עוד כוכב בסדר גודל שלו, הוא לא היה קולע כל כך הרבה, משהו בסביבות ה-26 או 27 נק´ למשחק. בגלל זה אתה תראה שהשנה, כשקית´ ואן-הורן ישחק לצידו, זה מה שיקרה.

EmGee

New member
אם כל הכבוד לניקס

ואל תבין אותי לא נכון אין לי שום טיפת כבוד אליהם סיאטל עוד תפתיע!!! אולי לא בעונה הקרובה, ואולי לא עוד 10 עונות אבל הסופרסוניקס הולכים לרשת מהלייקרס את המונופול על האן.בי.איי אול תשכחו איפה שמעתם את זה

QuayJin

New member
אוקיי אז אם כבר

nba אז אני לא אוהב את הסגנון משחק של קובי ושאק ביחד הם כזה משתחצנים על המגרש... קובי בקבוצה אחרת יהיה מדהים לדעתי אבל את שאק אני פשוט שונא!! לא מאז שהוא עבר לליקרס אני שונא אותו עוד מהימים של אורלנדו בהם הוא חטף מהמלך מייקל ג´ורדן!!!! בקיצור עונה הבאה אני רוצה לראות את סקרמנטו קינגס לוקחים אליפות...! כאב לי הלב לראות אותם מפסידים ככה בשניות האחרונות!!!! ומי עבר העונה לסיאטל? כאילו יש להם מה להציע בכלל בהתמודדות על האליפות?

למעלה